AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
King Energy s.r.o. se zaměřuje na úsporu energií, slučování odběrných míst a na revize.

Expert na prodej hutního materiálu za nejlepší ceny v ČR pro firmy, řemeslníky i kutily. Služby profesionální zámečnické dílny dle specifikací zákazníka za výhodné ceny.

Společnost KJZ, spol. s r.o. se sídlem v Klášterci nad Ohří se zabývá zpracováním přírodního korku. Jsme jediný výrobce technického korku a antivibračních desek v České republice. Jsme držiteli certifikátu systému managementu a jakosti dle normy ČS EN ISO 9001:2001. Vyrábíme především obuvnické komponenty a stélky z korkových směsí, antivibrační ...

Pobočka. Velkoobchod, prodej, výroba, export, import: - chemikálie - anorganické i organické - syntetický kaučuk, latex, parafín, sírany, kyseliny.

Služby pro plynárenské organizace a odběratele zemního plynu: - zejména "náhradní zásobování zemním plynem" do VTL a STL rozvodů plynu - činnost v oblasti alternativních paliv pro vozidla a činnosti se zaváděním technologií. Náhradní zásobování zemním plynem: - mobilní bateriové zásobníky se stlačeným zemním plynem. Sídlo ...

Kvalitní materiál pro nábytkářský průmysl dodává a zpracovává společnost VAREX CZECH, s.r.o. z Polné. Zabýváme se malosériovou a velkosériovou výrobou, CNC strojním formátováním dílců, kterými zásobujeme výrobce po celé České republice. Zpracováváme MDF, HDF, DTD, laminované desky a jiný materiál.

Svazek vodovodů a kanalizací měst a obcí se primárně zaměřuje na zabezpečení zásobování vodou a odvádění a čištění odpadních vod sdružených obcí. Mezi naše další služby patří zavádění, rozšiřování a zdokonalování inženýrských sítí, zajištění kvality dodávané vody, ochrana životního prostředí či stanovování výše vodného a stočného. V současné době ...

Firma Martin Balonek se již od roku 1991 zaměřuje především na výrobu a montáž dřevěných schodišť. V rámci naší činnosti nabízíme veškeré služby včetně zaměření a vypracování návrhu. Současně se zabýváme také zakázkovou výrobou a montáží dřevěných výrobků jako jsou dveře, okna, vestavěné skříně, kuchyňské linky a obklady stěn i stropů. Vyrábíme ...

Společnost PKZ Keramika Poštorná a.s. se zabývá výrobou a prodejem zahradní a stavební keramiky. Zaměřuje se také na zakázkovou výrobu keramiky. Zakoupíte zde mimo jiné i komínové vložky a chemickou kameninu.

Firma Antonín Příhoda se sídlem v okrese Olomouc se zabývá svozem, zpracováním surového dřeva na odpovídající produkty a také na jejich následný prodej. Současně se zabýváme také montováním dřevostaveb. Nabízíme výrobu veškerého řeziva a pořez na zakázku. Jsme schopni prořezu kulatiny o průměru 60 cm v celé délce 12 m, případně mimořádné ...

Pobočka. Maloobchod, prodej: - kosmetika - barvy, laky, tmely, nástřikové a nátěrové hmoty - drogerie (čistící prostředky, saponáty, mýdla, prací prášky, úklidové prostředky).

Zakázková kovovýroba PDS - SERVIS KOVO, s.r.o. se zaměřuje na výrobu různých plechových dílů pro řídící a měřící techniku, dle podkladové dokumentace zákazníka. Pracujeme s moderními stroji, které umožňují kvalitní a rychlé zpracování zakázky. Sídlo naší společnosti najdete ve městě Hostivice, okres Praha - západ. Výroba, zakázková ...

Tvarování plastů za tepla. Plastové vložky do blatníků.

KENOBI s.r.o. se zaměřuje na aplikace kamenných koberců, ražení dekorativního betonu, realizace venkovních kuchyní, na stínící techniku a podlahy.

Zpracování kamene -Výroba cementového zboží a umělého kamene

Výroba a prodej izolačních a stavebních materiálů pro použití v oblastech pozemního a inženýrského stavebnictví např. asfaltové hydroizolace střešních systémů a podzemních staveb, hydroizolace mostů, asfaltové zálivky a spárovací pásky pro údržbu silnic, folie, polyuretanová lepidla na lepení tepelných izolací, asfaltových pásů a folií, ...

GENTEC CHP s.r.o. se zaměřuje na vývoj, inovace a výrobu mikrokogeneračních a trigeneračních jednotek na bioplyn, zemní plyn a jiná paliva.

Míchání - barvy - interiérové a fasádní barvy a omítkoviny Maloobchod a e - shop - barvy - laky - lepidla - potřeby pro malování a lakování - nátěry OSMO - tapety - samolepící fólie - podlahová chemie - podlahové krytiny - pokládka podlahové krytiny a další.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, internetový obchod, e-shop: - hutní a spojovací materiály - stavební řezivo. Zámečnické práce. Řezání profilů: - plamen, pila.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod: - hutní a spojovací materiály - stavební řezivo. Zámečnické práce. Řezání profilů: - plamen, pila

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod: - hutní a spojovací materiály - stavební řezivo. Zámečnické práce. Řezání profilů: - plamen, pila.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod hutního a spojovacího materiálu. Zámečnické práce.

Výroba: -plastové uzávěry pro PET láhve