AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Služby: -pořez dřeva na katru+pásové pily -zpracování dřeva -pro stavebníky krovy, latě, stavební řezivo. Zakázková výroba, prodej, montáž: -dřevostavby -zahradní domky -chaty -pergoly -zahradní nábytek.

Služby: -stavební práce -zemní práce CAT 428 -nákladní doprava -pořez kulatiny -práce truhlářské, zednické a sklenářské -zámečnické práce.

Těžba, zpracování: - stavební suroviny - písek, kámen, štěrk. Recyklace stavebních surovin. Demoliční a bourací práce, demolice.

Výroba: - perspektivní ekologické biopaliva - dřevní peletky.

Prodej, rozvor, plnění: - PB (propan-butan) lahve - technické plyny.

Společnost se řídí standardy ISO 9001 a 14001pro oblasti systémů řízení, environmentu a energetiky. Poradenství je poskytováno pro: -životní prostředí (EIA, posudky, audity, Hlukové a Rozptylové studie, nakládání s odpady, Analýzy rizik, hydrogeologie, Studie krajinného rázu, identifikace brownfields atd.) -systémy ...

Hutní a stavební středisko. Prodej: -konstrukční ocel. Stavební firma. Kompletní dodávka: -pozemní stavby -průmyslové stavby Rekonstrukce a modernizace: -budovy Práce,montáž,realizace: -zemní práce -základní konstrukce -svislé nosné konstrukce a příčky -sádrokarónové konstrukce -vodorovné konstrukce a stropy -úprava ...

Prodej: - hutní a stavební materiál - řezivo.

Výroba: - základní a pomocné chemické výrobky - technické plyny - výrobky ze surového dehtu - syntetické pryskyřice - čisté chemikálie - gumárenské a plastikářské přípravky - demineralizovaná voda - vápno. Čištění: - voda, cisterny (mechanické, chemické, biologické). Zpracování, provádění: - ekologické expertízy - chemické ...

Provozování: -čerpací stanice. Prodej: -pohonné hmoty (PHM*, palivo, paliva).

Stavební firma. Půjčování, půjčovna: - lešení, bednění - shozy na suť - stavební stroje, stavebních strojů, mechanismy, nářadí. Prodej: - beton - sypké hmoty, kamenivo těžené i drcené všech frakcí, štěrky, písky. Realitní kancelář.

Služby: -správa a údržba výměníkových stanic a kotelen -telepelné hospodářství.

Výroba, zpracování, prodej: - řezivo.

Prodej: -materiálů pro střechy -krytiny pro šikmé a ploché střechy -asfaltové pásy -tepelné izolace -střešní okna -žlabové systémy -nářadí Stubai Půjčovna šikmých výtahů Geda.

Sesterská společnost firmy Styrotrade a.s., největší výrobce pěnového polystyrenu EPS, fasádních profilů a dekorací. Nejkomplexnější výrobce stavebních profilů v Evropě. Výroba: - příslušenství pro zateplovací systémy ETICS - sádrokartonové konstrukce - omítkové systémy - sklovláknité tkaniny (mřížky) - kotevní prvky - dělení ...

Skladovací a distribuční logistika: -logistické služby -skladování a distribuce zboží po celém území ČR a SR z několika skladů a propojených center -přeprava zboží po celé Evropě -vyclení i služby spojené s logistikou -balení a kompletace zboží dle požadavku zákazníka.

Zpracování, nákup a prodej dřevní hmoty. Těžba, přibližování, odvoz: - dříví, dřevo. Autodoprava.

Společnost je certifikována dle QMS TS 16949 a Certifikátem Sony Green Partner. Velkoobchodní prodej nátěrových hmot firmy PETER LACKE. Firma vyrábí: -tekuté nátěrové hmoty na plasty, sklo, kovy a dřevo (barvy a laky). Zajišťujeme technický a obchodní servis a poradenství v oblasti technologie povrchových úprav.

Služby: -benzínová čerpací stanice. Maloobchod, prodej: -pohonné hmoty.

Výroba: -chemických látek, vláken a přípravků -kosmetických prostředků