AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Maloobchod, prodej: - nábytek - nábytkové kování.

Vyrábíme měřicí techniku, plasty, reklamní předměty, pružiny. Kovovýroba. Prodej výrobků značek Scala a Praisser. Dodáváme pásová ocel Inox, dráty a planžety.

Distribuce: -plyn láhve proban-butan.

Půjčovna, pronájem: - elektrické stavební nářadí značky Hilti - malá zahradní technika a nářadí. Prodej: - příslušenství - sekáče, špice, vrtáky - stavební hřebíky.

Výroba plastových přepravních boxů pro všechny typy vozů Škoda. Výroba olejových van.

Maloobchod: -drogerie, kosmetika -barvy, laky.

Prodej, maloobchod: -průmyslové pryžové a hydraulické hadice -trubkové spony pro ukotvení kabelových svazků, trubek a hadic -hadice, pryžové desky, pryžové šňůry -pryžové podlahoviny -hliníkové trubky -objímky -hadicové spony -mazací technika -segerovky.

Výroba: -celoročně obyvatelné dřevěné domy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej nerezového hutního materiálu: -trubky kruhové podélně svařované, bezešvé, silnostěnné, metrické, ISO*, ANSI -duté profily čtvercové, obdélníkové -potrubní dílce-kolena, závitové fitinky, T*** kusy, redukce, lemové kroužky, příruby -potrubní armatury-klapky, šroubení, kulové ...

Stolařství, stolařské práce. Atypická výroba: - nábytek - interiéry - dřevěné schody, schodiště, zábradlí - dřevěné stoly, židle, lavice (restaurace, pivnice, vinné sklepy, bary) - selský nábytek - kuželky. Sériová výroba: - soustružené výrobky a polotovary (měkké, tvrdé dřevo).

Provádí výstavbu, opravy, rekonstrukce a podílí se na odstraňování havarijních situací na vodovodních a kanalizačních zařízeních zejména v oblasti hlavního města Prahy a blízkém okolí; jsou realizovány zakázky v rozsahu od malých bodových oprav až po výstavbu ucelených vodovodních a kanalizačních systémů velkých finančních objemů k veškerým ...

Výroba: - nástroje a nářadí - formy a plastové díly pro automobilový průmysl.

Prodej, velkoobchod, maloobchod: - nátěrové hmoty-dřevo, kov - malířské přípravky, potřeby.

Výroba, kovovýroba, prodej, distribuce, dodávka: -hliníkové profily(Al-aluminium), které řeší nejenom exteriéry rodinných a bytových domů, ale i interiéry, kancelářské komplexy a jiné zakázkové profilace. Hliníková slitina v kombinaci s nerez ocelí. Zakázková výroba. Využití ve stavebnictví a strojírenství(okna, dveře, balkony, ...

Velkoobchod s přírodním kamenem: Prodáváme: - deskovinu - kompletní pomníky urnové - jedno - a dvojhroby - dlažby - obklady a zahradní architekturu.

Výroba: - čistící prostředky - prací prostředky - aviváže, prášky, škroby - kosmetika - autokosmetika - průmyslové odmašťovače.

Energetické poradenství. Energetický management. Poradenství: - v oblasti energeticky úsporných staveb, auditů, dotací, stavební fyziky a energetiky. Tvorba analýz, posudků a studií. Energetický audit. Průkaz energetické náročnosti budovy. Energetický štítek. Energetická analýza. Energetická studie. Energetická optimalizace.