AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Prodej, distribuce: -pohonné hmoty PHM -vysoce kvalitní závodní 102 oktanový benzín. Výroba, velkoobchod: -závodní benziny ETS. Vydavatelství: -motoristický magazín RALLY http://rally.alitron.cz.

Distribuce, prodej: -pohonné hmoty Čerpací stanice. Vydavatelství: -motoristický magazín RALLY

E-shop s dřevěnými výrobky. Prodáváme doplňky ze dřeva na svatby - uvítací cedule, svatební fotoalba, dřevěná oznámení. Výroba dřevěných motýlků a obrazů.

Výroba: - lamelové clony - svařovací zástěny. Prodej: - měkčeného PVC.

Zakázková výroba: - kuchyně - dřevěné schody, schodiště - dřevěné dveře - vnitřní, venkovní - nábytek - vestavné skříně - ložnice - obývací a dětské pokoje. Nábytek na míru: - vybavení interiérů, kanceláří, pracoven, ordinací, obchodů, kadeřnictví. Práce: - stolařské, truhlářské.

Prodej, eshop - stavební: - stavebniny, materiály - izolační, fasádní materiály - zdivo - střešní krytiny - stavební lepidla, omítkoviny - sádrokarton - obklady, dlažby - sanitární keramika - nářadí - barvy - interiérové, venkovní dveře.

Vodovody a kanalizace. Otevírací hodiny: Pondělí 8:00–11:00, 12:00–16:00 Úterý — Středa 8:00–11:00, 12:00–16:00 Čtvrtek — Pátek — Sobota — Neděle —

Vodovody a kanalizace. Otevírací hodiny: Pondělí 8:00–11:00, 12:00–16:00 Úterý — Středa 8:00–11:00, 12:00–16:00 Čtvrtek — Pátek — Sobota — Neděle —

Vodovody a kanalizace. Otevírací hodiny: Pondělí 8:00–11:00, 12:00–16:00 Úterý — Středa 8:00–11:00, 12:00–16:00 Čtvrtek — Pátek — Sobota — Neděle —

HP service s.r.o. se zaměřuje na dodávku fotovoltaických systémů, opravy elektroniky a na poradenskou činnost v oblasti energetiky.

Pobočka. Výroba, prodej: - netkané vpichované textilie impregnované a neimpregnované textilie pro stavebnictví, automobilový a nábytkářský průmysl. Sídlo firmy: - U nádraží 894, Moravský Krumlov.

Výroba: - ekologické vodou ředitelné barvy.

Prodej náhradních dílů na stavební a zemědělské stroje. Těžba hornin hydraulickými kladivy.

Výroba, distribuce: - energie - elektřina, plyn, voda, teplo, stlačený vzduch. Služby: - drážní doprava na vlečkách. Elektroúdržba: - revizní, projekční činnost - elektroinstalační práce - výroba rozvaděčů - elektroúdržbářské práce - školení.

Společnost GURYSTEEL s.r.o. zprostředkovává prodej širokého sortimentu hutních materiálů - ocelové plechy, pozinkované plechy, válcované nosiče a ostatní profilový materiál.

Prodáváme: - střešní krytiny Kob, Alukryt, Ruukki, Onduline, Lindab, Blach Stal, Tondach, Bramac, KM Beta, Mediterran -plechové tabule a svitky Pz, Al, Cu, TiNz -trapézové plechy -klempířské výrobky -střešní okna Fakro a Velux -střešní fólie a příslušenství -tepelné izolace. Provádíme montáž střešních krytin, klempířských prvků a ...

Kamenosochařství: - kamenické a kamenosochařské práce. Přímý dovozce žulových a mramorových desek s moderním strojovým vybavením. Výrobce tvarovaných i jednoduchých pomníků, okrasných parapetů, kuchyňských linek, krbových desek, schodišť, parapetů... Gravírování fotografií na žulu. Pískování do žuly, mramoru.

Prodej - střešní krytina - asfaltové šindele - střešní tašky - střešní okna - okapové systémy. Činnost - klempířské práce - pokrývačské práce - sádrokartonářské práce - zednické práce.

Michal Teplý se zaměřuje na hostinskou činnost a pořádání kulturních akcí.

Služby společnosti ENERGO-STEEL spol. s r.o.: - vypracování energetického auditu - vypracování průkazů energetické náročnosti budov - zpracování projektové dokumentace - poradenské informační středisko (PIS) pro dotaci "panel" - poradenské energetické středisko EKIS MPO - energetické štítky budov.

Společnost SENDTEX STORE RS s.r.o. zajišťuje dodávky surovin pro slévárenství a ocelářství. Našim cílem je vysoká kvalita produktů, pružnost a plynulost při jejich realizaci.

Velkoobchod, prodej: - hutní materiál: - ocelové plechy - ocelové profily - ocelové palety.

Průmyslová automatizace, regulace, měření. Řízení - technologické procesy: - řídící systémy: - betonárny, maltárny, obalovny - dávkovací zařízení, vážení, měření - konzistence, vlhkost - technické zařízení budov - kotelny, předávací stanice, vzduchotechnická zařízení, měření - průtok, spotřeba tepla - neutralizační ...

Prodej - dřevařské výrobky

Firma Pipemont se sídlem v Otrokovicích nedaleko Zlína se zaměřuje na komplexní realizaci energetických celků pro velké průmyslové společnosti v regionu Zlínský kraj. Dodáváme a montujeme výměníkové předávací stanice, průmyslové rozvody, horkovodní a teplovodní rozvody, parovody, kotelny. Další naše aktivity se týkají projektování v ...