AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Pobočka. Maloobchod, prodej: - stavební materiál, stavebniny - hutní materiál - železářství - spojovací materiál - štěrky, písky, drtě - stavební chemie. Služby: - nákladní doprava (doprava materiálu na místo určené odběratelem). Sídlo firmy: - Michalské náměstí 659/4, Ostrava - Michálkovice.

Výroba, prodej: - dřevěné ekologické brikety RUF

Pila. Pořez, zpracování: - dřevo, dříví. Výroba, dodávka, velkoobchod, prodej: - dřevěné obaly, palety - stavební řezivo (řezivo na zakázku) - palivové dříví. Centrála firmy: - Nováčkova 432/42, 614 00 Brno

Prodej, dodávka, montáž: -plovoucí a sportovní podlahy, PVC*, koberce, korek, marmolea, vlysy. Renovace podlah, úpravy povrchů. Služby: -měření vlhkosti -poradenství. Prodej: -barvy a laky KABEFARBEN.

Maloobchod, prodej: -borové palubky -podlahovky, plotovky, lišty. Služby: -pila -zpracování dřeva -broušení kotoučových a katrových pil*, hoblovacích a sekacích nožů.

Výroba, prodej, servis, revize: -vázací prostředky -metrážní lana-ocelová i textilní -vázací řetězy -vázací lana-černé i pozink -nekonečné textilní vázací prostředky -zvedací pásy-včetně ochrany pasu proti poškození, textilní a kovová oka -stahovací pásy-pro zajištění nákladu -manipulační svěrky a prostředky -školení ...

Velkoobchod a maloobchod: - stavební systémy KNAUF - zárubně do sádrokartonových příček - izolační materiály, URSA, ISOVER, ORSIL, ROCKWOL - minerální podhledy THERMATEX, OWA - suché smaltové směsi - plovoucí podlahy spojovací materiál - dřevoštěpkové desky OSB - fasádní zateplovací systémy - nátěrové hmoty - stavební ...

Práce: -klempířské -pokrývačské -ze všech druhů materiálů. Výroba: -klempířské prvky. Dodávka: -veškeré střešní materiály.

Výroba: - dřevěné lamely pro obklady schodišť, dveří, zárubní a nábytku.

Výroba, prodej: - dřevěných polotovarů. Kompletní zakázková výroba nábytku. Pilařská výroba. Prodejna - tel.: 774 673 373

Služby: -poradenství v úsporách energie, obnovitelné zdroje energie. Energetické audity a koncepce, studie proveditelnosti.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -stavebniny -zdící materiály -obvodové zdivo -příčkovky -porobeton -keramické stropy -keramické překlady -suché maltové směsi -malty pro zdění -tepelně izolační malty a omítky -zateplovací systémy -sanace, renovace -speciální malty -omítky vnější, vnitřní -těsnící ...

Velkoobchodní prodej: -aktivní uhlí, chlornan vápenatý, -chemikálie -maskovací sítě.

Prodej, maloobchod: -nápoje-alkoholické, nealkoholické -cukrovinky Lesnictví a těžba dřeva

Výroba, kooperace ve výrobě odlévané díly, obrábění. -odlitky, odlitek ze slitiny hliníku -odlitky ze slitin mědi -odlitky z olova -odlitky jiné slitiny -modelová zařízení Zajišťujeme: -komplexní dodávka součástek, součástky -náhradní díly na bázi odlitků z oceli slitin i barevných kovů v sériích i jednotlivé kusy. Poradenství při ...

Výroba: - dřevní peletky Výkup pilin a biomasy

Pila. Pořez: - pořez přesílené kulatiny - dřevo - stavební řezivo - truhlářské řezivo Prodej. - řezivo všeho druhu.

Výroba, prodej: - dřevěné stavební polotovary.

Dřevovýroba: - stavební a truhlářské řezivo - hranoly

Lesní práce - lesnictví: - pila pořez, prodej dřeva.

Dřevovýroba, zakázkové truhlářství: - výroba dřevěných obalů - tepelné ošetření - palety. Pila: - prodej řeziva.

Pila. Prodej, pořez, výroba: - dřevo - ostatní výrobky ze dřeva.

Služby: -dřevovýroba.

Výroba, prodej: -výrobky z plastů, polyesterových pryskyřic, laminátů -laminátové výrobky-odpadkové, posypové koše, lodě, bazény -vzduchotechnika z plastů -nádrže, jímky, odlučovače olejů, septiky, vodoměrné šachty -boudy pro telata do 2 měsíců a od 2-7 měsíců.