AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Prodej: -smíšené zboží. Čerpací stanice pohonných hmot.

Nátěrové systémy firmy Libert paints. - jednosložkové a dvousložkové polyuretanové nátěrové hmoty - nátěrové hmoty vodou ředitelné, epoxidové, alkydové, vinylové, zinksilikáty, svařitelné dílenské nátěry, bezrozpouštědlové epoxidy . Návrhy řešení povrchových úprav, expertní činnost, poradenství. Obchod, prodej: -nátěry: ...

Čerpací stanice. Služby: -mytí automobilů. Prodej: -pohonné hmoty-PHM.

Prodej: -výztuže do betonu -materiály pro průmyslové podlahy.

Ekonomické analýzy. V rámci ekonomických analýz zpracováváme především: - nákladové a cenové analýzy - analýzy a studie regulačního rámce - srovnávací studie (benchmarking) - prognózy - přeceňování hmotného a nehmotného majetku. Řízení a financování projektů. Při realizaci projektů zajišťujeme: - různé druhy financování - ...

Stavební práce. Prodej: -stavební materiál. Silniční nákladní doprava.

Výroba, prodej: -násady z dubového dřeva -krouhadla na zelí.

Doprava, přeprava, autodoprava: - nebezpečné látky (tekuté, ADR) Prodej, maloobchod: - chemikálie (převážně pro vodárenský a papírenský průmysl). ISO 9001:2001.

Obchodní zastoupení firmy BALAKOM. Nabízíme práškové plasty s obchodním názvem KOMAXIT: - epoxidové - epoxipolyesterové - polyesterové. Poradenská služba v oblasti práškových plastů a pomoc při zavádění práškové technologie.

Dovoz, distribuce, prodej: -pohonné hmoty -topné oleje -maziva a průmyslové kapaliny.

Prodej, servis: -svářecí technika -svařovací stroje -přídavné materiály -technické plyny-LINDE.

Vodovody a kanalizace Adamov. Správa a údržba nemovitostí a veřejného osvětlení. Čistírna odpadních vod(ČOV), Adamov 456: - tel.: 516 447 788.

Prodej: - tuhá paliva - stavební materiál.

Poskytování znaleckých posudků. Revize a montáž elektrických zařízení a sítí.

Oprava, údržba: - vodovody, kanalizace. Dodávka pitné vody. Odvádění a čištění odpadních vod. Poruchová služby - tel.: 840 111 125.

Výroba, prodej: -pilařská -řezivo, desky -pořez dřeva -nábytek na zakázku. Práce: -tesařské.

Kamenolom. Těžba, úprava: - kameny.

Prodáváme: - písek - štěrk - okrasné kačírky různých velikostí - kvalitní zahradní zeminu s dovozem. Provádíme: - výkopy základových pasů - zemní a demoliční práce - terénní úpravy zahrad a pozemků na klíč. Autodoprava, kontejnery, výroba zahradní zeminy.

Kamenné stavby. Návrh, výstavba: -originální zahradní prvky a doplňky (kamenné prvky, rožně, udírny, okrasné zídky, schodiště, krby). Použitý materiál: - žula, pískovec, břidlice a jiný přírodní kámen.

ZEZ*-ELTHERM, S.R.O. Elektrovýroba, výroba, servis, opravy: - vysokofrekvenční tepelné zařízení - svařování, kalení, žíhání - iontová nitridace - elektrické rozvaděče - transformátory, trafa - dentální technika-izodenty-VF** tavení a odlévání - drtiče stavební suti - zkušební napěťové zdroje - nožové mlýny na drcení PH** - ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - nástrojové a kontrukční oceli - měď a grafit pro výrobu elektrod - spotřební materiál pro elektroerozivní. Výroba: - dělení ocelí - CNC pálení plechů - polotovary pro stavbu forem a nástrojů. Řemeslo: - kovoobrábění na strojích.