AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Výroba -čisté chemikálie. Zpracování, likvidace: -nebezpečné odpady -technologie pokovování skla - stříbření -galvanizérství.

Velkoobchodní prodej materiálu pro výrobu světelných reklam a orientačních systémů, prodej LED diod. Výroba světelných reklam a orientačních systémů.

Provoz servisního ocelářského centra nabízejícího zpracování a dodávky ocelových svitků.

Výroba a prodej plechy. Zahraniční obchodní zastoupení hutnícké a ocelářské firmy v ČR. Prodej plechů z produkce SLOVENSKÉ A Srbské hutě a podélně svařované trubky z produkce Walzwerk Sieow. Plechy válcované za tepla, za studena, pozinkované též svitcích a pásce.

Nabídka kartových systémů pro aplikace v dopravě a elektronických platebních systémů včetně vývoje, provozu, podpory a zpracování dat.

Montáž, servis, oprava, revize: -plynospotřebiče, plynové spotřebiče a zařízení: -topidla, sporáky, ohřívače, kotle aj. Výroba: -technických plynů. Práce: -přípravné stavební práce.

Dodávky pitné vody. Organizace pro podporu regionu.

Maloobchod, prodej: - barvy - laky - nátěrové hmoty.

Poradenství: -nátěrové hmoty a technologie v průmyslu a stavebnictví -poradenství a obchodní centrum biocidů BIOSTAT -technické poradenství pro fasádní nátěry firmy SAINT GOBAIN, WEBER, TERRANOVA.

Prodej a montáž -montáž LPG do všech benzínových automobilů -měření emisí -zásobování PROPAN-BUTANOVÝMI lahvemi.

Zpracování a prodej: -pilařské výrobky pro stavaře, stolaře -řezivo stavební: -řezivo sušené -trámy, hranoly, fošny -střešní latě, desky -překližky, OSB desky a další -na přání možná impregnace přípravkem proti plísním, houbám a dřevokaznému hmyzu -řezivo truhlářské (sušené): -fošny desky vlhkost (8-12%) Výroba, prodej: -nábytek ...

Provozovna. Dovoz, opracování, třídění, skladování: - kameny. Maloobchod, prodej: - kameny do zahrad - kamenné obklady, dlažby - kámen na zdění, pro stavby - dekorační kameny - šlapáky - solitérní kameny, solitéry - sochy - okrasné dřeviny, substráty, vázy, květináče.

PLYNOSERVIS Prodej a servis plynových spotřebičů Mora, Dakon, Hermann, Beretta, Mora-Top, Gamat, Karma Č. Brod, Campingaz, Meva. Montáž topení a vody v mědi. Instalace rozvodů propan-butan. Prodej náhradních dílů a příslušenství.

Činnost: - kovoobrábění - zemní práce - nakládání s odpady - úprava území, asanace, rekultivace - demolice, bourací práce - dokončovací práce - nákladní doprava - kovovýroba - pronájem objektů a ploch - prodej PHM.

Prodej garážových stání s kovovou konstrukcí, vchodové stříšky, přístřešky, krytá stání, zastřešení teras a zahradních sezení.

Studie, projekt, inženýring (stavební povolení, kolaudace), dodávky na klíč, montáž, instalace, revize, rekonstrukce, opravy, servis: -topení včetně měření a regulace (MaR*): -elektromontáže -rozvody plast, měď*, černé potrubí -kotelny, výměníkové a předávací stanice VS**, PS** -deskové výměníky tepla -teplovodní, horkovodní, ...

Výroba, malobchod, prodej. -nemrznoucí směsi -montážní pasty a gely -sadařské balzámy -plastové výrobky-minipařeniště -sadbové desky -rašelinové tablety a kořenáče -bambusové tyčky a tyče -postřikovače -přírodní oleje-lněný, tungový, čajovníkový.

Provádění: -stavby. Služby: -těžba písku -recyklace stavební suti -doprava -zemní práce.

Vítejte na internetových stránkách společnosti RCF-CZ, s.r.o., zabývající se výrobou a distribucí speciálních pohonných hmot, vysokooktanových benzinů, vysokocetanových motorových naft a aditiv pro sportovní a závodní účely. Pohonné hmoty vyrobíme dle individuálních požadavků zákazníka.

Výroba, prodej, montáž, e-shop: - sejfy - trezory - poštovní shcránky - vchodové stříšky - trezory na zbraně - vitrýny - nástěnky - regály.

Přepracování odpadů s obsahem drahých kovů, výroba zvláště nebezpečných jedů, výroba čistých drahých kovů.

Specializovaná firma pro dřevozpracující nábytkářské a obchodní firmy- velkoobchodní zastoupení: -švýcarské flexibilní brusivo SIA abrasives -brusná plátna a papíry -kotouče všech rozměrů-včetně suchého zipu -široké, nekonečné pásy -výseky, archy -Becker Acroma-laky na okna, nábytek, podlahy dřevěné konstrukce ...

Činnost: - dodávka chemických výrobků, zejména specialit pro chemický, farmaceutický, kosmetický a potravinářský průmysl.

Výroba: -technická síta PAD*, PES*, POP*, POE* pro: -potravinářský průmysl -mlýny -zdravotnický průmysl -filtrace všeho druhu -sítotisk -tkaniny pro sport a volný čas -padákové tkaniny -paraglidingové tkaniny -batohoviny z PAD* a PES* -tkaniny na spací pytle -speciální tkaniny z chemických vláken -osnovní pleteniny -pro ...

Výroba, prodej, montáž: -palubky obkladové, podlahové -dokončovací lišty -příchytky -úhlové lišty.