AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Výroba: - popruhy brašnářské čalounické - gumotextilní popruhy - brašnářské popruhy - vodítkové popruhy - opaskové popruhy - pevnostní popruhy - speciální popruhy - upínací pásy.

Výroba a prodej: -řezivo -přířez -dřevěné výrobky.

Superkritická extrakce oxidem uhličitým. Výroba, prodej: -rostliných extraktů extrakcí oxidem uhličitým pro potřeby potravinářského a kosmetického průmyslu -technologie superkritické extrakce oxidem uhličitým

Prodej, maloobchod: -barvy, laky -nátěrové hmoty.

Čerpací stanice MAPOLS. Maloobchod, prodej: - pohonné hmoty, palivo.

Velkoobchod, maloobchod, prodej. Elektro: - osvětlení, elektroinstalační materiál Železářství: -hřebíky, šrouby, nýty, kování, zámky. Sanita: -vybavení pro kuchyně, koupelny, WC, vany, sprchy, sprchové kouty, zrcadla, dřezy, instalatérský materiál, trubky, armatury. Stavebniny: -izolace -obkladové panely. Obklady, ...

Prodej a zpracování plexiskla, polykarbonátů.

Výstavba, údržba, opravy: - komunikace - parkoviště - odstavné plochy - zpevněné plochy -kanálové armatury. Výroba, prodej: - asfaltové směsi - dopravní značení: - svislé - vodorovné - ochranné zábradlí.

Výroba: - EURO hranoly - hranoly-dřevěné lepené vícevrstvé, fixní, délkově nastavované - stavební hranoly dřevěné lepené, délkově nastavované pro použití u dřevostaveb (domky, zahradní domky, zahradní sezení, pergoly, apod.) - střešní latě - kulatina-smrk, borovice, modřín, buk, dub.

Vyrábíme všechny druhy pružin: - tažných - tlačných - zkrutných - dvouzkrutných. Výroba pružin na pružinových automatech od průměru drátu 0, 2 mm do průměru 4 mm. Výroba ostatních pružin od průměru drátu 0, 315 mm do průměru 5 mm. Pružiny vyrábíme i v malých sériích.

VO a MO prodej pro autolaky Lesonal a PPG. VO a MO prodej autolakýrnického vybavení firem 3M, Dynacoat, BKP, SIA, DeVilbiss, Rupes, autokosmetiky 3M, motorových a převodových olejů Shell pro osobní, užitkové a nákladní vozy.

Velkoobchod s pevnými, tekutými a plyn. palivy a příbuznými výrobky.

Konstrukce, výroba: - formy pro vstřikování plastů, - soustružnické práce, - frézování.

RS-Servis, Kladno - likvidace sutí, odpadů komunálních i ostatních (kategorie D), recyklace skla, středočeský region. Prodej a odvoz: -písek -štěrk -kačírek -drť pod zámkovou dlažbu.

Nákup, prodej, skladování: -paliva, maziva. Autodoprava: -silniční motorová nákladní, osobní. Autoservis. Pořádání soutěží a závodů motocyklového sportu všech výkonostních tříd. Obchodní činnost.

Prodej: -hutního materiálu: -trubky -profily, plechy a výkovky -měřící a regulační technika. Strojírenství, zakázková výroba: -svařence -ocelové konstrukce. Repase, repasování: -dvouplášťové vrtací pažnice.

Společnost Škoda Praha, jako součást skupiny ČEZ, je vedoucím subjektem na českém energetickém trhu v oboru: - výstavba - rekonstrukce - modernizace investičních celků v tuzemsku i zahraničí. Naší specializací jsou zejména: - dodávky konvenčních a jaderných elektráren na klíč - teplárny, výtopny, tepelné distribuční systémy - ...

Výroba: - systémy pružného upevnění kolejnic - výrobky pro železnici.

Práce: - truhlářské. Výroba: - schodiště - obklady schodů.

Obchod, prodej: -suroviny pro průmysl zpracování pryže, termoplastů, lepidel a barev.