AK 1324, s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.
Union Grid s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Výroba : - tkaní, pletení i úpravárenství v malotonážních objemech a v širokém sortimentu textilií permanentně nehořlavých, antistatických, žíravinovzdorných a dále pak clean-room a osnovních pletenin (dresoviny). Laboratoře: - zabezpečuje hodnocení vláken, vláknitých a textilních materiálů z pohledu fyzikálně-mechanických, chemických a ...

Dřevovýroba, pila: -pořez kulatiny, dřeva -stolařské řezivo -stavební řezivo -vazby, pergoly. Výroba, prodej: -palety -palivové štípané dříví, dřevo.

Výroba, velkoobchod: -dřevěné brikety. -dřevostavby, altánky, zahradní domky. Pila: -truhlářská výroba -pořez řeziva. Prodej, výkup: -kulatina. Velkoobchod, maloobchod: -vánoční stromky http://www.stromky.com.

Výroba, vývoj, prodej: -keramické, elektronické součástky -piezokeramika -dovozový porcelán -keramika -kamenina a skleněné zboží.

Prodej: - sanační omítky dle směrnice WTA - vnitřní a venkovní omítky - lehčené a tepelně izolační omítky - betonové potěry - fasádní a interiérové barvy - dekorační omítky probarvené - laky a lazury - vnitřní a fasádní dekorační profily - sklovláknité tapety.

Výroba, dodávka, prodej, servis: -plastových výrobků a pryžových výrobků, plastové a pryžové výrobky, výrobky z plastů -dopravní pásy, modulární dopravní pásy -ploché řemeny, ozubené dopravní řemeny -gumové pásy, PVC pásy, polyuretanové pásy, bavlněné pásy (látkové, textilní). Servis, oprava: -7 dní v týdnu, 24 hodin denně na tel.: ...

Obchod, prodej: -samolepící fólie, papíry, etikety (laser copy) -samolepících pásek pro průmyslové, zdravotnické a spotřební použití -fólie k ražbě za tepla -řezací nože a nástroje -sítotiskový materiál, emulze, chemikálie -ekologické barvy vodou ředitelné, mořidla, tuše, laky pro sítotisk, reklamní činnost a ...

Montáže: -silnoproudé elektroinstalace NN -kabelové rozvody NN... -veřejné osvětlení -počítačové sítě -měření a regulace vytápění a vzduchotechniky, televizních rozvodů, EZS, EPS apod.

Výroba: - odlitky - modely - formovací směsi - odlévání forem.

Dřevoprodej. Zpracování dřeva, velkoobchod, maloobchod, prodej: - dřevěný materiál, dřevěné polotovary - dřevotříska, dřevotřískové desky (laminované, surové, dýhované) - palubky, palubovky - laťovky - parapety - okna - překližky - hrany - kování - sololity - lišty - pracovní desky (WERZALIT, POSTFORMING) - hobra - ...

Železářství, zámečnictví. Prodej: -veškerá brusiva -pracovní rukavice -nářadí pro kutily -potřeby pro zahrádkáře -štafle AL**, dřevěné -schůdky -zámky, kování (montáž a servis) -vruty, šrouby. Prodej: -propan-butan + příslušenství. Drogerie: -stáčírna. Bazar průmyslového zboží. Drobné truhlářské práce. Studio zdravé ...

Hutní a kovo materiál. Prodej: -hutní materiál -kovo materiál -trubky - svařované, bezešvé, pozink -jäckly -plechy ocelové, pozink -ocel plochá, ocelářská -kari sítě.

Naše služby: - lisování rostlinných olejů a výroba ekologických paliv a maziv.

Export, import, velkoobchod, maloobchod, prodej: -hutního materiálu: -tyčová a tvarová ocel, trubek, plechy -železo, oceli -stavební díly -stavební ocelové mříže. Výroba, prodej: -výztuže v betonářské oceli -stavební armatury

datum zániku: 31.3.2013 Výroba, lisování, maloobchod, velkoobchod: -plastických hmot: -štítky na dveře s abecedou -otočný zásobník na CD** -zvonková tlačítka. Lisování na zakázku.

Uhelné sklady. Prodej: - palivo, otop - uhlí, uhelné brikety, koks - palivové dříví - dřevěné uhlí - dřevěné brikety.

Datum zániku:20.06.2013 výroba a prodej ozdobných dřevěných lišt

Velkoobchod: - drogistické zboží, - chemické zboží.

Velkoobchod s plastovými výrobky: -plastové kufry na nářadí -zásobníky pro skladování drobných součástí -plastové nádoby -koše na odpadky -kuchyňské plasty.

Výkup kulatiny. Výroba a prodej: - dřevo.

Smluvní obchodní kancelář Severočeské energetiky, a.s. Nahrazuje činnost stávajícího obchodního místa v Jablonci nad Nisou, Smetanova 3. Pro zákazníky domácností a živností: -uzavření a změny smlouvy na dodávku elektrické energie -poradenství z oblasti cen* a užití elektrické energie -nabídka produktů společnosti SČE*.

Severočeská energetika. Elektrárna. Frýdlant: - Kostelní 11. Česká Lípa: - Mlýnská 2982.