AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Výroba: - stavební hmoty - disperzní plastovitá stěrka - samonivelační suché směsi - rychletuhnoucí vysprávková suchá směs - penetrační směsi - míchadla.

Činnost: - zámečnické práce - svářečské práce - povrchové úpravy kovů - svařování - zpracování nerez materiálu - prodej hutního materiálu

dýhové sesazenky - nábytkové - dveřové - panelové - parketové sesazenky - kotoučové role na výrobu; nábytkových hran

Distribuční společnost skupiny RWE. Distribuce: - zemní plyn.

Prodej, import, export Dřevařské polotovary a výrobky: - eurohranoly okenní i dveřní, fixní i napojované - PUR desky překližkové všech dřevin a tlouštěk - překližky vodovzdorné pro stavební truhlářskou výrobu.

Výroba a doprava: - betonářská ocel ( až na stavbu ) Ukládka vyrobené oceli po celé České republice . Prodej: - svařované kari sítě, betonářské ocel a distanční tělíska. Svářečské práce: - elektrika / plamen Od 1.12.2004 vlastníme licenci k provozování autodopravy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - střešní krytiny - klempířské prvky - hutní materiál - stavebniny Stavební bazar Provádíme výměnu propan - butanových tlakových lahví všech tří velikostí - 2kg, 10kg a 33kg

Výroba hmot pro: - lité průmyslové podlahy - ochranné antikorozní a protichemické nátěry a izolace - potravinářské zdravotně nezávadné nátěry - izolace mostů. Aplikace: - průmyslové podlahy - antichemické, antikorozní, ochranné nátěry.

Skladování a prodej: - uhlí a koks. Prodej: - PHM.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -barvy a laky všech druhů, barva -jednosložkové, dvousložkové, speciální(kromě práškových). Barvy na: -ocelové, železné a neželezné kovy, kov, dřevo, dřeva, stavební materiály, materiál zinkofosfátové syntetické základy v barvě šedé a červenohnědé. Pro stavbu strojů a přístrojů kompletní sortiment ...

Prodej, velkoobchod: - hutní materiál - stavební materiál.

Výroba a prodej: - srubové domy - řezivo, stavební řezivo do délky 11m - dřevěné brikety. Řezivo, pořez kulatiny, sušení, výroba dřevěné dlažby

Výroba: - nábytkové komponenty - hliníkové rámečky - kování.

Výroba: - přípravky pro kožedělný průmysl - hydrolyzát kolagenu - rozprachové sušárny nerezové - pigmenty do barev - stavební chemie - hnojiva

Velkoobchod, prodej, rozvoz: -potrubí a trubní tvarovky -materiál pro rozvod tlakové vody a plynu -armatury -drobný materiál: -šrouby -spojky ISIFLO, ISIFLEX -vodoměry -materiály pro kanalizace. Profesinální nářadí HITACHI a KRESS. Půjčovna nářadí.

Výroba všech druhů a typů razidel pro ruční i strojní ražení za studena, za tepla. Výroba kusových i malosériových dílů.

(Dříve FERRAM STEEL s.r.o.) Je součástí skupiny BE Group Česká republika. Velkoobchod, prodej, dodávka, sklad: - hutní materiál - ploché výrobky a trubky - plechy - ocel - hliníkové profily, profilová ocel - nerez ocel, kruhové tyče.

Výroba: -rozvodových, řídících a spínacích zařízení -izolovaných vodičů a kabelů. Elektroinstalace.

Stavebniny. Specializovaná prodejna střešních krytin: -střešní okna, latě -veškeré zdící materiály -sádrokarton -lepenky, izolace -klempířské výrobky -možnost odvozu autem s hydraulickou rukou.