AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Výroba: - koks - vysokopecní, slévárenský, palivový, technologický - koksárenský plyn, benzol, dehet, síra kapalná i pevná, síran amonný.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej: - stavební a průmyslová chemie a to: - tmely - lepidla - PU Pěny - omítkoviny - kaučuky dvousložkové - primery - speciální chemie - odstraňovače - odpěňovače - kotvící technika - fólie podstřešní - malířský program - silikonové laky - ochranné nátěry na dřevo - lepící pásky a ...

Dřevovýroba. Práce: -tvarování z plošného materiálu. (Práce pouze pro konkrétní firmu, ne pro veřejnost).

Velkoobchod, maloobchod: -hutní materiál: -trubky tažené ČSN 426714 -profily tažené ČSN 426935, ČSN 426936 -profily speciální ČSN 426930 -trubky kalibrované přesné ČSN 426713 -trubky konstrukční ČSN 425723 -trubky topenářské černé ČSN 425710 -trubky pozinkované ČSN 425710 -trubky ...

Maloobchod,prodej kovomat: -hutní materiál: -trubky konstrukční, topenářské, pozinkované, měděné -profily jakl čtvercové a obdélníkové, oválné a tvaru L, T, Z -pásovina, úhelníky, téčka -betonářská ocel + kari sítě -fitinky pozinkované, měděné, litinové, varné -nařežeme podle potřeby zákazníka -železářství, nářadí a nástroje: ...

Bytové a tepelné hospodářství Napajedla. Výroba a rozvod tepla - voda, pára. Správa bytového a nebytového fondu. Daňové poradenství, vedení účetnictví.

Pila. Práce: - těžba dřeva - svoz a pořez kulatiny. Výroba, prodej: - řezivo.

Pila. Práce: -tesařské, truhlářské: -montáž krovů -bednění -lešení -obklady -pergoly, přístřešky -dřevěné ploty -zahradní chatky -lesní -kácení zahradních stromů.

Služby: -zpracování dřeva -truhlářské práce -pila -přepravní palety.

Uhelné sklady a stavebniny. Maloobchod, prodej: -pevná paliva: -uhlí. -koks. -palivové dřevo. Maloobchod, prodej: -stavební materiál. -zdící materiál. -střešní krytina.

Prodej: - pryžové směsi pro pogumování válců - nevulkanizovaný kaučuk ( zastoupení CHASE ELASTOMER U.K. Ltd. )

Prodej: - polyuretanové pěny - tmely - lepidla - chemické kotvy - penetrace a přísady a malty - hydroizolace - ochranné nátěry - barvy a laky - pásky lepící i výstražné - aplikační pomůcky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -uhlí. Dodávka: -důlní stroje, technika.

Výstavba: - plynovody - plynové přípojky. Správa, provoz, údržba: - distribuční sítě.

Prodej distribuce chemických látek a výrobků: - anorganické a organické chemikálie - přípravky na ochranu dřeva - přípravky na povrch úpravu kovů - pájecí vody a pájecí přípravky. Vedení účetnictví a administrativy. Práce: - dekorativní nátěry a nástřiky: - stěny, radiátory - obklady, sokly. Velký výběr materiálů: - atest ...

Výroba: -kolejové konstrukce -navařování, svařování -renovace.

Prodej: - nenasycené polyesterové pryskyřice - gelcoaty - organické peroxidy - zařízení a pomůcky pro laminování