AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Velkoobchod, prodej: -hutní materiál: -tyče válcované za tepla -tyče tvářené za studena -tyče tvarového průřezu -tenkostěnné profily otevřené tvářené za studena -dráty, tyče a sítě pro výztuž do betonu. Dělení materiálu všech druhů. Pálení a výpalky z plechů.

Maloobchod, prodej: - čaje - keramika - chemikálie do bazénů.

Velkoobchod s biomasou (biomasa): - prodej biomasy (biomasa) různého složení a frakcí - výkup palet a dřevního odpadu (dřevní odpad) např. dřevní štěpka, piliny (pilina), kůra, vláknina, odkory (odkor), odřezky (odřezek), staré palety (dřevěná paleta), stavební řezivo, pařezy. - provádí likvidaci (likvidace) sadů, alejí, potěžebních zbytků.

Služby: - tónování barev na počkání - Primalex, Jub, Dulux, Vivechrom, míchání autolaků. Nabízíme natěračské potřeby, lazurovací laky, silikony, emaily všech druhů, spreje a plnění barev do sprejů.

Slévárna barevných kovů. Výroba: -odlitky z hliníkových slitin.

Vyrábíme nábytek (i kancelářský), kuchyně, ložnice, pokoje, vestavěné skříně. Schodiště, zábradlí, obklady, interiérové dveře. Zhotovíme altány či pergoly včetně 3D návrhu. Plotovky, plotové dílce, zahradní doplňky. Pokládáme plovoucí podlahy.

Dodavatel profesionálních svítilen a speciálních odolných bezpečnostních kufrů, nabíjecích baterií a progresivních nabíječek. MIPESA s.r.o. byla založena v roce 1992 za účelem dovozu vybraných výrobků a jejich distribuci v České republice. Je výhradním zástupcem firmy PELI PRODUCTS a.s., která je evropskou pobočkou americké firmy PELICAN ...

Velkoobchod, prodej: -pesticidy pro zemědělství a lesní hospodářství -barvy, laky -autolaky -ředidla -malířské potřeby -substráty, rašeliny -hnojiva.

Výroba z juty: - příze - motouzy - vázací pásky - pytle - dárkové pytlíky - jutové a kokosové geotextilie - dekorační tkaniny.

Textilní výroba: - přádelna, skárna - výroba jednoduchých a skaných přízí

Výstavba, rekonstrukce a opravy: - potrubní systémy - parovody, horkovody, teplovody, produktovody, plynovody - výměníkové stanice - domovní předávací stanice formou generální dodávky na klíč.

Plynostav Pardubice holding akciová společnost je jednou z nejvýznamnějších stavebně montážních firem, specializovaných na výstavbu plynovodů, ropovodů, produktovodů, horkovodů, kompresních a regulačních stanic a dalších technologických zařízení jak na území ČR, tak v zahraničí. V tuzemsku jde v daném oboru o největší technicky i odborně vybavenou ...

Maloobchod, prodej: -stavební materiál -střešní systémy -výrobky firmy YTONG -tvárnice příčkovky -cihly -hutní materiál.

Nákup, prodej: -anorganická chemie pro průmysl: -sklářský -keramický -textilní -vodohospodářský -chemický.

Práce: - řezání dřeva - řezivo, krovy, trámy, fošny, laťě, desky, hranoly, střešní konstrukce, vše do délky 13m - na zakázku výpočet a kompletní výroba krovů, pergol, dřevěných konstrukcí. Moření dřeva. Dopravu zajistíme.

Poradenství v oboru: -slévárenská technologie. Výroba: -modely, odlitky a navazující opracování stejně tak jako profesionální zpracování předaných objednávek.

Obchod s chemií pro energetiku a průmysl. Chemické výrobky: -odmašťovadla -pasivační přípravky -odstraňovače vodního kamene -odrezovače -odlakovače -kapaliny pro čištění (odmašťování) kovových dílů -roztoky pro vytěsňování vlhkosti. Další služby pro energetiku a průmysl: -čištění energetických zařízení pod napětím do 1000V ...

Nákup: -dřevo-jehličnaté a listnaté -dřevěné brikety -koks, uhlí. Prodej: -stavební a truhlářské řezivo -paliva, koks, uhlí, dřevo -dřevěné brikety -dřevěné třísky -palety.

Čerpací stanice. Prodej: -palivo -benzín -nafta.

Řemeslnické práce: - malířské práce, natěračské práce. Prodej: - barvy na dřevo.

Pila. Práce: -pořez, zpracování dřeva, kulatiny -impregnace dřeva. Tesařská výroba, tesařství: -altány, pergoly, střešní konstrukce.

Prodej, maloobchod: -odlitky -opracované dílce z šedé litiny a oceli.

Čerpací stanice Shell. Prodej: -benzin -pohonné hmoty.