AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Prodej ložisek, řemenů, lineárního vedení, řetězů, maziv, těsnění a dalších strojních komodit s individuálním přístupem ke každému zákazníkovi- obchodnímu partnerovi společnosti PK SERVIS technické součásti s.r.o.

Výroba, maloobchod: -plastové stojany -plexi výrobky -PVC výrobky -cenovkové lišty -magnetické fólie -regálové děliče, nabídkové tabule, desky do rámečků.

Společnost UNIPETROL RPA, s.r.o. – POLYMER INSTITUTE BRNO, odštěpný závod se zabývá výzkumně - vývojovou činností, výrobou koncentrátů aditiv pro plasty a prodejem polymerů. Poskytujeme také poradenství a informační servis v oboru. Najdete nás v Brně na ulici Tkalcovská. Naše výrobky, výroba, prodej: - koncentráty aditiv pro plasty, aditivní ...

Vývoj, zakázková výroba, prodej: - plastové a kompozitní výrobky: - laminované plechy značky LAMINATED® - kompozitní materiál značky PLASTICMETAL® - profily z laminovaných plechů. Aplikace ve stavebnictví, textilním a spotřebním průmyslu. Sídlo: - Panská 25, Kunovice 68604.

COLEMAN S.I., a.s., Brno Dodavatel materiálu pro střechy. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - střešní taškové krytiny betonové, pálené, vláknocementové, plechové tabule, asfaltové krytiny, přírodní, střešní doplňky - plechové střechy (plech měď, pozink titanzinek, nerez v různých tloušťkách, tabule i svitky, ...

COLEMAN S.I., a.s. Český Těšín Dodavatel materiálu pro střechy. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - střešní taškové krytiny betonové, pálené, vláknocementové, plechové tabule, asfaltové krytiny, přírodní, střešní doplňky - plechové střechy (plech měď, pozink titanzinek, nerez v různých tloušťkách, tabule i svitky, ...

Projekce, realizace zahrad. Údržba zahrad a sadové úpravy. Okrasná školka. Dřevovýroba: - kůly, příčky - popruhy na vyvazování - juta na obalování kmene stromu - dřevní štěpka. Internetový prodej sortimentu pro včelaře

Firma se zabývá prodejem profesionální chemie do opravárenství v oblasti průmyslu a automobilového průmyslu. Výhradní zástupce chemie pro výrobu, údržbu a automobilové opravárenství značek AKEMI, AFIN a CATALFER v ČR, na Slovensku a v Maďarsku.

Vyrábíme reflexně izolační nátěry. Naše nátěry nacházejí využití jak ve stavebnictví, tak průmyslu. Reflexně izolační nátěr díky svým vlastnostem brání úniku tepla a chladu, snižuje energetickou bilanci objektů jako např. výrobních provozů nebo logistických center. Zároveň prodlužuje životnost zařízení a objektů.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Poskytování technických služeb -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Pronájem a půjčování věcí movitých -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Velkoobchod a maloobchod -Provozování vodovodů a kanalizací a úprava a rozvod vody -Výroba dalších ...

Opravy silničních vozidel -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

Výroba - biopaliva - paliva - řepkový olej - alternativní paliva Prodej - biopaliva - paliva - řepkový olej

Umělecké soustružení dřeva.- Zakázková výroba - soustružené výrobky ze dřeva. Kurzy soustružení dřeva a zážitkové soustružení.

Těžba: - písek - kamenivo. Činnost: - projektová - dodavatelská - obchodní - inženýrsko-investorská - softwarová. Realizace staveb na klíč.

Výroba, prodej : -pružiny tlačné, tažné, zkrutné, tvarové díly, závitové vložky, povrchová úprava - galvanizace -automatický splávek na ryby -golfové trenažéry. Vyrábíme unikátní golfové trenažéry, vhodné k zábavě, soutěžím i plnohodnotnému tréninku odpalů, pro začátečníky i klubové hráče golfu. Pila, pilařská výroba, pořez: -řezaní ...

Výroba, zakázková, sériová: - řezivo - dřevěné ploty - dětské dřevěné kostky - dřevěné hračky, hračka - altány, pergoly - garážový přístřešek, přístřešky - dřevěné terasy. Kancelář Čechova 245 584 01 Ledeč nad Sázavou tel/fax 569721102 Provozovna Zboží 55 Světlá nad Sázavou

Dřevostavby (roubenky, domy k bydlení, haly, zakázková výroba, atd.). Dřevoprodej (topné materiály, stavební materiály, barvy, atd.). Dřevovýroba (interiér a exteriér)

Prodej pevných paliv – uhlí, pytlované uhlí, dřevěné brikety, uhelné brikety, pelety

Prodej paliv - uhlí, brikety, dřevo Prodej písku a štěrku Nákladní autodoprava (vč.hydr.ruky) Instalatérské práce

Prodej autolaků, průmyslových barev, leteckých tmelů a dalších nátěrových hmot. Vybavení pro autolakovny, spotřební materiál, ochranné prostředky. Barvy značek PPG, Nexa Autocolor, MaxMeyer, Roberlo. Služby: - míchání autolaků a průmyslových barev na míru, - koloristika a poradenství, - návrhy a stavba lakoven.

Zabýváme se hlavně prodejem a zpracováním kulatiny, palivového dřeva. Zpracováváme dřevo listnaté (buk, dub, habr, olše, jasan, topol, javor) i jehličnaté (smrk. borovice, modřín, jedle a jiné.). VO-dřeviny dle rozměrů a kvality .Celá ČR + SK.