AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Provoz kotelen. veškeré typy kotelen, předávací stanice, možnost centrálního řízení, školení.

Kamionová přeprava sypkých hmot do hmotnosti 30 tun. Prodej: - uhlí. Uhlí z úpravny Levnice Doly Bilina - Světec.

Maloobchodní prodej modelářských potřeb.Bazénové chemie Vodnář. Prodej vrtáků SDS plus a MAX

Maloobchod, prodej: -barvy, laky, ředidla -montážní pěny MASTERSIL -tmely, lepidla MASTERSIL -HERBOL -AUSTIS -BODY.

Služby: -slévárna -strojírna -obrábění kovů -svařečské práce -odlitky ze šedé litiny -odlitky z tvárné litiny.

Nabídka služeb: Autodoprava převoz materiálu nakládání hydraulickou rukou do 1, 5t Provádění zemních prací - UNC Prodej písku Asfaltování Řezání asfaltu Čištění kanalizací Vývoz septiku Rozvoz kontejnerů 7m3 Práce kompresorem Zimní údržba dle písemných objednávek Truhlářské práce Práce plošinou Elektrikářské práce na ...

Výroba organických a anorganických chemikálií.

Prodej, distribuce: - pohonné hmoty.

Firma DEMK s.r.o. působící v Praze a okolí se zabývá ukládkou inertních materiálů, prodejem štěrků a písku, recyklačními technologiemi a také zajišťuje dopravu sypkých stavebních materiálů na místo určení, odvoz odpadu a suti v kontejnerech.

Prodáváme maloobchodně a velkoobchodně hliníkové profily, plechy včetně lakovaných a protiskluzových, desky, trubky, tyče kruhové do 400mm, tyče čtvercové a ploché, hliníkové svitky přírodní i lakované.

Dřevovýroba, stavební řezivo, pila: - prkna, fošny, střešní latě, trámy - paletové přířezy, hranoly - palivové dříví, dřevo, štípané - výroba kůlů na ohrady. Koně, chov, prodej a ustájení koní: - v areálu nabízíme venkovní jízdárnu - krytou halu s možností ježdění v zimním období. Rostlinná a živočišná výroba. Služby: - ...

Zastoupení firmy Chemsearch. Chemie, chemické prostředky do průmyslové výroby.

Pasířství a slévárna specializovaná na výrobu: - dveřní a balkónové kliky - okenní i rozvorové okenní kliky - soupravy: koule + kliky + štítky - eurokliky dle vašich představ - obrtlíky.

1.SčV, a.s. zajišťuje výrobu a distribuci pitné vody, odvádění a čištění odpadních vod, stejně jako kompletní zákaznické služby v oblasti provozování vodovodů a kanalizací v majetku měst a obcí.

Prodej: - řezivo pro konstrukce krovů - stavební řezivo - hoblované řezivo na altány, pergoly, garážová stání - lešeňové podlážky - odřezky na topení - tyčky ke stromečkům, rajčatům. Stolařská výroba, dřevovýroba.

Velkoobchod s nátěrovými hmotami: - syntetické - akrylátové - polyuretanové - epoxidové - pro průmysl - antikorozní Zastoupení firmy LANKWITZER, COLORWEST. Poradenství: - v oblasti nátěrových hmot - v oblasti povrchových ochran (nátěrové hmoty)

Dodávka: - nábytkářské a truhlářské řezivo - dřevěné uhlí.

Betonárka Výroba, prodej, dovoz, doprava: -Beton -Malta -Písek -Kamenivo -Mechanicky zpevněné kamenivo (Nestmelené směsi)

Betonárka Výroba, prodej, dovoz, doprava: -Beton -Malta -Písek -Kamenivo -Mechanicky zpevněné kamenivo (Nestmelené směsi)

Soukromá čerpací stanice. Prodej pohonných hmot: -benzín -nafta -olej.