AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Silniční přeprava nákladu. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - cement

Čerpací stanice. Prodej: -pohonné hmoty -benzín -motorová nafta -bionafta -LPG.

Výroba a prodej: - hřebíky. Prodej materiálu: - lepenka - střešní šindel - krytina - spojovací materiál - plech.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - hutní materiál - profilová ocel - jeklové profily - plechy - trubky - sítě do betonu - kari sítě.

Vyroba: -hladké korunkové uzávěry. Dodávky: -vysoce kvalitní plastové uzávěry na PET lahve. Vhodné též pro farmacii a kosmetiku.

Prodej: - výkovky - výlisky - odlitky. Obrábění na CNC strojích. Slévárenství.

Prodejna barev Sirca - barvy - laky - míchání barev

Prodej: - hutní materiál - plechy - pásy.

Dotační poradenství, energetické poradenství Projekty na úsporu energie Průkazy energetické náročnosti Alternativní zdroje energie Kompletní zajištění projektů na úeporu energie -výběr dotačního titulu -zpracování žádosti -zajištění výběrového řízení -stavební a technické dozory -odministrace dotace Zpracování energetických auditů, ...

Výroba: - ocelové výrobky - trubky, tyče, plechy - nerez - hliník - zábradlové komponenty - černá ocel.

Zámečnictví, kovovýroba. Provozovna: Náměstí Gen. Knopa 575, 564 01, Žamberk

Obchodní společnost BOPS vznikla v roce 1991. Od této doby se naše aktivity rozšířily prakticky do všech oblastí energetických služeb jak metodou Energy Contrakting, tak zejména metodou Energy Performace Contrakting s návrhy technických řešení k úsporám energií včetně zajištění provozování energetických zdrojů do výkonu 20 MW, rekonstrukcí, oprav, ...

Maloobchod, prodej: -minerály-drahé kameny -šperky z drahokamů a drahých kamenů -dárkové zboží z orientu. Služby: -astrologické poradenství -horoskopy.

Prodej: - tuhá paliva - uhlí, koks, brikety.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - hutní materiál - železářské zboží - kovové součástky - spojovací materiál.

Chemický průmysl. Chemické výrobky. Chladicí zařízení a stroje. Lékařské přístroje.

Prodej: -sádrokartonové systémy-Lafarge, KNAUF -tepelné a akustické izolace -plovoucí podlahy -podhledy z minerálních kazet -dřevařské materiály pro truhláře, podlaháře, stavebníky a kutily -dřevotřískové desky -laminované DTD -OSB desky -spárovky, palubky -kuchyňské pracovní desky -parapety -profilové lišty ap. - ...

Vyrábíme: - Eurohranoly - Polotovary pro výrobu schodišť - Polotovary pro výrobu interiérových dveří - Radiální lamely - Lepení na zakázku - Stavební řezivo - Venkovní obklady - Barvy (GORI) - Galerie.

Prodej: -minerální fasádní barvy SILMALIN -fasádní a vnitřní barvy SLUPOL -laky, emaily, lazury -antikorozní nátěry -stěrkové hmoty na střechy, fasády, stropy -sanační systémy na betonové podlahy

Opravy, prodej, broušení: - motorové pily Prodej: - propan-butan

Maloobchod, prodej: - hutní materiál - spojovací materiál - mechanické a elektrické ruční nářadí.

Nabízíme řezivo a střešní latě, OSB desky, palubky a produkty na ochranu dřeva. Dále vyrábíme řezivo určené pro obalový průmysl a palivové dřevo.

Výstavba, rekonstrukce a opravy: - komunikace, mosty i opěrných zdí včetně mostních provizórií. Výroba, pokládka: - asfaltové vrstvy vozovek