AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků Truhlářství, podlahářství

Český výrobce plastových barevně-stálých palubek, shrnovacích dveří, polstrování a oplocení. Vyrábíme plastové profily, instalujeme shrnovací dveře a polstrování do dveří. Ploty včetně brán a branek dodáváme na klíč. Výroba, sklady: - Ostrožská Nová Ves, Lhotská 772.

Malířství, lakýrnictví, natěračství Zámečnictví, nástrojářství

Dřevoprodej. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - polotovary a výrobky ze dřeva - truhlářské řezivo - spárovky - palubky - fasády - nátěry na dřevo OSMO, Remmers - dřevovláknité desky - dřevěné lišty - terasové dílce - OSB desky - hranoly, stavební řezivo - plovoucí podlahy - dřevěné brikety, krbové dřevo, palivové ...

Maloobchod, velkoobchod, prodej: - svařovací technika - svářečky, invertory, zdroje na CO2 - autogenní zařízení - pájky a tavidla - samostmívací masky - svářečské zástěny - technické plyny - plníme i staré lahve - technické plyny - prodej lahví i plynů.

Výroba, prodej: -krovy dle požadavku zákazníka, maximální délka hranolu 13, 5 m -desky, fošny, střešní latě, profily dle požadavků zákazníka -kvalita řeziva je schválena výzkumným ústavem dřevařským Praha-certifikát- dřevo na stavební konstrukce -moření, impregnace, nátěry řeziva proti plísním, dřevokazným škůdcům ...

Bývalé Stavby silnic a železnic, a.s. Silniční, dálniční a mostní stavby. Hydroizolace mostů. Zemní práce. Inženýrské sítě. Výstavba železničních tratí a vleček. Výroba, pokládka, prodej: - asfaltové obalované směsi. Rekonstrukce: - dálkové a přípojové trubní vedení pro plyn, naftu, chemické produkty, teplo, páru, vzduch.

Výroba, montáže: - kovových dílů pro telekomunikace, strojírenství, stavebnictví i zemědělství. Provozovna-Přílepy 324, Holešov 76901

Luboš Pavlas se zaměřuje na zpracování dřeva a výrobu dřevěných, proutěných a slaměných výrobků.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Malířství, lakýrnictví, natěračství

Michal Kopečný se zaměřuje na dodávku a montáž zvonů včetně elektrických pohonů a na renovace zvonové stolice.

Truhlářství, podlahářství Slévárenství, modelářství

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Velkoobchod a maloobchod

WPC terasy, ploty, obklady Nabízíme širokou škálu materiálu WPC s pojivem HDPE a to jak plná, tak dutá terasová prkna, plotovky, obklady a jiné. Zabýváme se prodejem, dovozem a instalací WPC (dřevoplastových) materiálů. Rádi poradíme zákazníkům, jak s instalací svépomocí, tak i zajistíme dodávku na klíč.

František Sobotík zajišťuje výrobu umělého kamene, podhrabové desky.

Petr Fikejz se zaměřuje na prodej hnědého a černého uhlí, briket, písku a drtě.

Petr Fikejz se zaměřuje na prodej různého uhlí, briket, písku a drtě.

Petr Rosecký se zaměřuje na provádění staveb a jejich změn a na silniční motorovou dopravu.

Svan OIL, s.r.o. provozuje čerpací stanici a stánek s rychlým občerstvením.

Kompletní stavební práce, rekonstrukce RD. Práce: - tesařské, tesařství - pokrývačské, pokrývačství. Rekonstrukce, montáže: - střešních konstrukcí, dřevěné konstrukce - kompletní dodávky - střechy, krovy - historické objekty. Výroba, dřevovýroba, montáže: - dřevěné altány, pergoly. Dodávka, montáže, pokládka: - střešní ...

WAN Servis, s.r.o. provozuje mycí linku a čerpací stanici.

Zdeněk Málek se zaměřuje na prodej uhlí, kamenin, písku a štěrku.

Dušan Hameder se zaměřuje na prodej lepených hranolů.

Společnost FATRE s.r.o. se specializuje na fotovoltaiku, větrné a vodní elektrárny a výkup elektřiny.