AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Pila: Zpracování, dřevovýroba, pořez, pilařská výroba, prodej: - dřevo, dřeva - kulatina, kulatiny - řezivo - dřevěné desky a fošny - dřevěných fošen a desek - hranoly, hranolů - laty, latě, latí - trámy, trámů. Výroba: - vazby na střechy, dřevěných střešních vazeb. Prodej: - sušeného stolařského řeziva.

Výroba, prodej: - zateplovací systémy - omítky a barvy pro interiér a exteriér - základní nátěry - penetrační laky - lepicí a stěrkové hmoty - stavební řešení pro podlahy - stavební řešení pro balkony - sanační hmoty - systém BALET - úprava stěn v interiéru s použitím sklovláknité tapety - konstrukční desky S-BOARD - ...

Zámečnictví. -schodiště -zábradlí -konstukce -dekorační předměty -nerez výrobky -ponky, skříně -vrata, brány -přístřešky

Výroba: - technické plyny - chladicí, větrací a klimatizační zařízení - domovní instalatérské práce

Jsme významným českým výrobcem a dodavatelem nejširšího sortimentu farmaceutických surovin, lečivých přípravků, čistých a speciálních chemikálií, zdravotnického, obalového a pomocného materiálu, laboratorních potřeb a volně prodejného sortimentu do: •lékáren •zdravotnických zařízení •vědeckých a výzkumných ...

Výroba: - výrobky z plastických hmot a pryže.

Dodavatel: -provozní kapalina AdBlue včetně výdejních technologií nutných k jejich výdeji. Provozovna: Sušice 94, 571 01 Moravská Třebová

Materiál pro výrobu nábytku (plasty), nábytkové žaluzie, plastové příslušenství

Prodej: - surové dříví - stavební řezivo - palivové dříví - značková stavební chemie. Servis, pneuservis: - nákladních automobilů - diagnostika vozů MAN - rekonstrukce interiérů. Výroba: - kuchyně. Autodoprava: -dřevo, štěrk -mezinárodní kamionová Prodej, realizace: -koupelny, koupelnové zařízení a nábytek.

Zastoupení slovinských firem: - ACRONI - METAL - INEXA - ELEKTRODE. Metalurgie: - hutnictví - barevné kovy - slévárenství a suroviny.

Prodej: - dřevěné pelety - bukové, dubové brikety.

Zasklívání lodžií a balkonů. Výroba a montáž: - zábradlí.

Výroba, zpracování, práce, prodej: -dřevo -krovy na zakázku, truhlářství -stavební a truhlářské řezivo -sušárna dřeva -zajištění dopravy -řezivo -přířezy -hudební polotovary. Výroba a montáž: -vazby a dřevěné konstrukce -lepené profily, palubky, podlahovky -sušení a impregnace dřeva -ostatní služby.

Prodej: - stavebniny, stavební materiál - palivo (hnědé uhlí, černé uhlí, koks, dřevěné brikety). Doprava: - nákladní vozidly Liaz sklápěč, LIAZ HR, IFA sklápěč - Iveco sklápěč.

Studie, generelní návrhy řešení vč. rozpočtových nákladů, projektování, inženýring, revize výchozí i pravidelné, poradenství, konzultace: -plynárenská zařízení, (plynovodní) zařízení, dodávky na klíč, novostavby i rekonstrukce -plynofikace obcí -odorizační stanice -rozvody plynu VVTL, VTL, STL, NTL -plynovody a přípojky ...

Prodej bavlny celulózy a rozpouštědel z Uzbekistánu.

Prodává podlahové a obkladové palubky, lišty, výrobky z masivního dřeva, hoblované profily a polotovary pro výrobu schodišť a zábradlí. Dodává OSB desky, lepené masivní desky a hranoly, dveřní prahy, spojovací materiál a další dřevěné stavební prvky.

Prodej kotouče: -brusné i řezné -všech rozměrů i v rolích pro všechny druhy materiálů -brusivo pro truhláře, včetně lepení pásů. Zastoupení firmy CERASIV - Německo.

Oprava, servis: - čerpací technika - čerpadla. Výroba technických plynů

Prodej, výroba: -dubové řezivo, buk, jasan -dřevo (dubové, dub*) - polotovary pro truhláře: -nášlapy -obložky -palubky -prahy -soustružené prvky -schody -schodnice, podschodnice, spárovky, podlahy. Zakázkové truhlářství, výroba: -schody, schodiště -samonosné -obložkové -zábradlí -výplně do zábradlí ...

Dodávka: - elektrické energie - zemní plyn. Výroba rozvaděčů. Montáž: - elektroinstalace.