AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Stolařství, truhlářství: výrobky z masivního dřeva. Výroba a prodej dřevěné brikety.

Vodovody a kanalizace. Provoz, obsluha, stavba, údržba, čištění, projekce: - vodovody, kanalizace - čistírny odpadních vod (ČOV).

Služby: -lesnické služby -pilařská výroba -prodej řeziva.

Čerpací stanice BD - OIL s.r.o. Palivo: -Special 91, Natural 95, 98, Nafta.

Slévárna: -odlévání šedé litiny - odlévání strojně formovaných odlitků do syntetických bentonitových směsí - modelárna.

Výroba, prodej: - ozubená kola do modulu 12 a hlavového průměru ozubeného kola 1100 mm. Prodej, výroba: - řetězová kola - šneková kola (pouze dle dohody). Materiál: - železo - bronz - hliník - plast. Dodávka včetně tepelné úpravy. Výroba: - hřídel (hřídele).

Pískovna. Prodej: -tříděné betonářské prané a maltové písky ČSN*, DIN*. Ukládka: -výkopové zeminy.

Čerpací stanice. Prodej pohonných hmot, pohonnné hmoty, benzín, nafta. Autokosmetika a autodíly, autodoplňky. Náhradní díly na auto, auta, automobily, vozidla. Bistro.

Výroba, prodej, distribuce: - sekaný drát - ocelové granuláty - litinové granuláty - ocelové drtě (ocelová drť) - litinové drtě (litinová drť).

Výměna armatur a montážní práce na vodovodních a kanalizačních řadech. Realizace vodovodních a kanalizačních řadů. Vyjádření k inženýrským sítím ve správě VaK Hlučín, s.r.o. Likvidace odpadních vod ze septiků a žump. Čištění tlakovým strojem do DN 200. Zemní práce bagrem JCB. Čerpání vody. Vytyčování inženýrských sítí.

Elektrárna. Nákup, rozvod, prodej: - elektrická energie. Údržba, opravy, rekonstrukce, modernizace: - energetická zařízení. Hlášení poruch, obchodní záležitosti: - tel.:840840840. Rozvodna Horní Životice: - tel.:554748272-4. Rozvodna Vrbno pod Pradědem: - tel.:554752200. Spínací stanice Moravský Beroun: - tel.:554733314. Spínací ...

Dodávka, montáž, poradenství: -menší dřevěné stavby (dřěvěná stavba) typu zahradní domky -domky na nářadí -garáže -přástřešek, přístřešky na automobily -pergola, pergoly -altány, altánky, altánek -stáje -dětské domky a dřevěné doplňky pro zahradu (např. truhlíky na květiny, okrasné mřížky atd.).

Výroba, prodej, mechanické rozprašovače: - jednočinné - nosní aplikátory - ústní aplikátory

Malířství a natěračství. Práce: -malířské,malby,malování: -byty,kanceláře,hotely,inretiéry -natěračské,nátěry,natírání: -okna,dvere,střechy,podlahy,parapety, okenní rámy,zárubně,okapy -vysokotlaké nanášení materiálu AIRLESS -nátěry fasády.

Výroba, kovovýroba: - kovové součástky na zakázku.

Dceřinná firma německé společnosti CARL SCHLENK AG. Výroba, prodej, distribuce: -hliníkové, bronzové a měděné prášky (prachy) -hliníkové a bronzové pasty.

Pilařská výroba. - trámy - fošny - prkna - štěpky na palivo - těžba - přibližování stromů - doprava - práce se štěpkovačem.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavebniny, stavební materiál - komínové systémy - zdící materiály - obklady, dlažby - hutní materiály - nářadí.

Prodej: -hutní materiál a distribuce elektrotechnických výrobků. sídlo: Kopeček 532, 67906 Jedovnice

Výroba, pila, prodej: -řezivo. Pořez: -kulatina. Nákladní autodoprava.