AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Provozování čerpacích stanic s palivy mazivy. Čerpací stanice SEMERÁD, provozovny Bantice, Brno, Hevlín a Chvalovice. Velkoobchod s pohonnými hmotami (PHM). Mycí linka v Brně - Bohunicích.

Správa nemovitostí v majetku města. Provozujeme: - městské lázně - víceúčelová hala - zimní stadion - aquapark Koupelky - městské tržiště. Výroba a distribuce tepla.

Zpracování kamene. Provádění zemních prací.

Služby: -pila -řezání, montáž krovů -palety EURO i jednocestné -prkna smrk, borovice -střešní latě různých délek -stavební hranolky.

Stavební činnost, výstavba: - inženýrské stavby - čističky odpadních vod pro obce a města - venkovní přípojky - vysokotlaké, středotlaké, nízkotlaké plynovody - regulační stanice - zemní práce.

Práce: - malířské - natěračské - tapetování, tapetářské Turnov Antonína Dvořáka 299 Maloobchod, prodej: - barvy, laky

Ekologický, výhodný a moderní dodavatel tepla.

Výroba: -technické tkaniny -síta, plstěnce -pro průmyslovou výrobu.

Pila. Služby: -pořez kulatiny. Prodej: -stavební řezivo.

Služby: - obchodní činnost, export, import důlní zařízení, hutní materiál. Dovoz a vývoz důlního zařízení a hutního materiálu.

Výroba, projekce, dodávka, montáž, oprava, servis: -přípojnicové rozvody PPR -rozvaděče nn typ ŠR -kompenzační rozvaděče ŠRK -ocelovoplechové, zapouzdřené skříně.

Provozování: - lyžařský vlek a sjezdovka. Délka vleku 530 m, převýšení 130 m. Umělé zasněžování - 2 sněhová děla. Úprava sjezdovky novou rolbou. Večerní lyžování od 17:00-21:00 hodin. Lyžařská škola. Půjčovna lyžařského vybavení. Možnost občerstvení a parkování přímo u areálu.

Prodej: - surové dřevo - kulatina.

Prodej: - drogerie - barvy, laky

Povrchová úprava kovů - žárovým zinkováním. Vývoj, výroba a prodej: - motorových dopravních prostředků. Výroba plastů .

Prodej: -stavební materiál -stavebniny.

Pila, pořez dřeva Prodej: - dřevěné konstrukce střech - truhlářské řezivo - desky, trámky - střešní latě - palety.

Výroba: -omítkových směsí -fasádních barev -vnitřních nátěrů -systémových součástí kontaktních zateplovacích systémů.

Dodávka: - přírodní kámen pro interiéry a exteriéry. Montáže: - dlažby, obklady, obrubníky.

Prodej: - kompletní lakovací sortiment - lakovací materiály PPG - letecké barvy a těsnící tmely - těsnící a lepící tmely - průmyslové lakovací barvy.

Kovovýroba: -zakázková výroba součástek na CNC, soustružních a frézovacích strojích.