AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Výroba. Dřevěné schodiště: - schodnicové zadlabané - schodnicové sedlové - bezschodnicové - vřetenové - obklady betonových schodišť Kovové schodiště: - schody, schodiště - interiérové schodnicové, dvounosníkové, vřetenové - exteriérové lomené, vřetenové - kovové schodiště.

Výroba, prodej, velkoobchod, maloobchod: - lana, řetězy, vázací prostředky - sněhové řetězy a příslušenství: - ocelová lana -nerezová lana Řetězy: - vysokopevnostní pro lesní hospodářství - vysokopevnostní závěsné vázací třída - kotevní. Vázací prostředky: - lanové, řetězové, textilní - kotevní a vázací popruhy - upínací ...

Prodej: -hutní materiál. Výstavba a prodej: -půdní byty. Stavební činnost.

Prodej materiálů pro povrchovou úpravu dřeva.

Kovovýroba. Výroba: - nábytkové kování pro posuvné dveře - kování pro skládací dveře - hliníkové dvířkové rámky, rámečky - hliníkové rámy, rámové systémy - nábytkové doplňky - hliníkové nožky (nohy), hliníkové lišty, narážecí hrany, madla.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -barvy, laky -tmely a lepidla -míchání barev pro interiér i exteriér.

Distribuce: - sklářský a keramický průmysl - průmysl kosmetiky a bytové chemie - ostatní průmyslová odvětví. Kvalita : námi dodávané chemikálie a chemické speciality jsou výrobky významných světových výrobců, kteří jsou certifikováni ISO řady 9000 a 14000. Produkty vesměs splňují vysoké nároky na kvalitu, obal a adjustaci. Bezpečnost ...

Pila, pilařská výroba, pořez: - kulatina.

Prodej: -armovací sítě -betonářská ocel -tyče stříhané na požadované délky -tyče ohýbané dle projektu.

Rizikové kácení stromů horolezeckou technikou. Ořez stromů z plošiny, včetně štěpkování a úklidu s odvozem dřeva. Prodej: - palivové dřevo - štípaná buková polínka - bukové balíky, odřezky.

Výroba, prodej: - obkladové, podlahové palubky - venkovní terasové podlahy - plotové latě - řezivo.

Výroba, prodej a distribuce biomasy. Dřevošrot, a.s. je společnost zabývající se výrobou biomasy a organizací celého zásobovacího řetězce biomasy pro energetické využití.

Dřevovýroba, pila. Výroba: -prkna -latě -hranoly -ploty, plotové dílce. Truhlářské práce.

Na českém a slovenském trhu jako výhradní distributor realizujeme špičková řešení z napínané fólie BARRISOL. Náš svět jsou stropní podhledy, stropní a svítící fólie, svítidla a další interiérové realizace.

Výroba, prodej: - autoplachty na všechny typy vozidel - reklamní nápisy na autoplachty - vložky do bazénů - reklamní plachty.

Provádíme průmyslové a stavební tepelné izolace. Naši klienti jsou např. z oborů: - energetika - petrochemie - vzduchotechnika - klimatizace - chladírenská zařízení. Spolupráce se zahraničními partnery. Tepelné izolace průmyslové: - průmyslové podniky - energetika - petrochemie - ochrana životního prostředí - kotelny - ...

Výroba hliníkových a plastových záklopek na láhve.

Velkoobchod, prodej: - hutní materiál. Sídlo firmy: - Benediktská 722/11, Praha.

Výroba a prodej: - grily na dřevěné uhlí i plyn.

Stavebniny. Prodej: - stavební materiál - spojovací materiál pro stavebnictví. Pobočka v Šenově: - Na Sedlácích 197, tel. 596 887 772.

Čerpací stanice pohonných hmot. Pronájem: -nebytové prostory.

Prodej ložisek všech typů firmy KG International FMZO (SAE) Povrchová úprava kovů Válečky pro dopravníky.

Plechy: - z nelegovaných konstrukčních ocelí - kotlové - z jemnozrnných ocelí - z vysokopevnostních jemnozrnných ocelí / zušlechtěné - za tepla válcované plechy s vysokou mezí kluzu k tváření za studena.