AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Nákup a prodej konstrukčních plastových granulátů. Fakturační adresa: PLASTOLAND, s.r.o. Masarykova 53 76326 Luhačovice.

Prodáváme barvy, laky, dekorativní malby, lazury a fasádní nátěry. Nabízíme okrasné lišty, bordury, dětské dekorace a malířské potřeby.

Výroba: - exkluzivní dřevěné stožáry veřejného osvětlení a městského mobiliáře.

Prodej: - dřevěné brikety - palivové dřevo Provozovna: Výroba a prodej palivového dřeva Čibuz 34 503 03

Pila. Pořez: -smrková kulatina. Dřevovýroba, prodej: -stolařské řezivo - surové i sušené -smrkový lepený eurohranol. Sušení řeziva. Prodejna Lego-masiv - Kateřinice 334, tel.: 571429844: -nábytek z masivu -matrace, rošty.

Dřevovýroba. Pilařská výroba. Zpracování, prodej: - dřevo. Výroba: - nábytek (stoly, židle) - schodiště, dřevěné obklady - zahradní stavby - dřevěné okna, dveře. Řešení interiérů na klíč. Stolařství, truhlářství.

Distribuce textilních pomocných přípravků (TPP) firmy HENKEL KGaA, Düsseldorf

Výroba a opravy: - hydraulika. Montáž a servis: - klimatizace. Dřevovýroba - euro hranoly.

Maloobchod a kompletace hutního materiálu : - ušlechtilá a nástrojová ocel - hutní materiál - ocel tyčová, úhlová, kruhová, plochá - profily I, U - trubky černé, bezešvé, pozinkované, konstrukční - plech černý a pozinkovaný. Kompletace hutních zakázek.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - plotovky - sušené hoblované - prahy - buk - čtyřstranně hoblované desky, hranoly - palubky obkladové, podlahové AB (smrk) - oboustranná palubka A/B - postelové rošty - dřevěné brikety (z čistých bukových a smrkových pilin). Výroba, prodej: - bývalý areál ZD Bystřička.

Výroba, prodej: - specializované dřevařské výrobky - drobné dřevařské výrobky pro potravinářský průmysl pro modeláře - špejle - párátka, napichovátka, míchátka - kulatá nanuková dřívka.

Hutní materiály: - velkoobchod - maloobchod - doprava Nerez: - plechy - tyčová ocel - svařované trubky a uzavřené profily Nelegované konstrukční oceli - plechy hladké, podlahové, pozinkované - tyčová ocel válcovaná za tepla - svařované trubky a uzavřené profily Hliník - plechy hladké, podlahové

Pila. Práce: -truhlářství. Výroba, prodej: -řezivo.

Služby, zprostředkování, export, vývoz: -v oboru slévárenství: -odlitky z oceli, šedé litiny a tvárné litiny -volné a zápustkové výkovky -svařence. Práce: -strojní opracování -montáže. Výroba a přejímka: -kompletní obráběcí stroje.

Stolařství, truhlářství. Interiéry na klíč, návrh řešení, dodávka na klíč, montáž, rekonstrukce, výroba: -nábytek, ložnice, předsíně, skříně vestavěné (úložný prostor), obývací stěny -kuchyňské linky, kuchyňská linka, kuchyně -výměny dvířek u skříněk v kuchyních -barové pulty a zázemí vč. elektrických spotřebičů -dřevěná zábradlí, ...

Prodej a montáž prvků ekologické ochrany proti holubům i ostatnímu ptactvu.

Dovoz: - mramor, žula, onyx, travertin. Výroba: - mramorová mozaika - dlažby - obklady - obložení schodů a krbů - parapety - kuchyňské a umyvadlové desky - dekorativní doplňky.

Maloobchod, prodej, drogerie: -kosmetické, toaletní a drogistické zboží -barvy-laky.

Velkoobchod, prodej: -barvy -laky -tmely -malířské potřeby

Firma PROMI v.o.s. je předním specializovaným dodavatelem technických samolepicích materiálů pro průmysl a stavebnictví.

Výroba/prodej: laboratorní chemikálie, laboratorní sklo, laboratorní potřeby(porcelán, plasty, guma, filtrační papír, přístroje),