AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Průkazy energetické náročnosti budov Poradenství a servis k úsporám energií Realizace investičních záměrů - zajišťování dotačních titulů - konzultace při sestavování investičního záměru Inženýrská a investorská činnost - zabezpečení dokumentace pro realizaci stavby - výběr dodavatele - technický dozor při realizaci ...

Výhradní dovozce italských dekorativních barev firmy CANDIS : - barvy interiérové - barvy fasádní - bordury

Čerpací stanice PHM*. Prodej: -pohonné hmoty -benzín,nafta -oleje,maziva,autokosmetika. Sídlo firmy: - TRASO s.r.o., Markova 1767, Frenštát pod Radhoštěm 74401 - tel.: 556880930.

Montáž - fotovoltaické elektrárny na klíč Montáž - fotovoltaické systémy na klíč Zprostředkování - energetický audit

Prodej - barvy - laky Prodej - drogerie

Poskytuje - energetické poradenství pro bioplynové stanice

Výkup - staré dřevo Dřevařská pila

Prodej - šterk Stavební práce

Odlitky z šedé a tvarné litiny pro strojírenské účely.

Výroba a prodej - dřevěné brikety

Prodej - technika pro motosport Prodej - závodní paliva ELF, ALPINESTARS, MOMO RACING, KRONTEC A BELL Prodej - závodní maziva ELF, ALPINESTARS, MOMO RACING, KRONTEC A BELL Prodej - oblečení pro motosport

Projekce - předizolované rozvody tepla Topenářské prácerealizace - předizolované rozvody tepla

Prodej - chemie Prodej - jímky - septiky Projekce, výroba, kompletace a prodej - bazény - příslušenství (zastřešení, ...)

Velkoobchod - chemické výrobky

Prodej - střikací stroje GRACO Prodej - malířské potřeby - štetce - válečky - zakrývací fólie - fasádní materiály - nátěrové hmoty Výroba - nátěrové hmoty

Prodej a distribuce solných produktů POTRAVINÁŘSKÉ SOLI-soli vhodné do pekáren, velkoobchodů, uzenářských a potravinářských výroben. PRŮMYSLOVÉ SOLI-soli vhodné pro jakékoliv odvětví průmyslu a výroby. POSYPOVÉ SOLI-soli pro zimní údržbu silnic. KRMNÁ SŮL, SŮL K LIZU. Sídlo - Hradec Králové.

Odvoz - sutě - kameniva Prodej - kamenivo - písek Výroba, doprava - beton - betonové tvárnice a cihly Výroba - betonové tvárnice a cihly

Maloobchod: - drogerie - papír - tapety - barvy,laky - lepidla a tapetářské potřeby - kancelářské a školní potřeby.