AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Výroba chemikálií pro různá odvětví průmyslu.

Výroba geotextilií, transportních pásů a technických tkanin, převážně určených pro gumárenský a automobilový průmysl.

Technické textilie: - tkané geotextilie pro vyztužování, separaci a filtraci - geomříže pro vyztužování asfaltových povrchů - geomříže pro stavbu armovaných zemních těles - trojrozměrné protierozní geomatrace - výztužné geotextilie pro opěrné stěny se zeleným límcem - vyztužené hydroizolační LDPE geomembrány.

Hlavní firma (dříve Agro-Mus a.s.) zajistí velkoobchod, prodej: - kompletní sortiment tuhých paliv - mostecké uhlí - ledvické uhlí - koks - průmyslové uhlí. Dceřiná společnost s r.o. UHLÍ AGRO - prodej - tuhá paliva. Další e-mail: agromus@cmail.cz .

Společnost vznikla v roce 1990 a její činnost je zaměřena na elektroenergetiku. Našimi obory jsou: - úrovně nízkého a vysokého napětí - měřící a regulační systémy spotřeby elektrické energie u velkoodběratelů - elektroinstalace v objektech - projekty - revize - systémy řízení.

Prodej: -drcené kamenivo, drtě -štěrky pro silniční účely. Sušárna, sušení: -dřevo. Lom kameniva.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, export, import, prodej, montáž: - mramor, žula, keramika, pískovec, přírodní kámen - kamenictví, kamenné desky, kameninové plochy - jurský mramor - úprava antik - pro krby - pískovce - ostatní přírodní materiály - pomníky, náhrobní desky - stavby - zajistíme subdodávky pro všechny stavby v ČR - ...

Pila. Výroba: -palety EURO -palety jednoúčelové atypické podle předlohy -dřevěné obaly. Prodej: -řezivo -palivové dříví -piliny.

Výroba palet, přířezů, stavebního řeziva, prodej

Pískovna. Těžba a prodej: -kopaný písek.

Dodávka: - svařované sítě do betonu - betonářská ocel - hutní materiál - stavební materiál.

Tlakové odlévání hliníkových slitin (slévárenství).

Výroba: - pilařská - obaly z plastů. Impregnace dřeva.

Potřeby pro truhláře a kutily, modelářské potřeby. Výroba nábytku na zakázku.

Profesionální interiéry Ostrava. Stolařství. Práce: - stolařské - stavebně - truhlářské. Výroba, montáž: - nábytek na zakázku - typizovaný, atypický nábytek - zahradní nábytek - dřevěné dveře - dřevěné schodiště, schody - venkovní pergoly. Provozovna: - Sokolská 899, Vratimov.

Prodej a distribuce stav.materiálů pro silniční stavitelství. Jedná se celulózové granuláty Arbocel a Viatop. Dále Dilaplast R, asfaltový tmel k ošetření pracovních spár. Fotografické práce.

Dřevovýroba: -slévárenské modely.

Velkoobchod, prodej: - pevné palivo - uhlí - koks - antracit - nauhličovadla. Sídlo firmy: - Rychvaldská 229, Bohumín - Záblatí.

Servis a služby pro velkoodběratele: -regulace odběru, procesorové regulátory řady HMP -kompenzační rozvaděče kompenzace, dodávka a montáž, repase a úpravy -montáž a úpravy odběrných míst VO, MO -služby energetika -revize.

Naše společnost nabízí tyto služby: Financování a provozování CZT. Dodávky tepla a energií komunálním a průmyslovým zákazníkům.

Prodej: - železářství - barvy, laky - spojovací materiál - nářadí - truhlářské a instalatérské potřeby - potřeby pro kutily, dům a zahradu

Práce: - pásová pila - pořez kulatiny (prkna, latě, fošny, trámy). Výroba a prodej: - stavební řezivo - impregnování dřeva.