AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Výrobky: - z plexiskla a z polykarbonátu zhotovené nejmodernějšími technologiemi - laserem, počítačem řízenými frézovacími a gravírovacími systémy, na ohýbačkách, leštěné a lepené nejmodernějšími postupy vyvinutými výrobci plexiskla a polykarbonátu v Německu a v Anglii.

Poskytuje: - technické poradenství v oblasti chemie - dodávky chemických výrobků

Stopr, s.r.o. se zaměřuje na lesnické služby, dřevařskou činnost, stavební práce, technickou činnost a poskytuje ubytování v apartmánech.

Chytrá chemie. Výroba, prodej: - stavební chemie - čistící, odmašťovací prostředky - chemické přípravky pro úklidové firmy a průmysl - hydroizolační materiály pro stavebnictví.

Autorizovaný zástupce firmy CHEM-TREND (KLÜBER CHEMIE), Bomix, OKS pro ČR a SR. Prodej, velkoobchod, distribuce, servis, poradenství: -prostředky čistící, separační, mazací, konzervační, antikorozní pro plastikářský průmysl pro vstřikovací a vytlačovací stroje.

Jsme výrobci kvalitních betonových květináčů a betonových zahradních potřeb s patnáctiletou tradicí. Výroba, prodej a e-shop betonové zahradní architektury, stavebního materiálu, zahradických potřeb: - vymývané betonové květináče - betonové květníky s odtokovým otvorem - betonové vázy - nášlapy - betonové lavičky - zábrany - ...

Prodej palivového dřeva pro Odry a okolí. Kontejnerová doprava: - přistavení kontejneru - odvezení odpadu a suti, stavebních materiálů - dovoz štěrku, písku, hlíny - dovoz uhlí. Výkup dřeva.

Specializované stavební činnosti: - Zemní a výkopové práce - Ruční, či strojní pokládka zámkové dlažby - Pokládka žulových kostek a obrubníků - Pokládka zámkové dlažby - Pokládka kamenných koberců - Zhotovení konstrukčních vrstev, betonových stabilizací KSC a štěrkových loží - Výstavba zpevněných ploch, garážových vjezdů, parkových ...

Správa nemovitostí. Metalurgie: - zastoupení slévárenské a kovárenské produkce. Strojírenství: - subdodávky pro lesnický, automobilový a zemědělský průmysl.

Společnostn 2MaNet, s.r.o. zajišťuje prodej: - ložiska - gufera - klínové řemeny - okroužky - manžety - řemenice - ozubená kola - řetězy, spojky - barvy - laky - drogerie - nářadí - železářství - spojovací materiál - oleje, maziva - hadice.

Výroba, výrobce, šití: - opláštění, plachty - látkové, nepromokavé kryty - plachty na stánky, přístřešky - sportovní tašky, batohy na míru - automotive (textilní inserty, multibagy, opláštění palet).

Společnost GUMOTEX Coating, s.r.o. se zabývá výrobou světlých, tmavých a barevných gumárenských směsí. Vyrábíme také nánosované tkaniny pro širokou škálu aplikací našich externích klientů, ale i pro interní využití při výrobě lehátek, a hlavně našich legendárních nafukovacích člunů. Gumárenské směsi: Vyrábíme více než 200 různých typů ...

Obrábění na CNC strojích. Výroba přesných obráběných dílů.

Společnost Martin Kadlec se zabývá prodejem kvalitního palivového dřeva. Snažíme se distribuovat dřevo s kterým se dá ihned topit. Dřevo máme bez hniloby. Dřevo je štípané, délky 1m. Zdarma nařežeme na délky 50cm, 33cm, 25cm, 20cm. Navážíme volně ložené, možností je ale i dřevo v bednách. Palivové dřevo: - dub - buk - bříza - habr - ...

HOOLWORKS s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej nátěrů pro interiéry a exteriéry a povrchovou úpravu dřeva.

Náše firma se zabývá prodejem truhlářských potřeb. Pro naše klienty jsme schopni zajistit, ABS hrany ke všem plošným materiálům dostupných v České Republice. V nabídce máme i veškerá lepidla potřebná pro výrobu i montáž nábytku, od disperze, přes chemoprén ve spreji, až po konstrukční montážní lepidla. Výrobcům nábytku z dřevotřísky můžeme ...

Služby: - rizikové kácení stromů za použití stromolezecké techniky - výkup, prodej kulatiny. Prodej: - vánoční stromky - oleje, řetězy do motorových pil (Stihl, Husquarna).

Pila Švoma s.r.o. se zaměřuje na těžbu, prořez a těžbu řeziva, palubek, profilů, fošen, hranolů a krovů.

Pila: -pořez kulatiny -výroba fošen, desek, trámů. Prodej: -dřevo, dřeva

Kováčstvo Skladovanie Búracie práce Výkopové práce Upratovacie práce Montáž sadrokartónu Pomocné stavebné práce Prevádzka malých plavidiel Požičiavanie športových potrieb Prevádzkovanie lyžiarskych vlekov Maloobchod v rozsahu voľnej živnosti Píliarská výroba a impregnácia dreva Veľkoobchod v rozsahu voľnej živnosti Poskytovanie ...

Vývoj, výroba, prodej: -epoxidová lepidla -epoxidové laminační pryskyřice -licí pryskyřice -čalounická lepidla SABA -pultruzní kompozitové profily (GRP** profily)-uhlík, kevlar. -sendvičové panely (kompozitové, hliníkové)

Jsme česká rodinná firma, která poskytuje nákladní automobilovou přepravu, dále pronájem velkoobjemových kontejnerů a likvidaci stavebního odpadu. Další služby, které provádíme jsou demoliční a zemní práce. Také nabízíme prodej kačírku, písku, štěrku, stavebního recyklátu a zahradní zeminy. Naši firmu naleznete v městské části Praha 9 – ...

Společnost Lesostavby Frýdek-Místek a. s. řeší státní zakázky: - opravy výtluků Jetpatcher - pronájem stavebních strojů - zahradní a parkové úpravy - výroba, prodej stavebního řeziva - prodej a doprava palivového dřeva - syncrofalke, procesorová lanovka. Stavební práce: - práce na vodních tocích, úprava koryt a jezů - gabiony, ...