AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Dřevařská prvovýroba Pila. - dřevovýroba

Výroba, prodej: -plastové profily. Práce: -kovoobrábění. Provozovna: -Tučapy 86, tel.:572593936, 572503425.

Velkoobchod, maloobchod, distribuce: -plastové granuláty pro vstřikování a vytlačování: -POM-TARNOFORM - plněné, neplněné, barevné, modifikované -PA6-TARNAMID - plněné sklem, neplněné, barevné provedení potravinářské typy, FR typy -regranuláty a další plasty.

Zastoupení ZEMPO. Maloobchod, prodej: - zemědělské, hospodářské a zahrádkářské potřeby - krmné směsi, krmiva - semena - substráty - rašelina - hnojiva - chemické postřiky - nářadí pro zahrádkáře - květináče - plast, keramika - agrofolie, folie - lepidla, tmely - lana, motouzy, popruhy - ochranné pracovní pomůcky - ...

Velkoobchod, prodej: - válce pro válcovny - polotovary i hotově opracované strojní díly (výkovky, odlitky) - hutní materiál - nástrojové oceli. Kancelář, sklad: - Martinovská 3168/48, Ostrava - Martinov.

Materiály pro suchou výstavbu - specializovaný prodejce celoevropské sítě mateřské firmy BAUSTOFF+METALL GmbH Wien. Velkoobchod, prodej: -sádrokartonové a sádrovláknité desky -spárovací tmely -zárubně, dvířka a příslušenství RUG* -nátěrové hmoty, malířské potřeby -parozábrany a difuzní fólie (i s hliníkovou vrstvou) -elektrické ...

Výhradní dodavatel výrobků firmy KOVEL SK. Distribuce, prodej: -přípojkové a rozpojovací skříně pozinkované s možností poplastování povrchu Komaxitem -ocelové konstrukce pro NN a VN -veškerý sortiment kovových výrobků pro elektrická vedení až po kompletní vybavení trafostanice -ocelové osvětlovací stožáry -ocelové ...

Prodej: - barvy, laky, - nátěrové přípravky na betonové podlahy. Provozovna: Řeháčkova 206/2a, 40001 Ústí nad Labem - Předlice

Výroba hliníkových profilů, import polyamidových profilů, termoplastických elastomerů. Nabídka vnitrostátní a mezinárodní dopravy.

Čerpací stanice pohonných hmot.

Zpracování, výroba, prodej: -jehličnaté a listnaté dřevo -trámy, hranoly a latě -dřevostavby a protihlukové stěny -palubky a paletové přířezy -palivové dřevo -kratiny, odřezky a piliny. Služby: -pila -těžba a odvoz dřeva -zajištění a pomoc při vývozu výrobků ze dřeva do zahraničí -výkup kulatiny a surových kmenů.

Provozování žulových lomů, kamenolom. Hrubá kamenická výroba: -žula šedomodrá -dlažební kostky -rigolový kámen -bloky -kamenné výrobky pro zahradní architekturu -ostatní lomařské výrobky -masivní kamenické výrobky. Lomy:Vševily, Kovárovice, Chlum u Blatné.

Opravy, revize: - plynové spotřebiče - topení v mědi - plyn - instalatérské práce - výroba technických plynů.

Prodej: - pevná paliva (uhlí, brikety, koks) - palivové dříví do krbu - dřevěné brikety - dřevěné uhlí - stavebniny (stavební materiál, písek) - zemní práce bagrem (bourací, výkopové) - nákladní autodoprava.

Stavebniny. Maloobchod, prodej, eshop: -stavebniny. -stavební materiál. -zdící materiály. -instalatérské potřeby. Půjčovna, zapůjčení: -nářadí: -bourací kladivo. -míchačka. -řezačka obkladů. -vibrační pěch.

Prodej, maloobchod: - nářadí, - svářecí technika, - kompresory, - průmyslová lepidla.

Malá vodní elektrárna. Výroba: -energie.

Prodej palivo: -uhlí, koks -dřevo na zátop -dřevěné uhlí.

Prodej písků, štěrku a drtí, kačírků, mulč.kůry, zahradní zeminy. Provozování kontejnerové dopravy. Nákladní autodoprava. Likvidace odpadů. Uložení stav.sutě, výkop. zemin, velkoobjemový odpad. Sběrný dvůr.

Energetika, teplárenství, průmysl: -aplikovaný výzkum a vývoj -výroba a rozvod elektrické energie -ostrovní provozy energetických soustav -provoz a rozvoj elektrizační soustavy -automatizace provozu a chránění distribučních sítí -dispečerské řízení a dispečerské řídicí systémy -elektronické systémy a specializované měřicí přístroje ...

Prodej: -stavební materiál -střešní systémy BRAMAC, ONDACH, SATJAM, IKO, ONDULINE a další -hydroizolace -tepelné izolace -hutní materiál -doprava autem s hydraulickou rukou

Maloobchod, prodej: - malířské a autolakýrnické potřeby - barvy fasádní, interiérové i míchání - lazurovací laky, mořidla.

Výroba: - rozvaděče vysokého a nízkého napětí - blokové transformovny. Provádí: - projekce elektrických zařízení - revize elektrických zařízení - montáž, oprava, údržba vyhrazených elektrických zařízení - zámečnictví - zprostředkování obchodu - zprostředkování služeb - činnost technických poradců v oblasti energetiky.