AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Výroba: -výlisky z plastů pro automobilový průmysl.

Služby: - vodovody a kanalizace Poruchy: tel.: 800 101 047

Výroba, obalování profilů dýhou nebo fólií.

Výroba - sportovní a ochranné sítě - rybářské sítě - průmyslové sítě a provaznické výrobky

Společnost ultimate3D technology s.r.o. se specializuje na 3D modely, 3D tisk, vakuové lití, povrchovou úpravu a pískování.

Společnost GLOBAL ENTERPRISES LTD spol. s r.o. z Vizovic na Zlínsku působí již řadu let jako přímý dovozce a velkoobchod širokého sortimentů zboží se zaměřením na zahradu, domácnost a kutily. Dodáváme vybavení a produkty na zahradu, dílnu, volný čas, ale i pro profesionální výkon povolání. Jsme výhradní dovozci farmářské zahradní a komunální ...

Kompletuj s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu a kompletaci dřevěných výrobků.

GrexEnergia s.r.o. se zaměřuje na služby a poradenství v oblasti energetiky, na školení, tvorbu průkazů energetické náročnosti, energetické audity a s tím související činnosti.

Dodávka: - dodávky elektrické energie - výkup elektřiny z obnovitelných zdrojů

Kvalitní trapézové plechy, sendvičové panely, taškové plechové krytiny, spojovací materiály, okapový systém, fasádní a střešní doplňky.

CREA Hydro&Energy, z.s. se zaměřuje na vodní hospodářství, obnovitelné zdroje energie a ekologické služby.

Společnost Stavebniny Kozelský a Kozelský s.r.o. z Frýdku Místku se specializuje na prodej stavebních materiálů a příslušenství pro stavbu. Nabízí odborné poradenství, zabývá se autodopravou stavebnin a provozuje stavební bazar. Sortiment zahrnuje především - zdící materiály - sypké hmoty - pojiva a maltové směsi - izolace - komínové ...

Přistavení kontejnerů 3 - 22 m3 Prodej - plastové odpadní systémy Výkup a zpracování - kovový odpadukládání - stavební sutě Prodej - palivové dřevo Prodej - mini stavebniny Prodej - hutní materiál

Zemní práce, demolice, realizace zpěvněných ploch, zámkových dlažeb, základ. desek, plotů, bazénů a výstavba RD, garáží. Prodej písku, štěrku, kačírku, zeminy, stavebního recyklátu, hlíny a ornice.

Dodavatel zařízení a materiálů pro sítotisk a tamponový tisk: -sítotiskové barvy VISPROX -sítotiskové textilní barvy UNION INK -kompletní servis pro tamponový tisk –barvy, klišé lihová a vodová, ocelová klišé, tiskařské tampony, příslušenství k tamponovému tisku -tampoprintové stroje KENT -poradenství, školení v technologii sítotisku, ...

LMGAS s.r.o. se zaměřuje na realizace, údržbu a správu rozvodů technických, topných a medicinálních plynů.

Zakázková výroba a zpracování technických plastů, prodej: - součásti z litého polyamidu - strojní součásti z technických plastů - kluzná ložiska, pouzdra - ozubená kola (hnací, hnaná) - lanové kladky - lanové bubny - výtahové kladky - opěrné talíře jeřábů - návrh, vývoj, kusová i sériová výroba - OPTAMID, LAMIGAMID, LAMINEX

Výhradní zastoupení pro ČR a SR: Flexcrete Technologies Ltd., Gaco Western, Hydron Protective Coatings Ltd. Prodej: sanační a finální malty; ochranné, dekorativní, protiplísňové a antibakteriální nátěry na fasády a do interiéru; nátěry proti graffiti; hydroizolační nátěry na beton a střechy; nátěry proti korozi.

CSNV s.r.o. se zaměřuje na pneuservis, servis osobních a nákladních automobilů a zemědělských strojů a prodává písek, štěrk a drť.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Provozování vodovodů a kanalizací a úprava a rozvod vody -Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Poskytování technických ...