AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Penzion Celnica Velké Karlovice: -ubytování, stravování, wellness centrum, cykloturistika, masáže.

Velkoobchod, prodej, přeprava: -pohonné hmoty -topné oleje

Výroba: -stroje na tužky -dřevěné výrobky -pilařská výroba.

Výstavba, montáž: -vyhrazená plynárenská zařízení -plynové kotelny, plynovody, vodovody -kanalizace a jejich rekonstrukce -relining. Prodej, servis: -svářecí technika OMICRON pro sváření plastů. Prodej: -tvarovky z plastů. Elektrosvařování: -polyfuzní -na tupo -horkovzdušné pistole -extrudery. Prodej a svařování: ...

Maloobchod, prodej: - stavebniny - barvy, laky - stavební a nátěrové hmoty - stavební chemie - sádrokartonové systémy - stavební izolace - omítky - nářadí pro malíře a řemeslníky - malířské potřeby.

Maloobchod, prodej: - barvy, laky - stavební a nátěrové hmoty - stavební chemie - sádrokartonové systémy - stavební izolace - omítky - nářadí pro malíře a řemeslníky - malířské potřeby - míchání barev.

Výroba: - ozdobných litinových a ocelových mříží ke stromům včetně znaků měst a obcí, chráničů kmene stromů - litinových a ocelových stojanů na kola - lavičky z mat. litina, kov, dřevo - odpadkové koše - litinové sloupky s možností připojení řetězů, sloupků na golfová hřiště a věcí městského mobiliáře litinová schodiště, ploty a zábradlí ...

Kovoobráběčství. Velkoobchod, maloobchod, prodej, dělení: - hutní materiál: - profily válcované za studena a za tepla - ocelové i pozinkované plechy a trubky. Práce: - manipulační se strojními mechanismy.

Kovoobrábění. Výroba jiných dřevařských výrobků kromě nábytku.

Výroba a dovoz chemických látek.

Projektování, poradenství: -tenisové kurty -umělé sportovní povrchy. Výroba, prodej: -tenisové plachty včetně potisku -doplňková zařízení pro údržbu. Obchodní zastoupení:SPORT TECHNIK BOHEMIA.

Prodej: -autolaky -lakýrnické potřeby -plnění sprejů. Poradenská služba.

Výroba: -hliníkové a ocelové odlitky -formy, kokily, jaderníky.

Výroba, zpracování, prodej: -plasty.

Zpracování, dodávka: - interiery z mramoru, kamene, dřeva.

Benzinová čerpací stanice.

Výroba dřevité vlny a ekologických podpalovačů.

Výroba, prodej: -vyspravovacích materiálů ze dřeva.

Import, dovoz, prodej: - normálie pro strojírenský průmysl - pružiny - manipulátory - moduly - upínače - pouzdra.

Maloobchod, prodej: - železářství.

Výroba, prodej: - tkaniny na slunečníky - podkladové tkaniny - tkaniny na batohy a brašny - filtrační tkaniny pro filtraci kapalin a vzdušnin. Sídlo: Skořenice 8

Velkoobchod, prodej: - biocidní produkty - repelentní přípravky - rodenticidy - insekticidy.

Velkosklad, maloobchod. Prodej i montáž, pokládka: -průmyslové podlahové systémy TILE -moderní krytina z plastu -plastová krytina, plastové krytiny -široké spektrum použití v průmyslu a stavebnicví -bezpečnostní značení v halách, skladech -DŘEVĚNÉ, PLASTOVÉ PALUBKY, PODLAHOVÉ, OBKLADOVÉ -renovace, broušení parkety -koberce bytové, ...