AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Maloobchod, prodej: - stavebniny - palivo - uhlí, koks.

Poradenství, dodání kompletních kartových systémů i jednotlivých komponent: - vedení projektů emise karet - plastové karty všech druhů - pracoviště tvorby plastových karet (tiskárny + příslušenství) - snímače karet stolní, mobilní - veškeré příslušenství a spotřební materiál - technická podpora po celé ČR s SR

ThyssenKrupp Ferrosta spol. s r.o. Velkoobchod hutním materiálem. Plechy, tyčová a betonářská ocel a svitky. Ocelové trubky a profily, nerezová a nástrojová ocel, obrábění nerez trubek pro automobilový průmysl. Dodávky na místo určení, certifikát ISO. Sklad zásob u nás i v EU.

- prodej a distribuce ekologických paliv - pelety, brikety, zahradní substráty a písky

Výroba konektorů, vodičů, vstřikovaných a vyfukovaných plastů, vysekávaných a extrudovaných dílů z měkkých materiálů.

Nerezová ocel: -plechy, svitky -trubky, fitinky -hranaté trubky -atest výrobce na každý balík.

Plastové výlisky: - výroba tvarovaných obalů - blistrů - vakuové tvarování plastových folií a desek - lisování plastových polotovarů.

Benzinová čerpací stanice. Maloobchod, prodej: -pohonné hmoty.

Maloobchod, prodej: -drogerie -barvy, laky -chemie -kosmetika.

Výroba, prodej: - nátěrové hmoty a tmely ANTIKON - práškové nátěrové hmoty k antikorozní ochraně oceli - nátěrové hmoty na beton a omítky - tmel k utěsnění trhlin a spojů z monolitického a prefabrikovaného betonu, otevřených a uzavřených nádrží na odpadní vodu, vodojemů, objektů čistíren odpadních vod.

Velkoobchodní prodej a skladování pohonných látek, maziv, chemikálií a autochemie včetně dovozu.

Maloobchod, prodej: -železářství. -truhlářské potřeby.

Distribuční firma, dovoz surovin a technologií pro slévárny, kovárny, lahvárenský průmysl. Zastoupení firem: -ACHESON grafitová i bezgrafitová mazadla, postřiky pro tlakové a kokilové lití hliníku a neželezných kovů, pro kovárny oceli a neželezných kovů, pro tažení drátů a profilů z hliníku a neželezných kovů, mazadla na sklářské formy -SAVEWAY ...

Truhlářství. Služby-řemeslo: -výroba, montáž -samonosná schodiště -dřevěné nášlapy betonových a ocelových schodišť -půdní schody -zábradlí.

Nákup a prodej dopravních prostředků - autobusy: -opravy užitkových vozidel -prodej PHM.

Elektroinstalace. Výstavba: - zařízení NN a VN - trafostanice. Nástrojárna. Výroba: - rozvaděče. Oprava: - elektromotory - elektrospotřebiče.

Výroba plastových výrobků.

Společnost EXPO IMPO TRADE OSTRAVA s.r.o. Vám nabízí nejen kvalitní sortiment betonářské oceli a plechů, ale také ostatních produktů z oceli pro široké spektrum použití. Zabýváme se jak prodejem na území České republiky, tak prodejem v Polsku a na Slovensku. Spolupracujeme výhradně s kvalitními zpracovateli oceli jako jsou například Arcelor ...

Obchodní družstvo Čerpací stanice pohonných hmot.

Pila. Stavební řezivo: - fošny - hranoly - prkna - střešní latě. Palubky. Podlahové palubky. Plotové plaňky. Lepené hranoly. Sušení řeziva. Impregnace řeziva. Výroba palet. Pořez kulatiny ve mzdě.

Betonárka Lukavec Firma Petr Charvát - betonárka Lukavec zajišťuje již od roku 1992 veškeré činosti spojené s výrobou betonových směsí a s tím spojených činností jako jsou: - výroba, rozvoz a ukládání betonových směsí - prodej písku a drtě - poradenství v oblasti technologie betonu - stabilně vysokou kvalitu založenou na standartu ...

Ubytování Luhačovice: -9 pokojů -pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením, TV se satelitem, WiFi sítí pro připojení Vašich PC a minibarem V Penzionu: -wellness centrum s infrasaunou, parním boxem a relaxační místností -fitcentrum.