AK 1324, s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.
Union Grid s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Prodej technické plyny společnosti AIR PRODUCTS. - Argon - CO2 - Helium - Vodík . Dusík - Kyslík - plynné směsi - speciální plyny - plyny pro svařování/tepelné dělení - osobní odběry i rozvozy k zákazníkům

Výroba, obchod, prodej, distribuce, rozvoz, poradenství: -fasádní barvy INEX(140 barevných odstínů) -omítky akrylátové, silikonové -vše v široké škále barevných odstínů -mozaiky pro úpravy soklů -kompletní zateplovací systémy fasád (polystyrén, minerální vata, rohové a soklové lišty, hmoždinky, sklotextilie, tmely a ...

Dodáváme kvalitní štípané tvrdé dřevo na topení. Obchodujeme s dřevní štěpkou pro energetické účely. Nabízíme zpracování těžebních zbytků po těžbě dřeva přímo v lese. Budujeme linku na výrobu pelet.

Lesnická a zemědělská projekční kancelář. - lesní a zemědělské stavby (rybníky, polní a lesní cesty, úpravy toků, hrazení bystřin) - studie protipovodňových opatření. Prodej: - protierozní geotextílie.

Dodávka: - pancéřový plech - speciálně konstruované součásti vozidel pro vojenské použití. - speciálně konstruované součásti koreb pro T-72, BVP apod. - střelecké etalony pro ověřování střel a střeliva.

Tažírny trub. Výroba - hutní materiál: - bezešvé ocelové přesné trubky tažené za studena - ocelové bezešvé navařovací oblouky.

Výroba, zpracování: - plastové výrobky pro automobilový, strojírenský, zdravotnický, potravinářský, elektrotechnický a spotřební průmysl.

Datum zániku:01.10.2013 Benzínová čerpací stanice. Maloobchod, prodej: -pohonné hmoty -oleje -autodoplňky.

Datum zániku:01.10.2013 Čerpací stanice. Prodej: - pohonné hmoty - oleje.

Prodej, velkoobchod: - hutní materiál - plechy, tyče, jakly, betonářská ocel, profily - neželezné kovy - klempířské systémy - stavební materiál.

Výroba a dodávka distančních sloupků a pouzder: - mosaz, ocel, nerez ocel, umělá hmota.

Kamenolom, lom. Těžba, výroba, úprava, prodej, doprava: - přírodní kámen - přírodní drcené kamenivo (prané, vyráběné suchou cestou, neprané) - štěrkopísek. Kolejová vlečka s kapacitou nakládky cca 60 vagónů denně. Spediční činnnost: - společnost upřednostňuje prodej kameniva s dopravou (přeprava nákladními automobily). Specializace: ...

Pobočka. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - hutní materiál - plechy válcované za tepla - profily - jeřábové a důlní kolejnice - ocelové trubky, bloky, sochory - plochá ocel. Dělení materiálu, tvarové vypalování.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - hutní materiál - plechy válcované za tepla - profily - jeřábové a důlní kolejnice - ocelové trubky, bloky, sochory - plochá ocel. Dělení materiálu, tvarové vypalování.

Vyroba: - odlitky ze šedé litiny. - dekorativní umělecká litina (ozdobná zábradlí, krbové rámy, rošty, dvířka).

Prodej, montáž: - schodiště - modulové, celodřevěné, vřetenové - okna - střešní, plastová, dřevěná, eurookna - dveře.

Nákup a prodej pohonných hmot. Prodej na veřejných čerpacích stanicích. Velkoobchod, maloobchod: - ropné produkty - převodové a motorové oleje. Skladování ropných látek. Vnitrostátní a mezinárodní doprava ropných látek. Prodej skladovací techniky: - nová i starší. Veřejné čerpací stanice: - Horní Benešov, tel.: 554748350 - Baška ...

Pobočka. Čerpací stanice, prodej: - pohonné hmoty, benzín, nafta.

Nakládání s odpady. Recyklace stavebních odpadů: - asfalt - beton - cihly - zemina, kameny Demoliční práce, demolice. Prodej: - betonová a asfaltová drť - tříděné neprané štěrky - recyklované zásypové písky (písek).

Prodej: - stavební materiál - betonové výrobky - stavební nářadí - barvy - hutní materiál - komínové systémy.

Stavební firma. Výstavba: - rodinné domy, domky - inženýrské sítě - komunikace - betonářské práce. Firma vlastní betonárnu (betonárna) v areálu Zemědělského družstva Frýdlant n. O. Prodej: - sypké materiály - betonové směsi.

Firma PEHAS technology s.r.o - nabízíme k prodeji štípané palivové a krbové dřevo a nově také stavební řezivo. Vzhledem k výhodné poloze naší provozovny pro producenty a zpracovatele dřeva, jsme s našimi dodavateli dojednali exkluzivní ceny pro naše zákazníky. Nabízíme k prodeji sortiment palivového i stavebního řeziva ( trámy, desky, hranoly ...

S & S color s.r.o. Frýdek-Místek. Dům barev. Centrála firmy. Obchodní zastoupení: - TEKNOS, REMERS Velkoobchod, maloobchod, diskontní prodej, poradenství: - nátěrové hmoty, barvy, laky - barvy, laky MOTIP, BODY, BARVY LAKY PRAHA, ŠTORCH, HAMERITE, PRIMALEX, HET, AKZO, NOBEL aj. výrobci - protipožární barvy, nátěry - mořidla, ...