AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Dodavatel energie. Obchod s: - plyn - elektřina.

Pila, výroba: - stavební řezivo - truhlářské řezivo - hranoly, latě, prkna, fošny.....atd.

Stavebniny: - zdící materiály - betonové zboží - střechy - izolace - omítkoviny - komíny - stavební chemie - odpady - zárubně

Areál Malcovna Služby v areálu: - pronájem prostor - restaurace - doplňková výživa - velkoobchod, maloobchod - gastro prodejna - nápoje, drogistické zboží, hygienické potřeby a další - stavební práce - prodej palivového dříví - stříkané izolace.

LANIK Holding s.r.o. se zaměřuje na výrobu keramických filtrů pro slévárenství a žáruvzdorné keramiky.

Výstavba, montáž, demontáž, oprava: -technologie pro těžbu, dopravu, skladování, úpravu plynů, ropy, chemikálií -plynovod, ropovod, teplovod -revize vyhrazených plynových zařízení -ostatní tlakové a plynové zařízení -práce v odvětví: -rafinérie, průmyslová chemie, energetika, teplárenství, petrochemie a další.

Výroba - profily z polymerových materiálů pro automobilový průmysl, osvětlovací techniku a nádrže

Prodej a rozvoz propan-butanu, LPG a propanu v lahvích. Projektování a montáže v oblasti plynových zařízení.

Služby, prodej: - ocelovým stavebnicovým systémem Iron Houses - výstavba občanských a průmyslových staveb.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Velkoobchod a maloobchod -Výroba chemických látek a chemických směsí nebo předmětů a kosmetických přípravků

Montáže: - sádrokartony, sádrokartonové příčky - tesařské konstrukce - krovy, pergoly i přístřešky. Prodej: - stavebniny, stavební materiály - venkovní kanalizace. -štěrky, písky, strusky. Výroba betonu.

Výroba, prodej: - nekonečná řezací lanka

Prodej, dodávka: - stavební a spojovací materiál - sendvičové panely - trapézové plechy - střešní plechové tašky a panely - stavební chemie - izolace - okapové systémy - palivové dříví

Výroba, prodej: - dřevní a agro pelety Prodej: - ochranné pracovní pomůcky - pracovní oděvy

Společnost RevoSolar s.r.o. se specializuje na maloobchodní a velkoobchodní prodej v oblasti Eco paliv již od roku 2010, přičemž jde především o produkty jako jsou dřevní pelety, dřevěné, uhelné brikety a černé uhlí (Eko Hrášek a Ořech). Pro naše zákazníky děláme maximum, proto v okruhu Karviná, Havířov, Příbor, Frýdek - Místek, Ostrava, Bohumín, ...

Společnost FK system - povrchové úpravy, s.r.o. se sídlem v Brně, se zabývá povrchovými úpravami a antikorozní ochranou, pod kterou spadá moření a pasivace legovaných antikorozních ocelí a tryskání povrchů.

Poradenství: -aplikace plastu. Výroba: -PVC plasty -PVC granuláty -PVC fóliové plechy -těsnění uzávěrů a konzervárenských vík -plastové povlaky a máčené výrobky -tmely pro automobilový průmysl -plastové profily -hadice, trubky Provozovna: -Mladcová č.1, 760 01 Zlín tel.:577243259-60

Prodej: - plastové polotovary tyče, desky - pryžové těsnění desky, profily - hadice (plastové, kovové) - hadicové komplety s koncovkami - připojovací dílce, šroubení.

Jsme rodinná firma Dřevospol Šťastný Záhoří, spol. s r.o., založená v roce 1992. Zabýváme se zpracováním dřeva, výstavbou rodinných domů a truhlářskou výrobou. Vyrábíme dřevěná okna, vchodové i interiérové dveře, schodiště a další doplňky zahrad a interiérů. Tyto výrobky nabízíme pod obchodní značkou S-HAUS. V naší nabídce naleznete typové ...

Výroba: - výrobky z plastických hmot - výroba součástek z plastu.

Výroba, velkoobchod, prodej, distribuce: - papírové obalové materiály - hygienické potřeby - toaletní papír, papírové ubrousky, papírové utěrky, papírové kapesníčky, Maxi program - lnářské výrobky - zemědělská technika na sběr a zpracování lnu.

Maloobchod, prodej, sklad: - ekologická paliva (ekopaliva) Biomac - brikety (ekobrikety Biomac): - dřevěné, bukové, hranaté, kůrové-noční - pelety (dřevěné ekopelety Biomac) - palivové dřevo: - topné dřevo (podpalovací třísky, krbové dřevo - buk, krbové dřevo tvrdé) - dřevěné uhlí. Sídlo firmy: - Dlouhá Loučka, Plinkout 39, ...

Velkoobchodní prodej, dodávka: - surová železa - feroslitiny - paliva (koks-metalurgický, slévárenský) - nauhličovadla - očkovadla - modifikátory - hutní materiál (železné, neželezné kovy).

Poskytujeme poradenské služby v oblasti energetických úspor a využití alternativních zdrojů energií. Kromě poradenství také dodáváme a montujeme solární zařízení.