AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Zpracování, prodej: -stavební, truhlářské řezivo. Řezivo: -stavební-fošny, hranoly, prkna, střešní latě -truhlářské-borovice, smrk, buk, dub -kompletní dodávka krovů, krovy -kompletní dodávka řeziva na dřevostavby -pořez kulatiny ve mzdě -prodej palivového odpadu. Výroba, dodávka kompletní střechy na klíč. Stavba dřevostavby ...

Slévárenství - konstrukční práce ve strojírenství

Výroba, kovovýroba: - kovové součástky.

Firma Finlag, spol. s r.o. působí na trhu již více než 10 let za účelem podpory činností skupiny Replast, zejména v oblasti zajišťování elektrické energie z vodních a solárních zdrojů. V posledních letech rozšířila společnost svoji působnost o oblasti rekultivací a opětovného využití země a kamení pocházejících ze staveb drážních, dálničních a ...

Truhlářství, výroba: - dřevěných, zápustných, nábytkových úchytek v široké škále dřevin - korpusy bubnů - šípy pro lukostřelbu, dětské kuše

Kovovýroba. Lisování a vytlačování plastů. Výroba forem.

Výroba, prodej: -nerezové materiály, armatury a tvarovky pro potřeby potravinářského a farmaceutického průmyslu -nerezové armatury nahrazující mosazné kohouty a dílce pro sklepy a stáčírny -speciální armatury pro pivovarnictví -speciální armatury pro zpracování a výrobu vín.

Výroba a prodej:vysokopevnostní vázací řetězy, ocelová lana, textilní zdvihací smyčky a popruhy s oky, upínací a kotevní pasy a řetězy, lesnické řetězy, prostředky pro manipulaci s břemeny, paletové euro závěsy, traverzy, třmeny, háky, bezpečnostní a stěhovací postroje, polyuretanové ochrany.

Pila, zpracování dřevní hmoty, kulatiny: - měkké dřevo (smrk, jedle) - pořez na zakázku.

Doprava: -vnitrostátní -mezinárodní -kamionová -nákladní -autobusová. Služby: -oprava motorových vozidel -mytí vozidel -celní deklarace. Prodej: -nafta. Velkoobchod: -potraviny za hotové.

Pilařská výroba. Výkup: -kulatina Prodej: -řezivo-množstevní slevy. Zajištění dopravy. Truhlářství, tesařství.

Prodej žáruvzdorných materiálů: -žáruvzdorné materiály pro kamna, krby, pece, grily -těsnění ze skelných vláken -žáruvzdorné barvy -sklo pro přímý kontakt s ohněm.

Mateřská společnost skupiny podniků převážně strojírenského, slévárenského charakteru. Hlavní obory podnikání: -příslušenství a komponenty osobních a nákladních automobilů -tlakové odlitky ze slitin hliníku a zinku -odlitky ze šedé a tvárné litiny -speciální obráběcí stroje -montážní zařízení -formy pro vstřikování ...

Prodej: -ionexů, regenerantů, aktivního uhlí, hydroxidu draselného, chloridu amonného a dalších chemikálií pro úpravu vody. Zprostředkování: -dodávek chemických úpraven vody, likvidace ionexů. Poradenství: -v oboru aplikace ionexů, aktivního uhlí a provozu chemických úpraven vody.

Služby: - čištění odpadních vod.

Prodej: - pevná paliva - dřevěné brikety. Centrála: - Leštinská 978/34, Zábřeh, tel. 583 411 069.

Kovovýroba, zámečnictví, kovoobrábění, obrábění, frézování. Výroba spojovacího materiálu, výroba matic. Výroba, prodej, export: -matice, pojišťovací matice, matice s osazením pro nápravy, korunkové matice, závitové kroužky -výkresové součástky -matice se zářezy podle DIN 1804 M 6 x 0, 5 - M 200 x 3 -matice s pojišťovacími otvory podle DIN ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -nafta -benzin -velkosklad olejů OMV* a BP** -pneumatiky, autokosmetika -ALU* ráfky -autodíly všech značek -autodoplňky. Reklamní činnost.

Maloobchod, montáž: - železářství, zámečnictví - kliky, štíty, bezpečnostní kování FAB*, ROSTEX, KOMAZ - mosazné kování - zámky - zadlabací, visací, nábytkové, auto-moto, na jízdní kola, ABUS, HOBEZ, TOKOZ, HUDSON - cylindrické vložky - dveře, okna, petlice - trezory, sejfy, příruční pokladny - schránky poštovní, na klíče KOVOPLAST, ...

Pila: -dřevovýroba -pilařská výroba -prodej -stavební a truhlářské řezivo.

Čerpací stanice. Prodej: -pohonné hmoty (PHM*) -autodoplňky -oleje, maziva -občerstvení. Služby: -vysavač -samoobslužná ruční tlaková myčka.

Prodej: - elektroizolanty (textit, pertinax, kartit, sklotextit, texgumoid, včetně dělení a opracování). - hutní materiál - ploty - pletivo - oplocení i s montáži. Prodej zboží online, doprava zajištěna až k Vám.

V+V stolařství Stolařství-pila: -výkup a pořez kulatiny. Výroba a prodej: -pilařské výrobky -výroba nábytku -geodetické kolíky.