AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Pilařská výroba a impregnace dřeva. Výroba: -řezivo -dřevěné brikety -dřevěné palety.

Pila. Výroba, prodej: - dřeva, řeziva - jehličnaté, listnaté řezivo - stavební řezivo - sušené řezivo - truhlářské řezivo-radiální - palubky. Pořez, zpracování, prodej: - dřevo - kulatiny (prkna, fošny). - impregnace řeziva - latě, lišty - profilované - prodej mulčovací kůry

Maloobchod, prodej: - domácí potřeby - sklo, porcelán - kuchyňské potřeby - železářství.

Velkoobchodní, maloobchodní prodej: -barvy, laky, -lepidla, -gastro potřeby (kelímky, brčka, boxy), -ochranné pracovní pomůcky, -asfaltové výrobky -potravinářská chemie-úklid potravinářských provozů.

Teplárna. Výroba, rozvod: - teplo - pára - teplá voda.

Kovovýroba a zámečnictví. Výroba, montáž a oprava: - schody, vrata, mříže, oplocení - bezpečnostní kování - ústřední topení - kovové doplňky bytů, skladů, prodejny (police a regály). Prodej: - hutní materiál.

Prodej: -barvy -laky -malířské potřeby.

Výroba, prodej: - tkaniny (bavlněné, směskové látky) - určeno pro pracovní oděvy, gastronomii, zdravotnictví - MAXIMUS kepr 100% Bavlna - PLATAN plátno 100% Bavlna. Sklad: - Náměstí Svaté Trojice 2960/11, Opava.

Maloobchod, prodej: -průmyslová chemie.

Velkoobchod,maloobchod,prodej: -dekorativní omítky -stěrkové a spárovací tmely -fasádní barvy a omítky -malířské barvy -tepelně izolační a sanační systémy.

Prodej: -omítací lišty pro okna a dveře. - barvy GORI

Prodej, distribuce: -pohonné hmoty.

Pobočka. Velkoobchod, prodej, dodávka: - okenní kování - dveřní kování - mechanické zábranné systémy (bezpečnostní cylindrické vložky, trezory, kartové systémy) - nábytkové kování - barvy. Průmyslová zóna - Černovická terasa. Sídlo společnosti: - Ratibořská 1147/34, Opava - Kateřinky.

Levné i luxusní obklady, dlažby, mozaiky: -vnitřní, venkovní -do koupelny, kuchyně nebo jiný bytový prostor -mozaiky u venkovních bazénů -kameninové obklady STEGU a dlažby COTTO -imitace prošlapané dlažby -obklady a dlažby UNITECH, průmyslové (technické) dlažby obklady - obkladový kámen dlažby - dlažební kámen zdivo - zdící kámen, ...

Služby: -pila -pilařská výroba -výroba palet, atypické a na zakázku -altány -pořez dřeva -pořez kulatiny -fošny -hranoly -prkna osámovaná, neosámovaná -krovy z vlastního dřeva.

Dodávka: - materiál a chemikálie pro výrobu hořčíkových štočků na ražbu a slepotisk ve 2D reliéfu.

Prodej, servis: -linky a stroje na výrobu těstovin, pečiva -pekařské stroje -stroje pro pekárny a cukrárny. Dodávky, prodej: -plastové materiály -polotovary z polyamidu -výrobky z polyuretanu.

Těžíme: - stavební kámen, melafyr. - vhodný pro záhozy, hutněné podkladové vrstvy, méně únosné komunikace, odstavné plochy apod.

Pilařská výroba: - pila vyrábí z 90% řezivo pro stavební účely z nichž nejvýznamnější je výroba hraněného řeziva.

Městské vodovody a kanalizace. Služby: -úprava vody -čistírna odpadních vod.

Pilařská výroba. Prodej: -stavebního řeziva. Práce: -stolařské.