AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Výrobky z přírodního kamene: -pomníkové díly, doplňky-mísy, vázy, svítilny -dlažby, dlažební kostky, obklady, schody -zahradní architektura.

Těžba a zpracování: -vepická žula -velenovská žula. Dovoz a zpracování: -přírodní kámen -bianco sardo -giallo veneziano -multicolor red -nero africa impala -nero assoluto -olive green -paradiso -rosa beta -serizzo -vizag blue. Výroba: -masivní prvky pro venkovní použití -ostění, dlažby, obklady, dlažební ...

Maloobchod, velkoobchod, prodej: - barvy, laky.

Čerpací stanice pohonných hmot.

Maloobchod, prodej: -malířské potřeby. -barvy, laky. -tmely, lepidla. -drogistické zboží.

Dřevovýroba, zpracování dřeva, prodej: -řezivo -palivové dříví -zákaznický pořez. Pila.

Provoz čerpací stanice pohonných hmot.

Výroba a prodej: -ekologické palivo dřevěné uhlí.

Prodej: -hutní a spojovací materiál -technické plyny.

Vývoz, dovoz: - hutní materiál.

AKTUÁLNÍ KONTAKTY NEDOHLEDÁNY! Pilařská výroba: - sušení řeziva

ČKD PRAHA DIZ, a.s. nabízí a zajišťuje: - dodávky investičních celků - dodávky technologických provozních celků - modernizace a rozšiřování kapacit stávajících zařízení. Společnost podniká v těchto oborech : - dodávky pro plynárenství - kombinovaný a kogenerační způsob výroby energií - dodávky pro dopravní systémy - spalovny ...

Prodej: - práškové barvy Výroba: - tříkolky

Čerpací stanice. Prodej: -pohonné hmoty -benzin -nafta -olej.

Prodej, nabídka: - brikety z černého uhlí.

Maloobchod, prodej: - hutní materiál - železářství.

Provoz čerpacích stanic. Maloobchodní prodej.

Výroba, prodej: -umělý kámen -ploty vč.výplní -plynové a elektrické skříně -krby -vázy -obklady. Recyklovaný plast: -plotovky -obrubníky -zatravňovací dlažba.

Prodej - chemické produkty: - mycí a čistící prostředky - oleje, maziva - barvy, laky - malířské potřeby - zavlažovací systémy pro zahrady - postřiky na ochranu rostlin - autokosmetika. Autodoprava.

Komplexní vybavení pro dílny, provozovny, firmy, školy, úřady, učiliště, atd. Nářadí pro všechny profese: -ruční, elektrické, dílenské. Stroje: -dřevoobráběcí. Technika: -svářecí, manipulační, kotevní, zahradní. Velkoobchod: -míchačky, čerpadla, kompresory, zvedáky, nabíječky, lešení, žebříky, štafle, vrtačky, hutní ...

Velkoobchod, prodej: -průmyslové armatury -topenářský materiál -vodoinstalační materiál -trubky topenářské a pozink, plastové, odpadní, kanalizační, měděné -přírubové armatury -příruby a varná kolena -fitinky kompletní sortiment -drobné armatury (Myjava, Itálie) -oběhová čerpadla GRUNDFOS -bojlery, ohřívače, průtokové ...