AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Lihovar. Výroba: - lihoviny - destiláty - alkoholické nápoje. Maloobchod, prodej: - palivové dříví.

Výroba a prodej palivového dřeva - palivové dříví. Kontejnerová autodoprava - odvoz zeminy nebo odpadu na skládku. Služby v lesnictví - výkup dřevní hmoty - poradenství v oboru těžby, zalesňování.

Činnost: - výškové práce - ořez, kácení stromů - údržba zeleně. Prodej: - palivové dřevo.

Výroba, prodej - průmyslová a spotřební chemie - kosmetické výrobky - mycí pasty a gely

Výroba: -dřevěné tyčové garnýže ve všech délkách.

Distribuce, rozvod: - teplo, tepla - teplá užitková voda, teplé vody - studená pitná voda, pitné vody. Služby: - čištění kanalizace, kanalizací - vývoz jímek, jímky.

Projekční kancelář Dotační servis NZÚ Inspektor nemovitostí Energetické poradenství

HEVE TIMBER s.r.o. se zaměřuje na prodej štípaného palivového řeziva z různých dřevin.

Firma EMOZ, spol. s.r.o. nabízí elektromontážní služby, výrobu rozvaděčů a projektování elektrických zařízení. Nabízíme: - elektroinstalací silnoproudu i slaboproudu - výroby rozváděčů - kompenzace jalové energie - montáže hromosvodů - přípojky na veřejné sítě - venkovní osvětlení - projekční práce - revize.

Výroba, prodej: -lisování hmot -zakázková výroba na termoplastických vstřikolisech -výrobu dle návrhu na strojích od firmy ARBURG.

Velkoobchod: -pevná paliva. Služby: -nákladní doprava vnitrostátní silniční.

Pískovna Petrovice - Vladislav Durczok provádí těžbu písku, štěrku a jílu. Mezi naše další činnosti patří zemní a demoliční práce, nákladní autodoprava i možnost uložení takzvaného ostatního odpadu ve vytěžených prostorech pískovny. Pískovna, těžba, prodej: - písek, písku - štěrk - jíl. Další činnost: - nákladní autodoprava ...

Výrobou a prodejem výrobků z plexiskla se již od roku 1992 zabývá společnost Zeza spol. s r.o. Náš výrobní program nabízí stojánky, cenové lišty, orientační a informační systémy budov, aranžérské stojánky na šperky, světelnou reklamu a také atypické výrobky dle požadavků zákazníka. Navštívit nás můžete na adrese Šaldova 599/2, Praha. Výroba: - ...

FARDAL s.r.o. se zaměřuje na výrobu, montáž a prodej venkovních pergol s pohyblivou střechou.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Zprostředkovatelská činnost Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Společnost Puidukoda CZ s.r.o. působí v oblasti velko- a maloobchodního prodeje a výroby palubek, teras, podlah, fasád a hoblovaného zboží ze sibiřského modřínu a severského smrku a borovice. Firma Puidukoda CZ s.r.o. se rovněž zabývá povrchovými nátěry a speciálními úpravami dřeva. V sortimentu firmy naleznete toto zboží: Obklady - smrkový ...

Kovovýroba. Zámečnictví, zámečnická výroba. Zpracování plastů Výroba: - z oceli, nerez materiálů, plastů - zvony ze žáruvzdorných materiálů - plastová víka pro odlévání keramiky - polotovary pro zahradnické nářadí Montáž: - topení, vodoinstalace.

Společnost Plastor s.r.o. působí v oblasti PUR-polyuretanové chemie se zaměřením na vývoj, výroba a prodej polyuretanů - polyuretanové systémy, desky, pěny, elastomery, adheziva, pojiva. Klientelu máme po celé ČR, sídlíme v okrese Zlín. Jsme držitelé certifikátu ČSN ISO 9001:2001. Dvousložkové polyuretanové systémy: - měkké pěnové systémy ...

Výroba: -odlitky ze šedé litiny včetně opracování ručně formované z materiálů GG15, GG20, GG25 do hmotnosti 2500 kg. -odlitky z tvárné litiny do 2000 kg -opracování odlitků -tepelné zpracování odlitků -povrchové úpravy, lakování Modely v provedení: -dřevo -kov -pryskyřice a kombinace těchto materiálů.

Společnost Rafra zajišťuje prodej, nájem a revize bezpečnostních záchytných sítí, prodej sportovních, průmyslových a stínících sítí. Dále taky služby v oblast bezpečnosti práce ve výškách, praktická i teoretická školení, technologické postupy a komplexní technickou podporu.

Prodej a doprava písku a drtí, zemní a výkopové práce.

ALTA PP s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej dřevěných pelet v průměru 6 mm a kvalitě A2