AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Řešení izolačních technologií dle individuálních potřeb. Výroba dílů z umělé hmoty: -izolátory -průchodky -epoxydová pryskyřice -indikátory napětí -certifikát ISO 9001:2000.

Velkoobchod a maloobchod: -průmyslová lepidla, tmely, maziva -čistící a odmašťovací prostředky -lepidla pro nábytkářskou a truhlářskou výrobu PVA. Velkoobchod a maloobchod: IMPACT ADHESIVES COMPANY-England: -RITE-LOK -vteřinová, konstrukční, anaerobní, epoxidová a kontaktní lepidla -polyuretanové a silikonové tmely a lepidla ...

Železárství. Maloobchod, prodej: -spojovací materiál -nářadí pro řemeslníky -zámky, kování -kouřovina, kamna -zahradnické potřeby -elektrické motory a jejich opravy, servis. Půjčovna, půjčování: -vrtačky -řetězové pily -křovinořezy -brusky na parkety -zahradní drtiče.

Pila. Pilařská výroba Zpracování dřeva.

Maloobchod, prodej: -nátěrové hmoty: -barvy, laky -stavební chemie -lepidla, vteřinová a ostatní -kartáčnické zboží.

Kovovýroba: -kovové, plastové a kombinované kovové a plastové přesné komponenty -ohýbání a děrování plechu -lisování, lakování plechu -strojírenství -přesné lisování -hluboké tažení -CNC soustružení -vysoce přesné ohýbání -mechanické montáže a zdobení potiskem -přesné vstřikování plastických hmot -laserové svařování ...

Výroba, montáž: - plastová okna - plastové dveře pilařská výroba

Prodej: -nátěrové hmoty -lepidla -tmely -xyladekory -consolan -bazénová chemie -náplně do chemického WC** -míchání barev.

Stavebně zámečnická výroba: -ocelová schodiště atypická, točitá, pásnicová a další. Zábradlí včetně nerezových. Ploty a brány. Ocelové dveře, vrata a další stavebně zámečnické výrobky. -ocelové konstrukce atypické -pokrývání střech a opláštění tvarovaným plechem -základní lopaty a náhradní břity k zemním strojům UNC* -lopata k ...

Výroba kovových konstrukcí, kovové konstrukce, kotlů, kotle, tělesa a kontejnery. Výroba kovové spotřební zboží, výroba stroje a zařízení pro využití mechanické energie, výroba strojů a zařízení pro určitá hospodářská odvětví . Velkoobchod zámečnictví.

Výroba, prodej: - výrobky z umělého kamene - ozdobné a upomínkové předměty, doplňky zahrad, parků - stavební prvky. Zakázková výroba: - výrobky z umělého kamene sochy, květináče, lucerny. Prodej: - dřevěné obklady - tmely - lepidla - stavební chemie.

Přímý dovozce spárovkové desky ze sibiřského dřeva. Maloobchodní a velkoobchodní prodej. Trvale skladem kompletní sortiment

Obchodně inženýrské služby. Výroba, servis: -automatizační technika -rozvaděče. Elektromontáže.

Pila, dřevovýroba. Zpracování, pořez, výroba: -stavební a truhlářské řezivo: -palubky -ploty. Prodej: -ekologické palivo - ekobrikety.

Výroba technických plynů - instalatérských práce

Velkoobchod, prodej a doprava: -hutní produkty profilová ocel, plechy, jemné, hrubé jekly, trubky, betonářské sítě Kari, speciální ocel, konstrukční ocel třídy 11, 12, 14, žebírkový drát, trubky bezešvé a svařované, elektrody, drát svářecí a vázací, pororošty. Dělení materiálu. Pálení plechů na CNC* strojích (acetylen, ...

Firma zajišťuje: - pokrývačské práce - klempířství - zámečnictví - izolatérské práce - tesařské práce. Prodej: - izolačních pásy - nerezové komíny - střešní krytiny TONDACH - klempířské prvky - žlabové systémy - plechy.

Těžba, prodej a zpracování: - světlého a červeného pískovce - triasový kaolinitický pískovec v deskovitě až lavicovitě odlužných vrstvách - nabízíme veškeré činnosti až po realizaci Nabízíme produkty: - schody - celomasivní schodiště atypické prvky - dlažby - řezaná, románská, páskovka, lomový kámen - oplocení RD - obklady stěn - ...

K.O. - ocel, s.r.o. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -hutní materiál: -plech černý, pozinkovaný, CU** (měděný), AL** (hliníkový), nerez -profilový materiál: -ocel plochá, kruhová -trubky -jackel (jekl) -ocelové profily L***, U***, I***, IPE*, HEA*, HEB* -pásovina AL (hliník), CU** (měď).

Maloobchod, prodej: - barvy, laky DUFA - nátěrové hmoty - malířské potřeby - fasádní a dekorační nátěry - materiály k renovaci - nátěrové hmoty na dřevo, podlahy a střechy.

Prodej a zpracování pásových ocelí servisním způsobem. Provozovna Olešná - okr. Rakovník.

Služby: - zajištění těžké a nadrozměrné přepravy nákladů návěsovými podvalníky Goldhofer do 40 t - silniční i terénní nákladní přeprava sypkých materiálů vozidly Scania - zemní práce stroji Caterpillar - čištění komunikací - prodej kameniva a písku. Firma TEDA byla založena v červnu roku 1992. Už od našeho vzniku jsme se specializovali ...