AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Maloobchod, prodej: - stavebniny - stavební materiál. Stavební firma.

Prodej: - stavební materiál, - obklady, dlažby, - hutní materiál, - nářadí. Provozovna "Východní průmyslová zóna".

Výroba, prodej: -vodou ředitelné barvy ETERNAL. -nátěrové hmoty. -fasádní barvy. -tmely, lepidla.

Protikorozní ochrana: -za použití povlaků plněných skleněnými vločkami, používaná především v: -chemii -petrochemii -energetice -vodohospodářství.

Maloobchod, prodej: -interiérové, fasádní barvy, dekorace -strukturální omítky -dekorativní, vodou ředitelné nátěrové hmoty OIKOS -dekorativní bordůry -tapety, sklotapety.

Analýzy, poradenství, obchod, prodej, dodávky produktů TRICO SAL BETON CHEMIE pro zlepšení kvality při výrobě zámkové dlažby, trub a prefabrikátů nebo transportbetonu: -přísady do betonu: -provzdušňovací, zušlechťovací, těsnící -plastifikátory a superplastifikátory -zpomalovače, urychlovače -přísady do omítek: ...

Prodej, montáž a servis: - hnací, plastové řemeny - kluzné plasty - normované strojní díly.

Pila: -řezivo -hranoly, fošny, latě, prkna -krovy včetně montáže a položení střešní krytiny -paletové přířezy dle dohody -truhlářské řezivo -smrk, borovice, modřín, buk, dub -pořez kulatiny -pořez vlastní kulatiny -výkup kulatiny -smrk, modřín, borovice -vlastní odvoz -vlastní manipulace -šalovací prvky ...

MORAGUM. Gumárenská, plastikářská výroba. Výrobky z technické pryže a pryže s kovem. Výroba vstřikovaných výrobků z materiálu teflon.

Výroba, prodej: -řezivo BOR, SM stavební BOR, SM truhlářské SMtesařské -štěpky -piliny -pořez kulatiny.

Výroba ostatních plastových výrobků.

Nabídka speciálních výrobků do betonů, distančních prvků z vláknobetonu a umělé hmoty.

Čerpací stanice. Prodej: - paliva, maziva. Výroba: - výrobky z plastických hmot. Truhlářství.

Doprava, rozvoz, prodej: - uhlí: - suché, kvalitní, hnědé Ledvické uhlí z Dolu Bílina - Ořech 1, Ořech 2, Kostka a Koks.

Ostatní maloobchod s novým zbožím ve specializovaných prodejnách - barvy, laky. Dokončovací stavební činnosti.

Plynovody: -výstavba včetně rekonstrukcí -materiál-ocel+polyethylen. Práce: -montážní -zemní -řezání živic a betonů -jeřábnické -frézování vozovek -protlaky-průměr 50-600 mm, délka 40 m Pronájem: -stavební stroje. Autodoprava: -nákladní.

Uhelné sklady. Prodej: - palivo, topivo - uhlí - koks - palivové dříví.

Maloobchod, prodej: -autolaky. -ředidla, tmely. Služby: -míchání barevných odstínů.

Severočeská vodárenská společnost. - služby v oblasti výstavby a správy vodohospodářské infrastruktury.

Zbůch: -zakázkové truhlářské práce -výroba zahradních chatek a stánků -pořez kulatiny-katr -prodej řeziva-dřevo, palubky -kovovýroba-dle požadavku zákazníka -broušení katrových i kotoučových pil -kovářské práce-mříže -umělecké kovářské práce -dopravní pásy-lepení, svařování Prodej, servis: -elektrické ruční nářadí AEG.

Výroba, velkoobchod, prodej: -plastové výrobky -pryžovýé výrobky.

Velkoobchod: - hutní materiál a plasty. Produkty: - nerezová ocel - hliník - požární ochrana - letecký průmysl - drobné součástky a jednotlivé druhy. Firma PRIMAPOL je předním dodavatelem průmyslových polotovarů, zabývá se zejména distribucí výrobků z nerezové oceli, hliníku, uhlíkové oceli a průmyslových plastů. Nabídka našich ...