AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Maloobchod, prodej: -výrobky Svitap J.H.J. spol. s r.o. a Fatra a.s.: -koženka -ubrusoviny -barex -výrobky z plastu -obaloviny a technické výrobky z PE**, PP**, PS** (obaly, pytle)

Výroba, prodej: - trapézové plechy, profily, doplňky - rovinné plechy Tyto výrobky jsou používané ve stavebnictví. Výrobní závod: U Farmy 28/12a 734 01 Karviná Ráj

Společnost StavStore s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej kamene, gabionů a interiérového a exteriérového nábytku.

Vladimír Hrachovec se zaměřuje na prodej a distribuci palivového dříví.

Pílenie dreva Manipulácia s nákladom Organizovanie verejných podujatí Reklamná a propagačná činnosť Výroba drobných výrobkov z dreva Uskutočňovanie stavieb a ich zmien Predaj nápojov na priamu konzumáciu Pomocné stavebné práce vo výškach Prípravné práce k realizácii stavby Služby v rámci lesníctva a ťažby dreva Poskytovanie dátových ...

Firma František Jedlička se sídlem v okrese Klatovy se nabízí komplexní služby v oblasti zemních, terénních a výkopových prací. Současně provozujeme také silniční autodopravu. Dále se na nás můžete obrátit s požadavkem na zajištění stavebního materiálu, dřeva, uhlí a dalších sypkých nebo pevných materiálů, včetně dopravy. Nabízíme také ...

Firma Mgr. Marek Navrátilík se sídlem v obci Syrovín v okrese Hodonín je největším zpracovatelem akátového dřeva v České republice. Zpracováváme také další druhy dřeva. V rámci své činnosti se věnujeme činnosti: nákup, zpracování, svoz, třídění - manipulace, pořez - odkorňování, výroba paliva a jiných výrobků. Hlavní činností naší firmy je ...

Obchodní zastoupení, prodej: -průmyslové nátěrové hmoty pro dráhy, automobilový, strojírenský a domácí spotřebiče -syntetické, antikorozní a stavební nátěrové hmoty -barevné pasty dle speciálních požadavků -systém past na míchání pro vlastní výrobu.

Výroba, prodej: -polotovary na schodiště z masívu (smrk, buk, dub, borovice) -madla (6 vzorů) -hlavní sloupky (10 vzorů) -výplně zábradlí (15 vzorů) -schodnice -nášlapy podstupně -polotovary na ploty a balkony, plotové prvky (6 vzorů), balkonové prvky (8 vzorů), plotové latě, ozdobná prkna (3 vzory) -lepené desky-masív(smrk, buk, dub, ...

Dodavatelsko-inženýrská společnost: - technologická zařízení pro oblast jaderné energetiky, energetiky - technologie zpracování radioaktivních odpadů - in-situ sanace kontaminovaných území - hydrogeologické průzkumy.

Poradenství v oborech: - energetika - elektronická evidence tržeb EET - eRecept pro lékaře - eVodník zařízení monitorující a chránící nemovitosti před vodou. V oblasti energetiky navrhujeme nejmodernější a energeticky nejúspornější systémy vytápění a osvětlení. Realizujeme monitorovací systém Energomonitor na měření spotřeby energií. V ...

Prodej: - hutních materiálů a výrobků z nerezových ocelí v mnoha jakostních třídách, pro použití v různých oborech průmyslu. U nás si vyberete materiál pro strojírenství, stavebnictví, potravinářství, chemii, ale stejně tak i pro dekorativní a podobné účely.

Provádí: Prodej: - hutní materiál (plechy, jekly, nerez) Práce: - s nerezovým materiálem - přesné pálení (plazma, laser, vodní paprsek, plamen) - dělení materiálu - soustružení, lisování Strojírenská výroba: -příruby, kolena, mufny, niple atd. - tlakové i beztlaké nádrže (nerez).

Společnost KENOX spol. s r.o. Hlavním předmětem naší činnosti je nákup a prodej hutnických válcovaných výrobků z oceli.

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2001 a ISO 14001:2005 (enviromentální audit). Energetika, elektrotechnika. Studie, projekt, poradenství, dodávky na klíč včetně stavebního povolení pro práce elektro, montáž, údržba, revize, oprava, smluvní servis, rekonstrukce: -nízké napětí, NN**, vysoké napětí VN** -rozvody venkovní a ...

Výstavba energetických sítí a rekonstrukcí, modernizací trafostanic a transformoven ve všech napěťových hladinách NN, VN, VVN do 110kV. Projekce, výstavba i na klíč fotovoltaických elektráren v mnoha provedeních, například na střechy budov a pozemky. Realizovali jsme více než 200 fotovoltaických elektráren.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej, E-shop: - výrobky pro prevenci a likvidaci havárií, ekologické havarijní prostředky - sorbenty - sorpční drť - havarijní soupravy - čisticí utěrky a stojany - obaly na nebezpečné látky - koše, popelnice, kontejnery - ADR - výbava vozidel - hasicí přístroje, výbava HZS - norné stěny ...

Generální partner firmy BISON-BIAL S.A. pro ČR a SR: - nářadí a nástroje pro řemeslníky. Hutní a spojovací materiál.

Kontejnery Šumperk. Prodej a doprava sypkých materiálů, přeprava strojů a stavebního materiálu, zemní a výkopové práce. Likvidace odpadu. Práce autojeřábem.

Rodinný penzion se se 3pokoji nachází v Telči.

Hutní materiál: -nerez -speciální produkty pro stavebnictví -automobilový průmysl -letecký průmysl -jaderná energetika -chemický a petrochemický průmysl -implantátové oceli -vysokoniklové slitiny -ocel vyráběná podle speciálních -technicko dodacích předpisů.

Neověřeno Prodej: -drogerie -barvy -laky.

Kontejnerová dopravaodvoz - suť - odpad Prodej - písek - štěrk Výroba - beton - betonové směsi Zemní a výkopové práce (jímky, bazény, přípojky, základy, ...)

Betonárka: - betonové směsi - kamenivo. Sídlo firmy: Na Křemínku 1255 Český Brod 282 01