AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Výroba, prodej: -izolační pásy z oxidovaných asfaltů nepískované i pískované hadrové lepenky IPA*, BITUBITAGIT (BITUMOS SR**), EXTRASKLOBIT (BITUMOS ST**) -asfaltové šindele -modifikované asfaltované pásy.

Výroba: - plastové karty, platební karty, věrnostní karty, slevové karty

Prodej: -hutní materiál -železářský materiál -topenářský materiál -vodoinstalační materiál.

Pila, prodej, dřevovýroba: -stavební řezivo určené do střešních, nosných konstrukcí v délkách do 12 m -sušené řezivo různých jakostí a dřevin ( smrk, borovice, modřín, dub, olše ) -řezivo nižší jakosti určené pro obaly, palety, bednění atd. -hoblovaná prkna, fošny, latě a hranoly -palubky obkladové a podlahové -plotové tyčky, ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, nákup: - hutní materiál - ocel konstrukční, ušlechtilá, nerezová, nástrojová, rychlořezná - neželezné kovy.

Práce: - zednické, - pokrývačské, - klempířské, - tesařské, - bagrování. Prodej: - písek, - štěrk, - kačírek.

Energetika, telekomunikace, inženýring. Společnost ETIN s.r.o. vznikla v roce 2002 a má za cíl umístit se na trhu zejména inženýrskou činností, spojenou s investiční činností "Energetických podniků" v České republice, jak v oblasti klasické výstavby energetických rozvoden, tak především v oblasti řešení a výstavby nových systémů "Dálkové řídící ...

Výroba: - technické plyny. Domovní instalatérské práce.

Distribuce, velkoobchod, prodej: - oleje a maziva - mazací zařízení a technika - sorbenty - lepidla a tmely LOCTITE a TEROSON - nářadí a nástroje. Bazar, nákup, prodej: - obráběcích stroje.

Velkoobchod se dřevem, dřevěné polotovary, stavební materiály a nátěrové hmoty.

Pilařská výroba. Výroba, prodej: -stavební řezivo. -truhlářské řezivo. -parketové přířezy.

Služby: - servis plastových oken-údržba - servis euro oken-údržba - servis rolet - výměny izolačních dvojskel - zabezpečení oken a dveří - výměny kování oken a dveří - řešení problémů s plísněmi - renovace zašedlých plastových oken - renovace euro oken - opravy oken a dveří po vloupání - technické poradeství zaměřené na okna a dveře - ...

internetový obchod www.noze-brousky.cz velkoobchod nožířské zboží a brusivo distributor brusiva americké firmy DMT (Diamond machining technology)

Prodej: -tkaniny z přírodních materiálů -tkaniny na pracovní oděvy.

Zabýváme se stavební činností, akustickými izolacemi, pronájmem nebytových prostor

Pobočka. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - čistící, mycí a desinfekční prostředky - nátěrové hmoty, technické kapaliny, ředidla, lepidla, tmely, barvy - stavební chemie - pracovní oděvy, ošacení, obuv, rukavice - ochranné pracovní pomůcky - úklidové potřeby. Zprostředkovatel náhradního plnění. Sídlo firmy: - Roháče z Dubé 1/1, ...

Výroba, velkoobchod, prodej: - sypké sorbenty kapalin SYTEC - sorpční – sorbční – savé materiály (sorbenty, absorbenty) pro záchyt a prevenci úniku kapalin - levné textilní sorbenty kapalin SYTEX - havarijní soupravy pro únik kapalin - vaky výbavy automobilů dle ADR - SINPACH pro odstranění zápachu a očistu povrchů ...

Prvotní a druhotné zpracování dřeva, truhlářská výroba: - sedací nábytek - židle - zakázková výroba - výroba polotovarů dle přání zákazníka Pilařská výroba: - výroba stavebního a truhlářského řeziva - pořez kulatiny na zakázku - výroba pražců - autodoprava lesnickým vozem SCANIA.

EUROSYSTEM Výroba, prodej, montáž: -EURO okna dřevěná -dveře, balkonové dveře -vnitřní a venkovní parapety -žaluzie.

Prodej, velkoobchod: - chemikálie Nákup, zpracování a prodej: - kalafuna

Pila-pořez kulatiny,kulatina. Soustružení na zakázku. Výroba: vyspravovací lodičky LAMELLO-MINISPOT, G2,G1,622 -vyspravovací suk průměr 10 až 35 mm. Kovovýroba na zakázku. Mechanické úpravy kovů: -frézování -stříhání plechů do 4 mm -ohýbání plechů do 4 mm -broušení na kulato a do díry -soustružení. Kusová výroba.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - autodíly, náhradní díly do automobilů - tuningové díly. Čerpací stanice. Velkoobchod potravin: - gastro, zásobování provozoven.