AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
ENVIROS, s.r.o., je společností poskytující energetické a environmentální poradenství. Působí v ČR a dalších evropských a asijských zemích. Je zapojen do projektů v rámci programů EU, WB, EBRD, USAID, Ecolinks a dalších.

Výroba a dovoz chemických látek a chemických přípravků kvalifikovaných jako výbušné, oxidující, extrémně hořlavé, vysoce hořlavé, vysoce toxické, toxické, karcinogenní, mutagenní, toxické pro reprodukci, nebezpečné pro životní prostředí a prodej... Výroba chemických látek a chemických přípravků Velkoobchod Specializovaný maloobchod Maloobchod ...

- Provoz vodovodních a kanalizačních sítí - údržba a výstavba vodovodních a kanalizačních sítí - vodovody - kanalizace

Výroba a dodávka umělého kamene, betonového zboží. - imitace pískovec, žula - plotové tvarovky, desky - soklové obklady- 6 formátů - dlažby - střešní šindele TEGLASSQ - stavební chemie - fasádní barvy, malířské barvy - lazury na dřevo - krby -venkovní i vnitřní - obložení oken a dveří - parapetní desky - květinové mísy a doplňky ...

Truhlářství Luňáček PILA Nabízíme výrobu stavebního řeziva na míru: - Hranoly - Fošny - Střešní latě - Prkna - Výkup kulatiny - Vlastní pořez - Palivové dřevo - krajinky

Prodej veškerého stavebního materiálu a nářadí.

Maloobchod, prodej: -uhlí -dříví -písky -štěrky -rašelina.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -lepidla, tmely -maziva -spreje -silikony a akryláty -čistící a odmašťovací prostředky.

Komplexní obchodní služby včetně technického poradenství v oblasti užití trubek a dopravy z výrobních závodů až k odběratelům.

Nákup, skladování a prodej: - hutní materiál - ocelové bezešvé, svařované trubky a profily - od EU nebo mimo EU výrobců přímo nebo ze skladu v ČR - výrobky jsou dodávány především dle EN s certifikací dle ISO 9001.

Zastoupení slovinských firem: - ACRONI - METAL - INEXA - ELEKTRODE.

Lisovna plastů: -lisování. Výroba: -technické výlisky -plastové náhradní díly pro automobilový průmysl.

Velkoobchod: - pevná paliva - uhlí - koks - brikety.

Velkoobchod a maloobchodní prodej ložisek všech typů a rozměrů. Prodej ložisek mnoha značek ZKL, SKF, FAG, NTN, INA, KOYO, NSK, CX, GPZ, URB, MGM, FLT, adalší. www.djloziska.cz

Výroba: -ekologické palivo -lisované dřevěné brikety Zakázková výroba: -zámečnické práce -mříže, vrata, ploty, schodiště.

Nabízíme kompozity pro elektrickou a tepelnou izolaci. Sklolamináty, slídové mat., kluzné a speciální kompozity. Vyrábíme desky, trubky, tyče, profily. Delmat, Durapol, Vetronit, Ferrozell, Samicanit, Pamitherm, Glastherm, Miglasil. Pájecí rámy, SMT.

Velkoobchod certifikovaných pelet. Nabízím různé druhy jakostných pelet (dřevené pelety), kvality paliva podle standardů DINplus, DIN 51731, DIN EN A2, DIN EN A1, DIN EN A2. DIN EN B.(6 a 8 mm, 15 kg, big-bag).

Prodej: -drogerie. -barvy, laky.

Poradenství v oboru obnovitelných zdrojů, facility management.

Výroba: -kovová vlákna pro průmyslové účely z nerezové oceli -drátkobeton.

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2001 a ISO 14001:2005 (enviromentální audit). Energetika, elektrotechnika. Studie, projekt, poradenství, dodávky na klíč vč. stavebního povolení pro práce elektro, montáž, údržba, revize, oprava, smluvní servis, rekonstrukce: -nízké napětí, NN, vysoké napětí VN -rozvody venkovní a ...