AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Stavebniny. Prodej: -stavební materiál na skladě i na objednávku -prodej sypkých materiálů. Nákladní doprava: -kontejnery 8t, 4t, 3t -písky sutě -rozvoz zboží autem s hydr.rukou 8t. Služby: -práce s nakladačem. Provádění staveb.

Závod Organik. Výroba: - smola a dehtové oleje - naftalen - benzen - síra a soda - aromatická rozpouštědla - ftalanhydrid, změkčovadla a estery - fenoly, kresoly, kresolové kyseliny.

Plnění a prodej: - nádob LPG - zámečnické práce

Zastoupení švýcarské firmy Gelso ag. Výroba: - mechanické díly a nástroje - dodávky odlitků na soustružnických automatech

Provoz: - vodovody a kanalizace - úprava a rozvod vody. Přípravné a dokončovací stavební práce. Zemní a výkopové práce. Demolice.

Provoz: - vodovody a kanalizace. Odbyt vody, tel.: 800 100 021 Havarijní služba, tel.: 572552137

Čerpací stanice pohonných hmot PARAMO.

Maloobchod, prodej: -stavební materiál -nářadí -ochranné pomůcky. Prodej a rozvoz písku a kamenných drtí.

Zastoupení stavebních nátěrových a vysprávkových materiálů značky SIKKENS. Velkoobchod, prodej: - stavební barvy a laky AKZO NOBEL SIKKENS - nátěrové systémy SIKKENS - krycí a lazurovací materiály pro průmyslové a řemeslné povrstvování dřevěných stavebních dílů - silikátové fasádní barvy. Technické poradenství a servis prostřednictvím ...

Velkoobchod, maloobchod a zásilková služba: - silikonové tmely a lepidla - polyuretanové pěny - disperze Těsnění oken a dilatačních spár. Lepení a upevňování. Zastoupení firmy LOCTITE, TKK SRPENICE, TEROSON.

Benzinová čerpací stanice. Prodej: -pohonné hmoty-PHM.

Malířské a fasádní barvy, ochrana dřeva, protipožární nátěry, tónování barev, bazénová a stavební chemie, pomůcky pro řemeslníky.

Zabýváme se realizací projektů v oboru energetiky.

Práce: -kovoobrábění. Výroba, prodej: -hutní materiál

Výroba, prodej a distribuce: - propan-butan.

Uhelné sklady. Prodej: - uhlí, paliva, koks.

Čerpací stanice. Prodej: -pohonné hmoty - PHM.

Pilařská výroba: -sušené řezivo -vazby krovů -prodej stavebního a truhlářského řeziva.

Truhlářství. Výroba, dodávka, montáž: - stavebně truhlářské polotovary z masivního dřeva - nábytek, kuchyně, schodiště. Sídlo firmy: - U Tesly 1853, Petřvald.

Pila, pilařská výroba. Zpracování dřeva.

Velkoobchod: - průmyslová chemie Export i import - chemické látky pro uplatnění ve stavebním, plastikářském a gumárenském průmyslu. Export: -vysoce jakostní lupky (kusové nebo mleté) -pálený kaolin -etakaolin -geopolymery -cordierit s minimálním obsahem 50% cordieritu Import: -izolační a žáruvzdorné masy všech ...