AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Firma vyrábí pouze dřevěné slévárenské modely. Tato firma se nezabývá truhlářskou výrobou, tesařstvím a ani neprodává dřevo.

Těžebně zpracovatelské středisko. Kamenolom: -těžba a zpracování kameniva pro stavební účely -výkup, třídění a zpracování stavebního odpadu. Prodej: -štěrkoviny -recykláty ze stavebních odpadů a zásypové materiály pro inženýrské sítě. Zajištění a provádění stavebních prácí.

Výroba: -výrobky z technické pryže.

Služby: -pila -dřevařská výroba -impregnace dřeva.

Prodej hutního materiálu: -plechy válcované za studena i za tepla -jakly -úhlová ocel -tyče o průřezu I, U, T*** -trubky topenářské pozinkované -plochá ocel -armovací sítě -pletivo a sloupky na ploty + montáž. Výroba, zpracování: -armovací ocel. Materiál nařežeme dle přání zákazníka. Odvoz a nakládka zajištěna. Zpracování ...

PORUCHY: -tel.: 381281172. Služby: -výroba a rozvod pitné vody -odvod a čištění odpadních vod -investorská a inženýrská činnost -zpracování studií a projektů, návrhy technologií -prodej, oprava, regulace a ověřování vodoměrů -diagnostika inženýrských sítí -vyhledávání poruch na vodovodních sítích, skrytých domovních ...

Poradenství, inženýrská činnost: -stavebnictví. Stavební činnost. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -silikonové, akrylátové tmely, polyuretanové (PU**) pěny DOW* CORNING -samolepicí distanční a těsnicí pásky z polyethylenu (PE**) a z polyvinylchloridu (PVC*) -oboustranně lepicí pásky -předstlačené spárovací pásky -pásky na ...

Služby: -technické služby -správa a údržba nemovitostí -provozování tepelného hospodářství..

Maloobchod, prodej: -sanační omítky BAYOSAN -venkovní nátěry -barvy na beton -suché maltové směsi -stavební systémy -zateplovací systémy.

Zajišťují: - těžbu, výrobu a prodej drceného kameniva - obalovny asfaltových směsí, silniční a inženýrské stavby, - kamenivo pro kolejová lože a regulaci vodních toků.

Technologie odstředivého lití. Výroba ze slitiny zinku: - odlitky - technické, reklamní, dekorativní. Slévárna.

Výroba a dodávky: - výroba a prodej tepla - topenářské práce - prodej čerpací techniky.

Opracování a zpracování plastů: -výroba plastových výlisků pro automobilový průmysl -vstřikování PA**, PP**, ABS*... -dvoukomponentní vstřiky -vyfukování plastových dutin dusíkem -zadní vstřikování do látky.

Pila, prodej: - řezivo - trámy - latě

Velkoobchod, maloobchod: - zemní vruty - řetězy - lana - provazy.

Nejlevnější uhlí v České republice! Velkobchod a maloobchod s palivy. Nabízíme antracit, černé uhlí, uhlí pro kováře, nauhličovadla, s dopravou kamionem v rámci celé ČR. Dále prodáváme balené uhelné brikety a uhlí.

Prodej, velkoobchod: - hutní materiál - ocelové trubky-bezešvé - odlitky - výkovky. Služby: - soustružnické práce - frézařské práce.

Výroba, prodej: -dřevěné obklady. -dřevěné lišty.

Pobočka. Nákup, rozvod, prodej: - elektrická energie, elektřina.

Pila. Dřevovýroba. Výroba, prodej: - stavební dřevo - truhlářské dřevo - palety, podlážky, bednící dílce - surové přířezy - špalíková dlažba. Internetový obchod, e-shop: - parkety - palivové dřevo. Provozovna v Zámostí: - Zámostí 51, Rožďalovice - tel./fax: 325 593 701.

Nástrojárna. Konstrukce, výroba: -lisovací nástroje -přípravky pro automobilový průmysl -CNC* obrábění -elektroerozivní obrábění. Ústředí, kanceláře: -Plzeň, Petřínská 2.

Výroba: -asfaltové šindele. Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní vnitrostátní (tuzemská) a mezinárodní (zahraniční).

Stavební firma, stavební práce. Těžba,prodej štěrkopísek, štěrkopísku-Jižní Morava. Tříděný i netříděný štěrkopísek, kamenivo různých frakcí, kopaný písek a kameny na skalky,kačírek,recykláty(stavební suť). Půjčovna stavební mechanizace a lešení -JM -vybrační pěchy a desky -přívěsné vozíky -lešení rámové a HAKI -míchačky,zednické ...

Prodej: - biopalivo - obilniny - olejniny - oleje - šroty.

Lomy Solopysky, Obciny. Zpracování žuly. Čistá kamenická výroba. Prodej z vlastní produkce pro právnické i fyzické osoby: -žulové výrobky hrubé a čisté kamenické výroby, -odseky od kostek, -kámen soklový, regulační, záhozový.