AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Výroba, dodávka: - příhradové vazníky se styčníkovými deskami s prolisovanými trny - nosné konstrukce staveb ze dřeva.

Prodej: - uhlí - brikety - tuhá paliva.

Výroba a úprava kvasného lihu, obecná denaturace, prodej technických lihů a poradenství v oboru lihovarnictví.

Výroba produktů z plastů pro konečnou spotřebu. - výroba plastových součástek a dílů

Čerpací stanice. Prodej: - pohonné hmoty, benzín. Pohostinství: - bistro.

Dřevařské výrobky. ŘEZIVO: - prkna - fošny - hranolky - hranoly - latě. PALUBKY: - obkladové - podlahové. Ostatní: - plotová prkna - impregnace - spojovací materiál.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -lepidla a těsnící hmoty pro průmysl a řemesla. Autorizované zastoupení výrobce FORBO-HELMITIN, Pirmasens/SRN.

GEZE Dveřní zavírače Kování pro posuvné a skládací dveře Ovládání okenních ventilací Automatické dveřní systemy Kování pro skleněné dveře WSS Kování pro skleněné dveře NUOVA FEB Elektrické zámky Panikové uzávěry SEVAX Koordinátory zavírání Magnety pro držení dveří Dveřní dorazy Kování pro skleněné dveře

Výrobky koncernu TUNAP průmyslová chemie pro automobily (karosárny, klempírny, servisy): -montážní čističe -dvoukomorová tlaková nádobka se štětcem Premium -syntetické, plastické, dlouhodobě přilnavé mazivo Premium a High Tech -syntetický mazací olej -uvolňovač šroubů sprey -univerzální čistič pro autoopravny -přípravek pro ...

Prodej, maloobchod: -střešní krytina -střešní okna -kanadské šindele IKO*, CRC* -aluminiové okapní systémy ARGO.

Výroba, prodej: -pomocné chemické přípravky (základní anorganické chemické látky) pro: -kožedělný průmysl -stavebnictví -strojírenství.

Stavební stolářství, truhlářství. Práce: -stolářské, truhlářské. Výroba: -pilařská: -hranoly -okna, dveře -schody, zábradlí -palubky, plovoucí podlahy.

Pila. Pilařská výroba: -řezivo. Provoz: -malá vodní elektrárna.

Kovovýroba, výroba, prodej: -nádoby distribučních transformátorů -transformátorová víka -komponenty pro montáž jádra uvnitř transformátorové nádoby. Práce: -CNC plazmové řezání pálení plechů -tryskání -lakování vodou ředitelnými barvami.

Kovovýroba. Prodej: - mosazný hutní materiál - trubky - profily - plech...

Distribuce, prodej: -ložiska -těsnění -mazací systémy -výrobky pro přenos výkonu -lineární systémy -přístroje -optická měření, ustavování strojů -vibrační diagnostika -filtry -zabezpečovací systémy -nářadí -termovize -engineering -opravy, repasování ložisek.

Strojírenská výroba: - CNC vertikální centra - CNC soustruhy - vysokorychlostní obrábění - použití sdružených nástrojů - CAD/CAM využití - ekonomické obrábění - kusová i sériová výroba - klasické stroje pro soustružení, frézování, vrtání, broušení. Slévárna neželezných kovů: - odlitky ze slitin hliníku a bronzu - ruční a ...