AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Sháníte dřevěný stavební materiál na míru? Potřebujete pomoct se zpracováním dřeva? Společnost Gatro s.r.o. vyslechne Vaše přání a splní je do detailu! Zabýváme se lesnickou a dřevařskou činností, výrobou a prodejem řeziva a dříví. V naší pilařské výrobě nabízíme paletové přířezy v rozměrech dle přání zákazníka, prkna, hranoly, palety, piliny, ...

Pražská energetika, a. s., je spolehlivým dodavatelem elektřiny a plynu pro domácnosti i firmy po celé České republice.

Prodej - palubky - lišty Internetový obchod - borovicový nábytek Internetový obchod - borovicový nábytek Prodej - podlahy Prodej - ploty

Velkoobchod, maloobchod, prodej hutního materiálu: - jekle, trubky - plechy ve svitcích - tyčová profilová ocel - betonářská ocel - nosníky.

Služby: -doprava vnitrostátní -zahraniční -nákladní -autobusová -opravy nákladních vozidel -mytí vozidel -tankování pohonných hmot.

Zámečnictví, nástrojářství Vodoinstalatérství, topenářství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny

Společnost BELT PLAST s.r.o. se zabývá obráběním plastů na CNC strojích. Provádíme sériovou i zakázkovou výrobu, dodáváme polotovary a přířezy z technických plastů, kompomenty pro dopravníky a kompozitní podlahové rošty Intergrate. Naše strojní komponenty nacházejí uplatnění především u dopravníků kusového materiálu, kapalin či sypkých hmot v ...

PLISKA - PODLAHY, s.r.o. se specializuje na výrobu a prodej pryskyřic, chemických barev a jiných chemických látek. Realizují průmyslové podlahy a vodorovné silniční značení. Pobočka Čajkovského 1772/14 616 00 Brno-Žabovřesky Mobil: +420 602 503 227 Telefon: +420 541 244 528

Prodej: - materiál pro zateplení - barvy, nátěry (vnitřní, fasádní) - speciální nátěry - laky, penetrace

Služby v oblasti obchodu s elektřinou, analytické podpory, predikce výroby i systémové odchylky. Obchodujeme s elektřinou již od roku 2016. Výkup elektřiny z obnovitelných zdrojů, zejména z fotovoltaických elektráren.

Bateriový systém pro nadbytečnou energii z distribučních soustav a jakýchkoli zdrojů elektrické energie - fotovoltaické elektrárny nebo turbíny.

Pobočka. Stavební firma. Projekce, výstavba, stavební práce: - stavební projekce - montáže plynovodů, vodovodů a kanalizací z plastů.

Výroba, montáž, maloobchod, velkoobchod, prodej: - okna, dveře - plastová, hliníková - rolety, žaluzie - plastové a hliníkové parapety.

Výroba: -topný olej TOPEX. Služby: -likvidace odpadních minerálních olejů. -výkup upotřebené minerální oleje.

Tymoty Parts s.r.o. provozuje internetový prodej lepidel a tmelů. Nabízí vteřinová či konstrukční lepidla, plošná těsnění, upevňovače, čističe, oleje, mazací tuky a další.

JIMAKOV s.r.o.se specializuje na výroba a prodej: - brány - dřevěná madla - schodiště - zábradlí - stavebnicový systém nerezového zábradlí

Velkoobchod, maloobchod, prodej stavebního materiálu. Zdící materiál: - překlady, stropní konstrukce a příčkovky od firem Winerberger, Porotherm, Tondach, Keratherm, Heluz a Supertherm - pojiva a maltové směsi cement 32, 5 a 42, 5, vápno hydrát, vzdušné - suché maltové směsi pro ruční i strojní zpracování -malty hrubé, jemné, jednovrstvé, ...

Firma Pila Matoušek se sídlem v Pernštejnském Jestřabí v okrese Brno - venkov se zabývá pilařskou a stavebně truhlářskou výrobou přesného hraněného řeziva. Dále vyrábíme stavební řezivo, krovy, trámy, latě, hraněná prkna a hranoly. Nabízíme také hoblované řezivo. Naše činnost: - pilařská a stavebně truhlářská výroba - přesné hraněné ...

Prodej, E-shop: - elektrické ruční nářadí - kompresory - vzduchové nářadí - svářecí technika - ruční nářadí - zahradnické a zednické nářadí - montážní technika - kotvící technika - spojovací materiál - brusný materiál, brusivo - lepidla, tmely.

Bronze cz s.r.o. je ryze českou společností, která provádí projekce a dodávky termoizolačních balkónových nosníků, které se používají při konstrukci balkónů, lodžií, teras apod.

Velkoobchod, prodej, dodávky: - střešní plechy - klepmířské prvky - taškové krytiny - hutní materiál.

Práce: - ražba chodeb, překopy chodeb - instalační a likvidační práce v dole.

Pila. Výroba, prodej: - řezivo, kulatina, dřevo. - stolařské, stavební řezivo - těžební činnost, těžba dřeva.

Čerpací stanice. Prodej: - pohonné hmoty - LPG.

Slévárna. Výroba: - odlitky z šedé litiny - hutní materiál - úpravy kovů.