AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Výroba a prodej - palivové dřevo

Prodej: - barvy - laky - drogistické zboží.

Výroba - výtahy Dodávka - antény prodej - anténní systémy Prodej - technický plyn Dodávka - ocelové konstrukce Svářečské práce Zámečnické práce

Prodej sypkých stavebních materiálů.

Nabízí - plastové trubky Nabízí - betonové šachtyvýroba, prodej a montáž - betonové výrobky Nabízí - kanalizační roury

Prodej - dřevo materiál Zpracování dřeva Výstavba - dřevostavby Výstavba - nízkoenergetické pasivní domy

Strojírenská výroba: -vysokotlaké hadice -nářadí -ventily pro petrochemii. Montáž: -viniční traktory. Kovoobrábění,kovovýroba: -na CNC* strojích.

PRODEJ: - spojovací materiál - polykarbonáty - lišty Lehké ocelové a hliníkové konstrukce. Obloukové a sedlové světlíky. Zimní zahrady,zastřešení vchodů. Dodávka systémů z polykarbonátových materiálů.

Agropodnik Humburky: -rostlinná výroba -živočišná výroba -těžba písku. Provozovny: -výkrmna Měník, tel.:495492291 -provoz Kosičky, tel.:495499101 -autodoprava,doprava Kosičky, tel.: 495499749 -písník (písek) Kosičky, tel.: 495499476 -kravín Babice, tel.:495444224.

Pila: -pořez kulatiny -výroba a prodej stavebního řeziva.

Doprava - mezinárodní a vnitrostátní - do 26t Dodávka - technické plyny Dodávka - kapalná a tuhá paliva Dodávka - elektronické vážící systémy

Prodej - pohonné hmoty

Nákladní doprava Dodávka - teplo Dodávka - teplá voda

Montáž - topení Montáž - topení Servis - plynové kotle Montáž - plynové kotle Montáž - voda Montáž - voda

Naše firma se zabývá výrobou dřevěných palet jednorázových o ruzném rozměru,vše podle přání zákazníka.Jen ve velkém množství,též dohodou.Dále nabízíme dřevěné krovy,latě,fošny a jiné.Jen stačí zavolat a vše se dá domluvit.

Pila: -sušené řezivo -krovy na objednávku.

Prodej,dodávka: -všechny typy auto a moto akumulátorů -lepidla -spárovací hmoty -tmely -montážní pěny -obklady a dlažby -lišty -těsnící pěny Sleva 5% pro firmy a fyzické osoby spořící s Liškou (Českomoravská stavební spořitelna).