AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Smluvní partner AGIP Praha. Maloobchod, prodej: -motorové oleje: -benzinové, dieselové motory, motocykly. -oleje pro mechanické, automatické převodovky -průmyslové oleje -brzdové kapaliny -mazivo -kapaliny do chladicích systémů, odstřikovačů -motorová nafta, benzin. Stáčírna pohonných hmot, Moravanská 207.

Zámečnictví. Výroba a montáž: -mříže -zábradlí -na balkony -vyplňujíce komůrkovým polykarbonátem desky -vrata -ploty -kamnové roury -kotelní roury -okapy -žlaby -veškeré kovové výrobky. Prodej: -plyn Linde -pro výrobu CO2, CORGON-svařovací -ACETYLEN, ARGON, BOGON-pro hospody -CO2-potravinářský+svařovací ...

Vývoj, výroba a prodej prostředků pro ochranu před bojovými chemickými látkami - osobní detektory ve formě trubiček, proužků, papírků, detekční soupravy, dekontaminační směsi a roztoky. Výzkum a vývoj v dané oblasti na zakázku.

Svářečské práce. Výroba zámků a kování.

Prodej: - chemikálie, suroviny a aditiva pro chemický, potravinářský, gumárenský a farmaceutický průmysl. - spotřební chemie a kosmetika

Velkoobchod, prodej: -pohonné hmoty.

Vyrábíme plastové a kovové protytypy, prototypové nástroje, zabýváme se konstrukcí a nabízíme také měření na NC stole. Plastové výrobky: -volba technologie výroby plastového dílu je odvislá od souhrnu požadavků, které na něj zákazník klade. Kovové výrobky: -výroba kovových prototypů má hlavní těžiště v rychlostním ...

Činnost: - zajištění dodávek náhradní elektrické energie dieselovými agregáty o výkonu 20, 40 a 60 kW.

Výroba chemických látek a léčiv. Meziprodukty pro farmaceutický průmysl.

Výroba: - ocelové konstrukce, podesty do tubusů pro větrné elektrárny, sila, pontony, bunkry, plošiny, potrubní systémy, atd Služby: - ukosování plechů - dělení hutního materiálu - hranění plechů - pálení výpalků Prodej hutního materiálu

Velkoobchod, dodávka: - hydraulika, pneumatika, čerpadla - hutní materiál - ložiska - kloubové hřídele. Akreditovaná zkušební laboratoř pro 3D měření tvaru, polohy a rozměru na souřadnicovém stroji.

Kovoobráběčství, zámečnictví.

Prodej: -hutní materiál -700 druhů skladem -černé železo -ocel -plechy do 60 mm. Kovovýroba, zakázová výroba: -kovový nábytek -schody, vrata, ploty. Výroba, montáž: -ocelové haly včetně opláštění -ocelové konstrukce.

Výroba vinutých přesných pružin z drátů kruhových i nekruhových průřezů: - tlačné pružiny - tažné pružiny - tvarové pružiny - zkrutné pružiny - planžetové pružiny Používané materiály: - nerezové dráty - patentované ocelové dráty - bronzové dráty - ostatní materiály. Povrchové úpravy pružin: - chemické leštění pružin - ...

Van Leeuwen Pipe and Tube s.r.o. je členem Van Leeuwen Pipe and Tube Group, nadnárodní skupiny působící na trhu ocelových trubek, jeklů a profilů, komponentů (kolena, fitinky, atp.), hydrauliky (chromovaných tyčí, honovaných trubek, trubiček pro vedení hydrauliky) a nerezi. Celosvětově má skupina několik desítek poboček umístěných v Evropě, Asii ...

Výrobní a obchodní činnost v oboru materiálů a chemických přípravků pro polygrafickou, papírenskou, geodetickou, textilní, elektrotechnickou výrobu a výrobu obalů.

Prodejna: - barvy - laky - nátěrové hmoty - hydroizolace.

Prodej: -upevňovací a kotevní systémy -hmoždinky plastové, kovové -stavební vrtáky -stavební chemie -spojovací materiál -upevňovací prvky -ruční a elektrické nářadí BOSCH, STANLEY, TONA -brusivo, lepidla, pásky -ochranné pomůcky.

Výroba: -dřevěné schody, ploty, pergoly, palubky, dřevěné obložení, zahradní nábytek, dvířka ke kuchyňským linkám, prahy, lišty, hranolky.

Společnost PERFO LINEA, a. s. je největším výrobcem děrovaných plechů a dodavatelem tahokovu, ocelových roštů, dopravních pásů a pletiv v České Republice. Děrované plechy . Tahokov, mikrotahokov a dekorativní tahokov. Podlahové rošty a schodišťové stupně. Plotové panelové systémy. Velký sortiment lisovaných, žebérkových pletiv, svařovaných ...

Výhradní dovozce, dodávka, velkoobchod, prodej: - přírodní kámen - mramor - obklady - dlažby - travertin - mramor - mosaika - onyx.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej materiálu pro stolařskou a domácí dílnu.

Výroba, prodej: -kovové formy -plastové výrobky.

Výroba, servis: - výroba forem na vstřikování plastu - koncept, realizace, modifikace, sériová produkce - opravy - prototypování - modifikace forem - výroba montážních přípravků - konstrukce a výroba manipulátorů pro vyjímání dílů z forem.