AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Dodávka, prodej: - hutního materiálu: - tyče, plechy, trubky, jekle, profily. Projektová činnost ve výstavbě. Stavební projekce.

Pila. Výroba tesařských konstrukcí.

komplexní pilařská výroba, pořez kulatiny, prodej řeziva, výroba stavebního a průmyslového řeziva.

Internetový prodej stavebního materiálu. Nabízíme parobrzdy, pojistné hydroizolace, spojovací materiál, difúzní folie, difúzky, parotěsky, parotěsy, fólie, lepidla, lepící pásky. Nabízíme značku Siga, Klima (Clima).

Výroba střešních krytin a stěnových profilů: Odborné služby: -přesná kalkulace -rychlé dodávky -vstřícnost k zákazníkovi. Nejlepší výchozí suroviny: -kvalitní ocel z Finska -velké množství různých povrchových úprav -bohatý výběr barev. Snadná a rychlá montáž: -plechy v celé délce střešního sklonu -není zapotřebí speciální ...

Velkoobchodní, maloobchodní prodej: -nábytkové kování -barvy, laky, mořidla, lazury -stavební kování -brusné pásy, lepidla, lepidlo, vruty, nábytkové úchytky -lepidla, tmely.

Výroba a montáž: -ocelové konstrukce -typové a atypické -svařence -zámečnické prvky -mříže, ploty i ozdobné, brány, vrata -svařování v ochranné atmosféře. Práce: -soustružnické, frézařské -vrtařské -stříhání plechů -dělení materiálu na pásové pile. Povrchové úpravy pro vlastní výrobky: -lak, komaxit, tryskání a zinkování, žárové ...

Výroba: -dveře -okna -nábytek na zakázku -bytové doplňky -obklady. Montáž podlah. Zakázková výroba, dřevovýroba, prodej: -nábytek, nábytku z masivu a lamina: -obývací pokoje -ložnice -dětské pokoje -kancelářský -kuchyně -postele -skříně -police, poličky. Privat:Tyršova 731 Nové Město n. M.

Truhlářství Výroba: -zakázková výroba kuchyní, interiérového nábytku, -vybavení komerčních prostor -pergoly, přístřešky -vše včetně návrhů. Prodej: -prodej palivového a krbového dřeva.

Prodej: - stavební materiál: - písek - štěrk - kačírek - strusky - vápenec - lomový kámen - kameniva - okrasné kamenivo: vhodné pro dekorativní účely, dětská hřiště, zahrady, balkóny, akvária, mulčovací obsypy, gabiony, dranážní vrstvy, zelené střechy, terasy - okrasné zahradní kamenivo: - bílé ...

Prodej - havarované a nehavarované automobily Prodej - náhradní díly - tažná zařízení - - autoservisopravy, diagnostika - automobily Pneuservis Čištění interiérů automobilů Svařování plastových dílů Tvorba, administrace - výroba - www stránky

Chemická výroba: - PRYSKYŘICE MH 83 - DIASPOL M1 - 40 - URAGAN D2 (3) - AGROMIX - AKH (acetonkyanhydrin) - RETACEL EXTRA R 68 - Kyanidy - DENAX DPG (difenylguanidin) - SOLAKRYL - BT55, BMX, BL, BX - SYNTRONY A, B, C, E, NTA - chemické speciality kyanové chemie.

Velkoobchod, maloobchod: -barvy, laky -malířské potřeby -drogerie.

Stolařství. Prodej: -dřevo. Výroba: -nábytek z masivu -kuchyňské linky -z masivu -z lamina -dveře -vrata -okna -špaletová -zdvojená -pergoly -altány -zahradní nábytek -schodiště -zábradlí -stoly -židle -dřevěné prvky na chalupy. Výroba a montáž: -dřevěné obložení -palubky -dřevěné podlahy.

Maloobchod a velkoobchod - barvy PRIMALEX, CAPAROL, DULUX, BALAKRYL - laky - IOKOS, JUB Natěračské práce Malířské práce Dekorace interiérů Fasády

-Výroba krmiv a krmných směsí -Zprostředkování služeb -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej v rámci živnosti volné

Prodej - kamenivo drcené a těžené - písek slévárenský, tříděný zásypový, betonářský, maltový - drť - kačírek.

Technologie pro slévárenství: -středofrekvenční indukční kelímkové tavící pece k tavení oceli, litiny a barevných kovů -udržovací středofrekvenční pece -vakuové pece -zařízení pro automatické dávkování oceli, litiny a barevných kovů s indukčním ohřevem -náhradní díly. Technologie pro tepelné úpravy kovů: -zařízení na zušlechťování ingotů s ...

Karosářské a autoklempířské práce Autolakýrnické práce Prodej - potřeby pro lakýrníky - tmely Prodej - brusné materiály

Prodej: -potřeby pro stavebníky: -RAKO -POROTHERM -YTONG -BRAMAC -VELUX -spojovací materiál -elektrické ruční nářadí NAREX -aluminiové schůdky a žebříky -teplovodní kotle -sporáky -bojlery -komíny SCHIEDEL. Výroba klíčů a autoklíčů.

Velkoobchod: - tuhá paliva. Prodej a dodávky tuhých paliv: - průmyslovým podnikům - kotelnám - uhelným skladům (pro obyvatelstvo).

Pila. Pilařská výroba, zpracování dřeva (dřevo): -přířezy paletové, parketové -palety -palivové dřevo -vazby. Práce: -pořez kulatiny do průměru 1m a délky min. 70cm. Průmyslová zóna Nedakonice.

Služby: - sušení řeziva v kondenzační sušárně. Prodej: - truhlářské řezivo - stavební řezivo - palubky a podlahovky - plotovky - eurohranoly - polotovary k výrobě schodišť.

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Reklamní činnost, ...

-Poskytování technických služeb -Velkoobchod a maloobchod Výroba tepelné energie a rozvod tepelné energie, nepodléhající licenci realizovaná ze zdrojů tepelné energie s instalovaným výkonem jednoho zdroje nad 50 kW