AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Zpracování, pořez: -dřevo Prodej: -dřevo -řezivo.

Služby: -pořez dřeva na katru z vlastní hmoty. Zakázková výroba, prodej: -prkna a fošny -hranoly -krokve a střešní latě -krovy -podlahové palubky. Maloobchod, prodej: -obkladové palubky.

Pila: -krovy, hranoly, fošny -latě, prkna, plaňky -dřevěné zahrádky. Prodej: -stavební řezivo.

Prodej veškerých druhů pevných paliv včetně dopravy a skládky pásem. Prodej balených briket a uhlí.

Výroba pryžových a plastových výrobků.

Výroba pilařská a impregnace dřeva. Zpracování dřeva.

Systémy pro značení hutního materiálu laserem. Konstrukce, dodávka: - jednoúčelové stroje, zařízení pro hutní průmysl. Dodávka: - hutní materiál.

Prodej, maloobchod: - akumulátory a PHM*.

Pila, těžba dřeva. Zpracování dřeva.

Čerpací stanice. Maloobchod, prodej: -paliva -maziva. Čerpací stanice: Hviezdoslavova 1b Brno-Slatina tel.: 548 226 216

Výroba a distribuce elektrické energie a výroba a rozvod tepla, a to především pro odběratele v areálu Zetor, a.s. Tuto svou činnost provádí ENERGZET, a.s. na základě licencí na výrobu a rozvod tepla, a na výrobu a distribuci elektřiny. Licence vydal Energetický regulační úřad.

Činnost: -výroba betonu, betonárka, -pila, -stavební činnost, -zemní práce.

Prodej, export, import, dovoz, vývoz: - titanová běloba PRETIOX - železité pigmenty FEPREN (červené, hnědé, černé, zelené, žluté) - monohydrát síranu železnatého MONOSAL - kyselina sírová - plniva.

Výroba: -plachty na rogala, plachetnice -díly na ultralehká letadla.

Čerpací stanice, distribuce, prodej: - pohonné hmoty (motorová nafta, benzín) - motorové oleje - průmyslové oleje - nemrznoucí směsi - chladící kapaliny - tuky a maziva. Pobočka: - Rožnov pod Radhoštěm, Pivovarská 6.

Pobočka. Velkoobchod: - rudy, kovy - hutnický materiál. Výroba: - železa, železo - oceli - feroslitiny - spojovací materiál - řetězy, pružiny. Tváření výrobků za tepla.

Výroba, práce, řemeslo: - kovovýroba formy pro stavební a betonářskou výrobu - armovací výstuže - armovací sítě a betonářská ocel - zámečnická výroba. Dřevovýroba: - pilařská výroba - stavební řezivo (desky, střešní latě, hranoly, fošny, proklady pro betonářské výrobky) - hoblované výrobky - palubky, latě - sušení dřeva.

Velkoobchod, maloobchod: - barvy, laky

Prodej: -nátěrové hmoty -stříkací, tryskací a měřící technika. Služby: -půjčovna, servis stříkacího zařízení -projekty, realizace a vývoj technologií pro lakovny, tryskací boxy a zařízení pro povrchové úpravy.

Dodávka, prodej: -rošty MIK* pro rozmanité použití (použití vysoce kvalitního polypropylenu) -využití před karavanem nebo stanem, na terase, zahradě, u bazénů -stání pro zvířata -thermo desky -vodní podušky Oase -nosníky DUO* -PVC* profilové desky -RohrSteck systém -sklolaminátové profily -průmyslové rošty ...

Prodej, tvarování a lisování: -hliníkové a pozinkované plechy.