AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Opravy, revize, údržba: -městské vodovody a kanalizace. Výroba, dodávka, rozvod: -pitná vody. Odvádění: -odpadní vody. Prohlídka: -kanalizace TV kamerou. Čištění: -kanalizace tlakovým vozem. Detekce: -úniky vody. Vyvážení: -odpadní jímky-septiky. Laboratorní rozbory vody. Nepřetržitá pohotovostní služba: -tel.: 840 668 ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -barvy, omítky, laky, lazury-míchání barevných odstínů na počkání: -interiérové barvy -fasádní barvy (akrylát, silikát, silikon) -probarvené strukturální omítkoviny- drásané hlazené, (akrylát, silikát, silikon) -certifikovaný zateplovací systém Düfa THERM (POLYSTYREN, MINERÁL) a veškeré ...

Vodovody a kanalizace Mělník. Hlášení: -poruchy vody.

Výroba a prodej vázacích prostředků. Dodáme vázací prostředky - ocelová lana, řetězy (dopravníkové, sněhové, lesnické), textilní popruhy (zvedací, nekonečné, upínací, smyčky, atypické šití), manipulační traverzy a svěrky, oka, háky, svorky, třmeny.

Čerpací stanice. Prodej: -pohonné hmoty.

Truhlárna - levné palubky. Výroba a prodej: -obkladové a podlahové palubky tel.: 325583428 -zahradní a nářaďové domky -rakve tel.: 325583335. Řezivo. Sídlo firmy: Kozinova 57/2 10200 Praha 10 tel.: 271 750 557.

Pilařská výroba. Pořez dřeva.

Pila. Dřevovýroba: -výroba atypických palet a beden -stavební truhlářské práce -bytové doplňky -prodej impregnace -moření dřeva -hoblování trámů -plotovky.

Výroba: -výrobky z plastu, pryže.

Prodej, maloobchod: -malířské, natěračské, zednické štětce, štětky -zakrývací statické folie -barvy, laky.

Výroba: -plastové profily -lišty -vytlačované lišty. Vstřikování: -plastové díly -vstřikování do forem -technické výstřiky.

Velkoobchod, maloobchod: - oleje - topné oleje - paliva - asfaltové výrobky ( penetrační laky, lepící laky a tmely) - plastická maziva - autokosmetika

Služby: -mezinárodní automobilová doprava -vnitrostátní autodoprava do 40tun -zasilatelství -zemní práce -prodej písku, kameniva, drtě -prodej PHM.

Výroba: - díly a montované komplety z vypalovaných, vysekávaných a tvářených plechů - díly a komplety obráběné - montované komplety ocelových konstrukcí a strojních sestav - hlavní dodávky kompletních pracovišť a technologických uzlů. Práce: - obrábění - frézování - soustružení.

Farma. Zemědělská činnost: - živočišná - chov skotu. Maloobchod, prodej: - uhlí - stěrk - písek.

Velkoobchod, maloobchod: -hutní materiál -profilová ocel -plechy -trubky -jäckly -betonářská ocel -sítě do betonu -hutní druhovýrobky -svařovací materiály. Dělení, ohýbání materiálu.

Naše služby: - autolakovna - prodej barvy a lakýrnické potřeby.

Zprostředkování vývozu: - odlitek - výkovek - svářence.

Výroba: - nátěrové hmoty pro slévárenské formy

Pískovna: -těžba a zpracování písku -písky prané (slévárenské) -písky kopané. Použití výrobků: slévárenství, betonářská výroba, povrchová úprava kovů, filtrace vody, zahradnické substráty, sportoviště.