AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Velkoobchod: -pilařské výrobky.

Velkoobchod: - chemické výrobky.

Prodej: - materiál k zateplení fasád a zateplovacím systémům staveb - fasádní materiál - lepící stěrkové tmely - příslušenství - penetrace - armovací tkanina - fasádní omítka - dekorační mozaiková omítka.

Dříve Válcovny plechu TECHNOTRON, s.r.o. Výroba, kovovýroba, prodej, oprava, servis: - tahokov (kompaktní a trvanlivá síťovina z plechu) - hrubý, jemný, válcovaný - produkty: schodišťové stupně, podlahové rošty, ploty atd. - jádra magnetických obvodů (jádra transformátorů) - toroidní jádra - dělená C jádra - unicore jádra - ...

Vodovody a kanalizace: -ústředna tel.311547111 -úpravna vody Tmaň tel.311689879 -čistička odpadních vod Pod Lišticí tel.311623445.

Těžba a úprava štěrkopísků.

Výroba: -plastové a pryžové výrobky -folie.

Služby: -stavebniny Beroun -prodej stavebního materiálu (Porotherm, Supertherm, Hebel, Sakret, dveře, Mistral-fasádní barvy, plotové prvky Betonstar, sádrokarton atd.) -realizace staveb(rodinné domy), sanace a hydroizolace, Baurex, Dico-sil -projekty, poradenství v oblasti sanace a hydroizolace objektů.

Rozvod a úprava vody. Čistírna odpadních vod: -telefon 494595654

Prodej, dovoz: - písek - šterk - kamenivo - strusky.

Maloobchodní a velkoobchodní prodej bukových dřevěných briket.

Výroba: -prvky z umělého kamene. Stavební díly: -sloupy a překlady -balustrády -fasádní ozdobné prvky. Zahrada a domov: -fontány -zahradní nábytek -květinové truhlíky -vázy a květinové mísy -sochy a sošky -zahradní lampy -patníky.

PRODEJ: - asfaltové šindele - krytiny - střešní latě - asfaltové pásy - doplňky do betonových a pálených krytin - větrací střešní prvky - tepelné izolace - difuzní a parozábranné fólie - asfaltové pásy - izolace proti vlhkosti ( nopová fólie ) - utěsňující střešní prvky - interiérové obklady - podlahová prkna - plovoucí ...

- gravitační odlévání do kokil - odlévání do písku - obrábění - výroba z kovových profilů - lektorská a poradenská činnost

Práce: -ruční opracování gumových výrobků

Vstřikování, lisování: - technické vylísky - přesné obalové vylísky. Kompletace. Doplňková výroba.

Prodej: - hranoly smrkové a borové - hraněné řezivo.

Výroba, dodávka, prodej: - instalatérský len pro instalatéry topenáře a plynaře - těsnící provazce pro utěsnění kanalizace, panelů, dřevěných staveb, dilatačních spár - lněné motouzy. Export ječného sladu pro pivovary.