AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Zprostředkování prodeje: - PP drt, HDPE, granuláty, regranuláty - export, import Itálie. Finanční poradenství

Nákup, maloobchod, prodej: - hutní materiály s atestem (certifikát): - pásovina, tyče ploché, kulatina - betonářská ocel - topenářské pozinkované trubky - černý, pozinkovaný plech - čtyřhranný uzavřený profil

Prodej - stavební materiál: - betonové směsi - štěrky, písky, kamenivo - polykarbonát a sklo - zámková dlažba - stavební dřevo. Služby: - údržba bytového fondu - dodávky staveb na klíč - sklenářství.

Slévárna. Výroba : - tlakové odlitky z AL slitin - kokilové odlitky z AL slitin Lití do pískových forem z AL a CU slitin.

Výroba drobného kovového zboží.

DIA-Praha s.r.o. byla založena v roce 1999 jako 100% český výrobce diamantových nástrojů. Kromě specializace na výrobu jednoramenných diamantových orovnávačů a diamantových nožů nabízí veškerý sortiment diamantových nástrojů a brusiva.

Půjčovna, pronájem: - přívěsné vozíky - střešní boxy - nosiče kol - lešení - střešní nosiče. Zpracování, prodej: - palivové dřevo. Nerizikové kácení stromů.

Výroba: - pevné a průžné uložení a zavěšení potrubí, - konzoly a nosníky ocelových konstrukcí pro uložení, - atypické uložení potrubí, - řezání plechů na CNC stroji, - jednotáhlové a dvoutáhlové závěsy, - kluzné a přivařovací podpěry, kotevní stojany, - pružinové podpěry, - třmeny, pouta, - objímky a další komponenty.

Velkoobchod, prodej spojovací materiál: -vruty: -do dřeva a dřevotřísky do sádrokartonu -speciální pro nábytkáře -šrouby: -do plechu -samovývrtné -matice -podložky -hmoždinky.

Výroba, velkoobchod, prodej: -pilařská výroba -impregnace dřeva -košíkářské a korkové výrobky.

Stavebniny - materiál: Výroba: -nátěrových hmot -štěrkových izolací -zateplovacích systémů -prostředky na ochranu betonu -systémy vnějšího zateplení budov -tmely -lepidla -penetrační prostředky.

Vodohospodářská společnost. Výroba, dodávka: -pitná voda.

Obchodní činnost. Maloobchod, prodej: -palivové dřevo -řezivo -kulatiny.

Zásobování teplem Vsetín. Výroba a rozvod: - elektřina, elektrická energie - teplo, tepelná energie - dodávka vody.

Maloobchod, prodej: - tuhá paliva - uhlí, koks.

Zajišťuje služby: -správa nemovitého majetku -poradenství v oblasti bytového a tepelného hospodářství -výroba a rozvod tepla -montáž, opravy, revize a zkoušky -vyhrazená plynová zařízení -montáž, opravy, údržba a revize -vyhrazená elektrická zařízení -práce -vodoinstalatérské -izolační -topenářské -revize a ...

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej, sklad: -asfaltované izolační materiály (lepenka, i proti radonu) -lehké izolační pásy -pásy natavitelné z oxidovaných asfaltů -izolační pásy z modifikovaných asfaltů a pásy pro speciální použití (SBS*, APP*, IPA*) -asfaltové šindele (SINDELIT R, polyelast, bituplast, elastolep, bitumat ...

Prodej: - hnědé uhlí ledvické - koks - černé uhlí - brikety německé - kovářské uhlí.

Služby: -prodej uhlí -šití potahů na zahradní houpačky.

Střih, ohyb a montáž betonářské výztuže. Kapacita armovny a ukládky je cca 300 tun zpracované výztuže za měsíc.

Služby: -benzinová čerpací stanice. Maloobchod, prodej: -pohonné hmoty.

Pila se nachází v areálu letiště v Hradci Králové. -řežeme na pásové pile značky Forestor CTR 800 S. -vyrábíme a prodáváme řezivo na střešní vazby, dále stavební a truhlářské řezivo -nabízíme palivové dřevo z katru. -zajišťujeme pořez kulatiny.